Skocz do zawartości
IGNORED

Jak sie moderuje na AS...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

Wątek został zamknięty wskutek rozminięcia się tematu wątku z jego chamską zawartością. Dla każdego kto zapozna się z zawartością wątku, powinno być to oczywiste, również bez komentarzy.

Nie mozna było po prostu zlikwidować chamskie wpisy?

Co na przykład z "nowymi chamami" piszacymi w wątkach bez żadnych konsekwencji.

Czemu zastosowano w tym wypadku odpowiedzialność zbiorową?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Redaktorzy

Wpisy obrażajace bądź co bądź uroczystą i smutną tematykę stanowiły ostatnio tak znaczną część wątku, że było to bezprzedmiotowe. Jedno świństwa piszą, drudzy ochoczo polemizują. Proponuję założyć sobie w tym celu wątek poświęcony czemu innemu, niż PW.

e no, tym razem reakcja moderatora chyba faktycznie przesadzona. Wątek był bardzo ciekawy i pouczający, choć przyznaję że chylący się ku wyczerpaniu. Sporo się z niego dowiedziałem, np. o Okólickim.

A wstawki antysemickie są w tym towarzystwie raczej nieuniknione. Chociaż... do niedawna każdy poruszony temat kończył się nawalanką zwolenników Pisu i PO, a teraz już ta moda najwyraźniej w odwrocie. Może więc i w przypadku żydożerstwa należy propagatorom dać się wyszumieć.

Dziadostwo...

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Rozumiem, że to to jest bardzie OK.

Temat nr: 57432

Autor: Homofon O mnie » Ignoruj » PW »

Data dodania: 2009-08-03 13:35:53

Stat: 59 / 27 / 0

IP: 6963f7d28e17f72 Lista tematów forum BOCZNICA »

Dodaj temat do listy ignorowanych tematów » Co to jest?

BOCZNICA: Skłamałbym.

Gdybym powiedział że to dobre forum.

Odpowiedz » | Zgłoś do moderacji »

Zgłoszenie wpisu do moderacji

bardzo proszę o uzasadnienie zgłoszenia.

przenieś do STEREO

przenieś do ANALOG

przenieś do DIY

przenieś do KINO DOMOWE

przenieś do MUZYKA

przenieś do BOCZNICA

Wpisy 1-5 z 5

Redaktor

3 Sie 2009, 13:41

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 2222 / 3420 / 0 Zapraszam do podniesienia poziomu.

IP: 1e821f1e69591ef | Odpowiedz » | Zgłoś do moderacji »

shane63

3 Sie 2009, 13:43

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 952 / 19 / 0 masz rację, chlew niech idzie gdzie jego miejsce!

IP: 2cedc8c955a4dd3 | Odpowiedz » | Zgłoś do moderacji »

vereker

3 Sie 2009, 13:48

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 56 / 150 / 0 Fascynuje mnie fenomen żywotności Homofona.

Redakcja może już tylko wzywać do podniesienia poziomu.

Ha!

IP: a5f1d0ff489f2eb | Odpowiedz » | Zgłoś do moderacji »

Homofon

3 Sie 2009, 15:15

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 59 / 27 / 0 Worker idź lepiej sobie zwalić konia przy portrecie michalkiewicza. To ci dobrze zrobi.

IP: 61a733911199031 | Odpowiedz » | Zgłoś do moderacji »

Wpisy 1-5 z 5

• Redaktorzy

"Redaktor, napisz mi prosze, ktory punkt regulaminu zakazuje zakladac watki dotyczace PW?"

Foxbat, nie pleć. Załóż wątek o PW, nawet cię do tego zachęcam, tylko jako założyciel pilnuj, żeby nie wykorzystywano tego tematu jako pretekstu do świństw, bo to niegodne zachowanie. Odrobina szacunku tym dwustu tysiącom nieżywych ludzi się należy. Przynajmniej tyle, żeby nie sikać im po grobach i nie robić sobie z nich pały do bicia. EOT.

