Skocz do zawartości
IGNORED

JAMO STUDIO 180

Gość Krasek

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Krasek

(Konto usunięte)

Witam

Mam Yamahę AX-592 i CDX-596 i nie mam kolumn. Słuchałem dotychczas muzyki na Technicsach brata ale się przeprowadzam i muszę je zostawić. Oczywiście nie mam teraz pieniędzy na kolumny - te przez duże "K". Znajomy sprzedaję Jamo, wystawia je nawet na Allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=20241929 . Czy opłaca się brać te Jamo za 450 zł. i czy w ogóle opłaca się je kupować. Kolega mówi, że brzmią ładnie, jak pojadę i ich posłucham to i tak pewnie nic mi to nie da (bo spodoba mi się ich wyglą, bo są tanie, bo to kolega - a dźwięk ich pewnie poznam gdzieś po tygodniu słuchania różnej muzyki w moim mieszkaniu; chyba wiecie o co mi chodzi :) W każdym razie jak by ktoś miał takowe to poproszę o opinie. Zakup ich i tak bedę traktował jako rozwiązanie tymczasowe...

Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/5364-jamo-studio-180/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.