Skocz do zawartości
IGNORED

Sluchawki do Vincent KHV-111

sussel

Rekomendowane odpowiedzi

Nie mam wielkich wymagan, slucham raczej spokojnej muzyki, ale i ostrego rocka. Zalezy mi na sluchawkach, ktore "mniej wiecej" by sie "spasowalyby" z tym wzmacniaczem. Wiekszosc czasu slucham jednak na kolumnach, ale wieczorem bywa, ze chce wlaczyc sluchawki:)Aha nie bez znaczenia jest tez wygoda, Sennheiser 650 za mocno uciskaja mi leb na ten przyklad:)

Wszystko zależy od Twoich preferencji, posłuchaj GRADO SR125i (bardzo muzykalne, stosunkowo dynamiczne oraz moim zdaniem wygodne bo lekkie, chociaż na ten temat są różne zdania), AKG K601 (trochę większe, zestrojone przede wszystkim do odsłuchu muzyki spokojniejszej, brzmienie z dużą ilością środka pasma). Obydwie konstrukcje optymalnie współpracują ze wzmacniaczem KHV-111.

A ja właśnie zamówiłem taki wzmacniacz u lokalnego dystrybutora (930zł). Napiszcie coś o samym wzmacniaczu, słuchawki juz mam - Philips 9000, grają świetnie, mają swietne recenzje ale jak zagrają z tym właśnie wzmacniaczem ? Nie miałem wcześniej możliwości odsłuchu tej konkretnej konfiguracji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.