"Odrobina szacunku tym dwustu tysiącom nieżywych ludzi się należy. Przynajmniej tyle, żeby nie sikać im po grobach i nie robić sobie z nich pały do bicia. EOT."

Tu pełna zgoda.

Z tym, że tej odpowiedzialności zbiorowej straciły naprawde wartościowe wpisy i opinie.

Czy nie mozna skupić sie w takich przypadkach na eliminacji chamów i frustratów z takich wątków w miarę na bieżąco.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Dobrze ze temat "1 sierpnia - Żałoba czy Święto?" został zamknięty.

Nie brałem w nim udziału, ale poziom intelektualny niektórych nickmenów był żenujący.

W myśl powiedzenia, "gdyby głupota miała skrzydła, już dawno by fruwali".

Słowa czasami nic nie kosztują, są tylko odzwierciedleniem kultury, wypowiadającego je.

To czyny określają wartość człowieka.

200 tysięcy zamordowanych (nie nieżywych,jak to ktoś napisał, bo to wielka różnica), niemych świadków tamtych dni, dziś i jak co roku świętujemy i będziemy świętować.

I choć nie jest to święto radosne, bo być nie może, to pozostawia w pamięci wielką odwagę walczących, jak i wielkie poświęcenie życia reszty mieszkańców Warszawy.

Jak nie niemcy to ruscy dokonali by dzieła zniszczenia, a wróg był na wyciągnięcie ręki.

Co innego gloryfikować, bądź opluwać, co innego żyć w tamtych czasach i podejmować własne decyzje.

War-WSIAWKA jak ma to w dupie, to niech na niej siedzi i nie dyskutuje.

Pora żniw, na kombajny war-wsiawiacy.

najważniejsze, że wątek o testach ABX jest na Stereo i Bocznicy, proponuje go jeszcze dopisać w Car Audio i Kinie Domowym

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Moim zdaniem, przesadziliście z tym zablokowaniem. Akurat w porównaniu do innych wątków był on wyjątkowo mało chamski i ludzie starali się.. na miarę możliwości. I ja to deceniałem. Nie czuję się obrażony z powodu sporadycznych 'wyjazdów'. Kogo nie chcę, to nie czytam.

A zamykanie jest jedynie próbą ucieczki przed problemami - w tym przypadku pachnącą histerią.

Te problemy wątek ten poruszał i przedstawiał różne punkty widzenia. Nie była to zwykła napierdal..ka.

Ciekawe, z jakiej w takim razie 'frakcji' był zyczliwy zamykający.... może to ON zdecydował jedynie z własnych, egoistycznych zapatrywań...

jak co roku i zapewne ci sami probowali pociagnac sobie wyjatkowo wdzieczny temacik do rozrabiania i głoszenia rewolucyjnych pogladów ktore pozwola im przynajmniej przez pare dni wyróznic sie w tłumie

zamkniecie watku o PW było słuszne -dlaczego ? pisałem o tym w poprzednich odsłonach tematu i nie ma sensu ciagle powtarzac

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

jarex, 3 Sie 2009, 17:04

>najważniejsze, że wątek o testach ABX jest na Stereo i Bocznicy, proponuje go jeszcze dopisać w Car

>Audio i Kinie Domowym

Albo zalozyc bocznice, bocznicy lub zakladke odpady.

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Gość

(Konto usunięte)

kichanadeta, 3 Sie 2009, 19:42

>jarex, 3 Sie 2009, 17:04

>

>>najważniejsze, że wątek o testach ABX jest na Stereo i Bocznicy, proponuje go jeszcze dopisać w

>Car

>>Audio i Kinie Domowym

>Albo zalozyc bocznice, bocznicy lub zakladke odpady.

Ten wątek łamał regulamin ? A jeśli Ci się nie podobał, to ktoś Cię zmuszał do czytania ?

