Skocz do zawartości
IGNORED

Test platform Rogoz Audio

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy
Ukryte

mając okazję pomacania (i ponoszenia) platformy CPPB16 potwierdzam słowa Recenzenta. Wykonaniu nic nie można zarzucić a i wpływ na brzmienie systemu należy do zauważalnych. Oczywiście nie jest to skok na wyższą półkę, opad szczeny itd. To przysłowiowa wisienka na torcie, na którą możemy sobie pozwolić jeśli nasz system gra już (jeszcze?) tak jakbyśmy sobie tego życzyli, ale gdzieś w najgłębszych zakamarkach naszej świadomości budzi się Audiofilia Nervosa. To bezpieczny zakup, bo zepsuć raczej nic nie zepsuje, za to poprawić o drobinę może (nawet jeśli będzie to jedynie autosugestia).

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Ukryte

Mam kilka rzeczy od Pana Rogoża (mam nadzieję, że poprawnie napisałem jego nazwisko), wszystkie są porządnie wykonane, a kontakt telefoniczny z nim zawsze rzeczowy i miły. Przy okazji gratuluję autorowi recenzji ciekawego opisu.

Stereo i Kolorowo - Underground

Mój blog i recenzje różnych urządzeń audio-stereo: stereoikolorowo.blogspot.com

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.