Skocz do zawartości
IGNORED

Letni wysyp głupoty na audiostereo.pl

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Jak widze co tutaj sie dzieje to mam ochote odejsc i wiecej tutaj nie wracac. Podobno wszystkie klocki graja tak samo a placi sie za bizuterie. CD juz dawno przestalo byc zrodlem dobrego dzwieku - wystarczy miec tanie 24-bitowe dvd z marketu bo jest "geste". Stare klocki nie graja bo sa stare i zuzyte. Milosnicy dobrego brzmienia to ludzie chorzy psychicznie ktorych nalezy miec w pogardzie i trzeba im ublizac tudziez jak cos sie nie podoba grozic pobiciem. Dokad to forum zmierza? Ze specjalistycznego miejsca w sieci staje sie osrodkiem wyladowywania kompleksow. Miejscem skupiajacym frustratow ktorym zal dupe sciska ze ich nie stac albo pseudo medrcow ktorzy czuja potrzebe zeby miec swoje 5 minut. Ta swoista pochwala chlamu i tandety zaczyna mnie irytowac stad zmiana "o mnie". Ludzi od ktorych mozna sie czegos dowiedziec mozna policzyc na palcach jednej reki i sa to z reguly starzy forumowicze. Jak dobrze ze w grupie krakowskiej jestesmy choc odrobine zintegrowani i nasze audio spotkania przeksztalcily sie z odsluchowych w odsluchowo - towarzyskie. Dominuja rozmowy o wszystkim. Jest zyczliwosc i kumpelskie relacje. Dlaczego nie moze tak byc na forum? Dlaczego grupa nie eliminuje idiotow? Zapraszam do dyskusji gownie starszych stazem.

Miałem to napisać w Rochowym wątku, ale napiszę tutaj:

Może załóżmy sobie miłe i niedemokratyczne forum, gdzie nie będziemy mieli ch*jów za sąsiadów? Bo to tutaj to już raczej trzeba sobie odpuścić.

Jest na to sposób

Forum powinno być płatne

Wtedy moderator któremu zapłacono ruszył by dupę i na forum byłby porządek

Wtedy też pieniacze i oszołomy których tak naprawdę nie stać nawet na lizaka i nie mają bladego pojęcia o audio poszli by z tego forum w cholerę i raz na zawsze.Gdyby taki oszołom nawet zapłacił abonament to nie pisał by głupot zagrożony np miesięcznym zawieszeniem na forum.Na debili nie ma innego lekarstwa tylko uderzenie po kieszeni.Zgoda forum by się pewnie skurczyło ale ja na przykład wolał bym 20-30 użytkowników którzy mają coś merytorycznie do powiedzenia niż stado idiotów którzy wylewają swoje żale i frustracje robiąc z tego forum szambo

Pozdrawiam

ja kilka dni temu napisałem do administracji o usunięcie mojego konta oraz wszystkich moich wpisów i opinii. i co? jakos jestem, poje wpisy tez, a zablokowali mi mozliwosc zakładania nowych tematów. to jest dopiero GŁUPOTA.

Gość

(Konto usunięte)

discomaniac71, 12 Lip 2009, 13:05

>Jak widze co tutaj sie dzieje to mam ochote odejsc i wiecej tutaj nie wracac.

Disco jest nowe forum dla Ciebie:

http://pogaduchy.home.pl/index.php

Tam będziesz się mógł wyżyć "intelektualnie" :)

Będę płakał po Twoim odejściu, tylko zawiadom mnie dokładnie kiedy... Bo na razie Ciebie nie ma, ale jesteś... Cuda jakieś ;)

discomaniac71, odpowiedź na Twoje pytanie jest prosta - bo to jest forum komercyjne, a nie społecznościowe. Jak sam widzisz, mamy sytuację grajdołka. Dzielnicowy często defiluje po wsi, ale patrzy w chmury celowo, żeby nie widzieć bałaganu, jaki stwarzają jego koledzy - ludzie czasem muszą sobie wzajemnie pomagać w takiej wiosce, sam rozumiesz. A już jak Ci z miasta chcą ubić interes z sołtysem, to łojej!

Gość masza1968

(Konto usunięte)

XYZPawel, 12 Lip 2009, 14:28

>Będę płakał po Twoim odejściu, tylko zawiadom mnie dokładnie kiedy...

mam dziwne przeczucie, że nie zdążysz po nim zapłakać

no, moze dopiero jak po raz n-ty tu wpełzniesz po kolejnym wykopie

Gość

(Konto usunięte)

discomaniac71, 12 Lip 2009, 14:32

>Pawel ja nie potrzebuje taniego lansu tak jak Ty. A ten watek jest takze o Tobie:)

Disco chyba nie chcesz robić wątku o forumowiczu ? Bo to jest zabronione w regulaminie ! Łamiesz regulamin !

