Skocz do zawartości
IGNORED

Naim Nait, Audio Academy IIIs

Maciek19882

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie zakupiłem wzmacniacz - zagra z AA Hyperion IIIs - jak myślicie czy to dobry zestaw i dobre połączenie?:) jak powinien zagrać?? Wzmacniacz bede miał w czwartek więc zrobie testy i wszstyko dokładnie opisze;) Pozdrawiam;)

https://www.audiostereo.pl/topic/52860-naim-nait-audio-academy-iiis/

jaki to dokładnie naim? jaka będzie reszta toru?

to frazes ale życzę Ci żeby zagrał tak żeby nie było go "słychać" :)

wklei może jakąś fotkę jak masz ustawiony sprzet w pokoju. kiedyś, w wątku o ustrojach, widziałem ustawienie Hyperionów w odległości ciut ponad 1 metr od siebie a w środku była szafka (wysoka) na której stał sprzęt. mam nadzieje, że to nie był Twój zestaw bo przy takim ustawieniu co byś nie kupił to nie ma prawa poprawnie zagrać.

Mr.S, 12 Maj 2009, 12:53

Tutaj masz odpowiedź;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Do autora wątku

Co do Naima - polecam zakładkę Naima w klubach, tam dowiesz się wszystkiego o tym wzmacniaczu. Po takiej ilości informacji jakiej udzieliłeś można jedynie stwierdzić, że Naim zagra jak...Naim.

Pozdrawiam!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

przejrzałem archiwum - sorry ale to chyba Twój pokój miałem na myśli.

mimo wszystko cudów po zmianie wzmacniacza bym nie oczekiwał ale dobrze, że ten Naim zastąpi H/K. sugeruję drogę raczej w kierunku przekonfigurowania ustawienia w pokoju na tyle na ile to możliwe. powodzenia!

Dokładnie, choć teoretycznie takie zestawienie powinno całkiem nieźle zagrać. Z tego co pamiętam autorowi za źródło służy karta dźwiękowa i dopiero zmiana źródła pokaże co ten zestaw potrafi.

Róznica jest ogromna;] - totalna dominacja Naima- tten wzmacniacz nie odczuwa oporów z napędzeniem Hyperionów. Przychodzi mu to z ogromną łatwością, przy czym słyszalna jest kontrola- Bas trzymany jest króciutko za "mordę" i dostosowuje się do danej nuty:) Ogólnie dzwięk bardzo pozytywny dynamiczny,szybki lecz czasami- naim dodaje coś od siebie- szczególnie na kawałkach tego właśnie wymagających - czuć że ma niesamowity pazur - uderza basem który jest super kontrolwany;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.