Skocz do zawartości
IGNORED

Testowianie namierzania forumowiczów

Nowy2

Rekomendowane odpowiedzi

co sie dziwisz,ITI ma bogatych mocodawcow,a odpowiednie forumowe gnigy juz doniosly odpowiednim sluzbom.

noster,muls,jaro,wladz,i kilku innych "cichociemnych",to forumowi "kapusie".

zastanawiam sie jeszcze nad jozwa,ale ten wydaje mi sie "wkrecony "w te "gowno".

tomku7776, tobie też komuna wtryniła pojęcie pełnej wymienności cichociemny = kapuś lub tajniak; pamiętaj po wsze dni swoje i pilnuj swoich by pamiętali, że cichociemni to wysłannicy Rządu Londyńskiego zrzucani na teren GG lub Rzeszy w celu wykonania stosownych zadań. Reszta, to swołocz w rodzaju szpicli, tajniaków, kapusiów, donosicielie itp. pracująca na rzecz policji lub tajnych służb.

zalozylem nowy watek :) i tam nie ma mojego IP :) ale ogolnie to zabawa dla harcerzy ;)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

>zaczęło się testowanie namierzania forumowiczów AS, bo przy nicku pojawił się tajemniczy kod

Lepiej zajrzyj pod łóżko... ;-)

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Muls IP:

Jar1 IP:

Jaro_747 IP:

Redaktor IP:

Walery IP:

Jacch IP:

Skibus IP:

i co wy na to?

jeśli wątek był zakładany przed uruchomieniem funkcji wyłapywania, to nie ma IP, nawet mojego.

a chłopcy pracują, bo IP było po 'zgłoś do moderacji', a teraz jest przed 'odpowiedz'

mam w laptopie kamerkę i chyba ją zasłonię, bo jeśli tak dalej pójdzie to... aż strach myśleć

Na dzisiaj zmian starczy. Wyswietlanie koncowki IP moze zadziala prewencyjnie na niektorych. Faktycznie IP sa logowane od teraz. Wczesniej logowane byly nazwy hostow.

Kolejne zmiany w drodze.

nie znam się na silnikach forów ale kiedyś tak trochę się bawiłem panelem administracyjnym phpBB, na forum bardzo spokojnym i trollfrei

tam jest wbudowany automat można podejrzeć zgrabny wykaz z jakich IP nadaje dany nick, i odwrotnie jakie nicki korzystają z pojedyńczego numeru

>cie choroba :)

teoria mówi że korzystający z anonymizerów najczęściej nie mają czystego sumienia ;-)

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

te stronki-anonymizery nie działają w tym wypadku (albo IP nie zmieniały, albo nie dało się zalogować na forum), ale są inne sposoby (na poziomie gimnazjum, łatwe do wykrycia przez doświadczonych ludzi)

Teraz pisze z korei :p

bez shell, tylko proxy, bez żadnych programów, szczegóły na Pw. Zmiana IP bezpieczeństwa w sieci nie podnosi, ale po prostu nie widać prawdziwego IP dla zwykłych userów.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.