Całe szczęście, że tylko częściowo, bo jest to tylko Twoje, chore wyobrażenie mojej osoby :)

Pawelku najwyzszy czas

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-8986-100000368 1247402339_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Nie wiem kto z nas jest bardziej chory:) Wystarczy przesledzic fora w Intenecie i kto na nich siedzi? XYZPawel:) Piszesz podobne rewelacje jak tutaj. Miedzy innymi z kolejnej bliskiej mi dziedziny jaka jest fotografia. Nie schlebiaj sobie - ten watek nie jest tylko o Tobie:) I nie jest atakiem personalnym lamiacym regulamin lecz proba refleksji nad pewnym zjawiskiem.

a mnie ten portal się podoba...jest coraz bardziej urozmaicony....kiedyś nie było zdjęć kosmitów czy dolnych łap...a tak w ogóle czy tu jest konkurs piękności prawej stopy?...też mam się czym pochwalić :-)

To są głupoty. Tyle, że tylko audiofile są w stanie w nie uwierzyć.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

tak tak , Panowie , bicie piany to wasza specjalnosc , i ten temat rowniez o tym swiadczy. Najwiekszy balagan na tym forum robia wlasnie starzy forumowicze , niewisz czasym jakie to mundre , same geniusze ktorzy przywlaszczyli sobie to forum , ktos tu napomknal o demokracji ,haha , to jest dyktatura paru pajacow , cos jak w polityce , jesli chcecie uzdrowic to forum to poprostu zamilczcie . Zarejestrowalem sie tu bo myslelem ze mozna sie czegos dowiedziec czy podyskutowac ale procz chamstwa , emocji i nadymania sie nic tu nie widze . Pustka , bezrefleksyjnosc , zenada . Dziwie sie ze sa tacy ktorzy zadaja jeszcze pytania , prosza o pomac , powinni wam powiedziec , pocalujcie nas w dupe . Tyle .

ehh jest coś w tym co napisał pietrek. Czas ogłady w wypowiedziach już dawno minął wiec nie ma co sie oburzać. Gdyby moderator wziął sprawe w swoje ręce (jak by mu się chciało oczywiście) to po chwili od założenia zniknełyby z zakładki STEREO tematy takie jak "ilu z nas to naiwniacy".

.

Ten kto doświatczył wybitnego zestawu w paskudnym pomieszczeniu i budżeciaka pod akustyką idealną odnajdzie spokój ducha...

ooo...kolejny temat wylądował w koszu....ok, czekam na następny...:-)...tylko proszę nie pokazywać kosmitów itp., wolę oglądać np. jakieś ładne kolumny...z góry dziękuję...:-)

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

jak ci sie cos parantulla nie podoba to wy***rdalaj z tego forum

pokaż cały temat Jaka eloktronika i kolumny do pokoju 17m

pietrek10001 25 Mar 2009, 12:41

Koledze pietrkowi10001 gratulujemy kultury:)

Widze ze w ciagu tych 400 kilku dni na forum przyznal sobie prawo do wyrzucania z forum. Moze tez oceniac dorobek innych mimo ze sam nie ma zadnego. I to sie wlasnie nazywa zenada. Moze tak starszy pan jak o sobie pisze pietrek10001 zaczalby sie zachowywac zgodnie z powaga wieku? No tak ale jak mozna w tym wieku wpajac zasady kultury?

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

A mnie te forum pomogło rozwiązać wiele problemów - prawie na keżde pytanie dostałem odpowiedź - ludzie bezinteresownie pomagali, tłumaczyli jak chłop krowie na miedzy, kiedy zadawałem najbardziej podstawowe i głupie /z poziomu ich wiedzy/ pytania - między innymi Disco.

Na agresję odpowiedzią jest najczęściej jeszcze większa agresja

jeżeli chcesz pozbyć się świra-frustrata masz wiele możliwości - jeśli to twój wątek to go zablokuj, jeżeli cię atakuje, dodaj do ignorowanych, nie eskaluj dyskusji z burakiem etc

Pomijając trolli, najbardziej okładają się cepami stare repy

wystarczy zajrzeć do wątku o Mancie - wzmacniaczyku za 500pln, lub do miłośników chińskich lampowców - kretyn-posiadacz bodaj AN za 10kilo, pluje i wydala z siebie wszystkimi otworami kadzie żółci i fekaliów na rozmówców

Disco - kubeł zimnej wody na głowę - przykro by było, gdybyś odszedł

pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.