Był i tu i tu, bo jeden wyleciał na bocznicę, a teraz drugi. To jest kolejna odsłona specyfiki moderacji na AS, ale pewno tego nie zauważyłeś. Jeśli się czegoś nie rozumie, to najłatwiej to tępić.

"Jeśli się czegoś nie rozumie, to najłatwiej to tępić."

trafne stwierdzenie Paweł teraz rozumiem skad tyle zapału w niesieniu oswiaty do zakutych aufiofilskich pał

Gość

(Konto usunięte)

cir, 3 Sie 2009, 20:32

>"Jeśli się czegoś nie rozumie, to najłatwiej to tępić."

>

>trafne stwierdzenie Paweł teraz rozumiem skad tyle zapału w niesieniu oswiaty do zakutych

>aufiofilskich pał

nie rozumiesz, JA nikogo nie tępię, nie usuwam wątków, ani ich nie kieruję na bocznicę, poza tym ja tak nie określam audiofili jak Ty, jesteś wyjątkowo okrutny.

Paweł nie kierujesz na bocznice i nie usuwasz bo nie jestes moderatorem, ty mianowicie wszedzie włazisz z "kagankiem oswiaty"

zdradz tylko czym palisz w tej lampce ze tak cie przesladuja :)

Gość

(Konto usunięte)

cir, 3 Sie 2009, 21:35

>Paweł nie kierujesz na bocznice i nie usuwasz bo nie jestes moderatorem, ty mianowicie wszedzie

>włazisz z "kagankiem oswiaty"

To jest kłamstwo, nie WSZĘDZIE, tylko do KILKU wątków. Przetrzyj okulary albo włącz ignora.

Czy ja Ciebie zmuszam do czytania mnie ?

Nie zmuszajcie się, to naprawdę pomaga.

Paweł ty tez sie nie zmuszasz do pisania prawda ?

samo ci tak wychodzi

ignora nie właczam bo i tak nie czytam z racji pisania tego samego przez ciebie od kilku miesięcy

XYZPawel, 3 Sie 2009, 20:21

>kichanadeta, 3 Sie 2009, 19:42

>

>>jarex, 3 Sie 2009, 17:04

>>

>>>najważniejsze, że wątek o testach ABX jest na Stereo i Bocznicy, proponuje go jeszcze dopisać w

>>Car

>>>Audio i Kinie Domowym

>>Albo zalozyc bocznice, bocznicy lub zakladke odpady.

>

>Ten wątek łamał regulamin ? A jeśli Ci się nie podobał, to ktoś Cię zmuszał do czytania ?

>Był i tu i tu, bo jeden wyleciał na bocznicę, a teraz drugi. To jest kolejna odsłona specyfiki

>moderacji na AS, ale pewno tego nie zauważyłeś. Jeśli się czegoś nie rozumie, to najłatwiej to

>tępić.

Wlasnie jak sie czegos nie rozumie to wypisuje sie takie rzeczy.

Gość

(Konto usunięte)

cir, 4 Sie 2009, 12:40

>Paweł ty tez sie nie zmuszasz do pisania prawda ?

>samo ci tak wychodzi

ale ja nie narzekam

>ignora nie właczam bo i tak nie czytam z racji pisania tego samego przez ciebie od kilku miesięcy

nie czytasz, ale odpowiadasz :) rewelacja :))

Ty piszesz coś innego niż parę miesięcy temu ?

XYZPawel, 4 Sie 2009, 13:07

>kichanadeta, 4 Sie 2009, 13:04

>

>

>>Wlasnie jak sie czegos nie rozumie to wypisuje sie takie rzeczy.

>

>napisz mi czego nie rozumiem, może i ja się czegoś nauczę ?

Ja tez nie jestem za wywalaniem wytkow. Moj wpis byl owszem przekorny ale nie w stosunku do Ciebie, a redankcyji.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.