Skocz do zawartości
IGNORED

Dzwięki nie muzyczne-stwórzmy galerię.

areczek

Rekomendowane odpowiedzi

Od kiedy pamiętam zawsze podobały mi się najprzeróżniejsze dzwięki.Od tych codziennych do samych odgłosów natury.Myślę że wielu forumowiczów również lubi i słucha czasami śpiewu ptaków czy innych odgłosów.Każdy adres nawet bardzo niecodziennych dzwięków będzie mile widziany,przeze mnie na pewno.Zatem proszę wklejać linki do takich dzwięków nie muzycznych.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Niestety plik w formacie mp3,natrafiłem dziś na niego zupełnie przypadkowo więc podsyłam aby zorientować forumowiczów co miałem dokładnie na myśli zakładając temat.Bardzo przyjemnie się słucha tego.

Ukryta Zawartość

Wiem wiem jednak przydałyby się linki do ściągnięcia w jakości CD.Ostatnio szukałem trochę dzwięku przelatującego helikoptera,niestety zbyt wiele nie znalazłem.Tylko marnej jakości próbki.

Swego czasu miesiecznik "HiFi i muzyka" wypuścił płyte testową-ostatnie nagrania to własnie odgłosy natury itp. np odgłos zamykającej sie bramy garazowej:)..bardzo ciekawe doznanie.Polecam tą płytke.

>Servantess, 9 Maj 2009, 11:57

>To ta płytka.

>

Ukryta Zawartość

Kupiłem,że względu na odgłosy....linii energetycznej ;-),to chyba już skrzywienie zawodowe.

Ukryta Zawartość

l'enfant sauvage

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.