Skocz do zawartości
IGNORED

Gagacek - troll usłużny i wygodny ?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

Czy coś o nicku "gagacek" ma patent na obrażanie ludzi na tym forum ?

Jego bluzgi wiszą sobie jakby nigdy nic i NIC się dzieje. Zostałem wielokrotnie zelżony przez to coś i NIC. Jego klon to samo.

Ja za znacznie mniejsze przewinienia dostałem, a to coś dalej sobie pisze, jakby nigdy nic...

Widocznie jest wygodny dla Redaktora :)

Atopos ma czasami rację :)))

Gość

(Konto usunięte)

Chciałbym przypomnieć moderatorom na tym forum jakie tu jest prawo:

II. ZASADY I WARUNKI KORZYSTANIA Z FORUM DYSKUSYJNEGO

§ 6.

4. Dokonywanie za pośrednictwem Forum jakichkolwiek działań naruszających powszechnie obowiązujące przepisy prawa jest zabronione. W szczególności niedozwolone jest:

a) rozpowszechnianie za pośrednictwem Forum treści naruszających dobra osobiste osób trzecich (w tym innych Użytkowników Forum) lub zagrażające naruszeniem takich dóbr osobistych,

[...]

5. Niedozwolone jest podejmowanie za pośrednictwem Forum działań sprzecznych z zasadami współżycia społecznego. W szczególności zabronione jest:

a) zachowanie sprzeczne z zasadami Netykiety, w tym formułowanie wypowiedzi stanowiących przejaw braku szacunku wobec innych Użytkowników Forum bądź też zachowania powszechnie uznawane za sprzeczne z zasadami kultury osobistej,

b) rozpowszechnianie za pośrednictwem Forum treści obraźliwych, obscenicznych lub naruszających powszechnie uznawane zasady etyczne.

==================================================

kolega mlb mi zakomunikował na PW, że zasłużyłem sobie na to, żeby gagacek mnie obrażał.

To jest żałosne.

Żądam przestrzegania PRAWA na tym forum: usuwanie obraźliwych treści i usuwanie takich ludzi z forum.

• Redaktorzy

Pawle, nawiązując do tytułu wątku: tak samo mówią tu o tobie, że niby wszczynasz awantury, które maja napędzić jakąś pożal się Boże frekwencję. Ani jedno nie jest prawdą, ani drugie. Ale jeśli masz jakieś zastzreżenia do wpisów któregoś forumowicza, moderacja się im oczywiście przyjrzy.

Gość

(Konto usunięte)

Redaktor, 5 Maj 2009, 20:29

>Pawle, nawiązując do tytułu wątku: tak samo mówią tu o tobie, że niby wszczynasz awantury, które

>maja napędzić jakąś pożal się Boże frekwencję. Ani jedno nie jest prawdą, ani drugie. Ale jeśli masz

>jakieś zastzreżenia do wpisów któregoś forumowicza, moderacja się im oczywiście przyjrzy.

Redaktorze, zostałem obrażony, zgłosiłem do moderacji, ale jakaś dziwna ta moderacja, która pisze: "dobrze Ci tak".

To chyba nie jest normalne ?

Może mlb nie dorósł do bycia moderatorem ?

Dlaczego "gagacek" ma prawo mnie obrażać na tym forum to już rozumiem jest słodka tajemnica Redakcji...

A Redakcja nie ma prawa do moderacji ? Dziwne...

Gość

(Konto usunięte)

rochu, 5 Maj 2009, 20:23

>Pawełku,

>MLB ma całkowitą rację. Jesteś żałosny.

>Kiedyś nawet byłeś śmieszny, a teraz jeno żal du.. ściska, kiedy człek patrzy na Twoje wypociny.

Roszku, trawestując słowa nietykalnego gagacka: "Masz chyba IQ

• Redaktorzy

Przeczytałem wątek, obelg pod twoim adresem nie znalazłem. Zaobserwowałem twoje włączenie sie do dyskusji, jak zwykle mało grzeczne, i to, ze założyciel wątku w pewnym momencie zablokował ci możliwość pisania. Jego prawo.

Gość

(Konto usunięte)

Redaktor, 5 Maj 2009, 21:26

>Przeczytałem wątek, obelg pod twoim adresem nie znalazłem. Zaobserwowałem twoje włączenie sie do

>dyskusji, jak zwykle mało grzeczne, i to, ze założyciel wątku w pewnym momencie zablokował ci

>możliwość pisania. Jego prawo.

żałosne.

Ciekawe jak długo powisi mój następny post, całkowicie w duchu "spokojnych" wypowiedzi gagacka.

Gość

(Konto usunięte)

coś do śmiechu. PW od mlb:

========================================

>Żądam usunięcia tego wpisu i ostrzeżenia tego użytkownika, to się ociera o prawo karne:

Nigdzie tam nie widzę rzeczy sprzecznych z prawem. Czy uważasz że ta aluzja dotyczy Ciebie? Można się tego domyślać, ale wprost nigdzie nie ma tam takiego określenia, sprawa karna jest od początku przegrana.

Nie chcę być złośliwy, ale podobnie myśli ponad połowa tego forum, ale ze względu na kulturę i regulamin tego nie piszą. Zgadnij dlaczego tak myślą? Zapytaj kogo chcesz przez przez PW, każdy chętnie Ci na to odpowie. I nie miej do mnie o to żalu.

============================================

Dobre :))) nie wie kogo obraża gagacek, za to wie, że tak samo myśli połowa forum :)))) O kim ?!? Geniuszu :))) Brawo.

Twórczość gagackowa:

"Forumowicz o nicku podobnym do mbl, jest idiotą bo nie rozumie cienkich aluzji, ponadto często zaprzecza sam sobie..."

"Forumowicz o nicku kończącym się na "daktor" jest kretynem bo nie rozumie słowa pisanego"

"Forumowicz o nicku kończącym się na "gacek" jest chorym z nienawiści pustogłowym debilem"

Oczywiście nikogo nie obrażam, to jest tylko "twórczość" gagackowa, dozwolona tutaj, i nikt nie wie o kogo chodzi.

Gość

(Konto usunięte)

A może nasz Redaktor nie mógł znaleźć tego posta gagacka ?

Jest to możliwe, a nawet całkiem prawdopodobne, więc pomagam:

=====================================================

gagacek

5 Maj 2009, 17:43

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 978 / 3254 / 0

>A co konkretnie Cię tak ubawiło, bo jakoś nie łapię?

A to było takie ha-ha-ha w niskim rejestrze, bez usmieszka na końcu

>Poproszę o wskazanie źródła tych wniosków.

Cholera wie, nie pamiętam. Spytaj tego z trzema końcowymi literami, on to lubi. Przy okazji rozwali n-ty wątek. Ale nic złego się nie stanie, dzięki temu kretynowi każdy kto ma IQ>20 już skutecznie omija to forum.

======================================================

Gość rochu

(Konto usunięte)

XYZPawel, 5 Maj 2009, 20:46

>Roszku, trawestując słowa nietykalnego gagacka: "Masz chyba IQzresztą jak gagacek)

No cóż..

To Ty założyłeś ten durny watek i Ty się tutaj najbardziej udzielasz.

Zatem skoro zgadzasz się z zacytowanym zdaniem Gagacka, a chyba tak właśnie jest, to masz odpowiedź co do stanu Twojej własnej inteligencji.

Zazwyczaj tego nie robię, ale oto treść mojej wiadomości którą przez PW wysłałem do autora wątku:

>Żądam usunięcia tego wpisu i ostrzeżenia tego użytkownika, to się ociera o prawo karne:

Nigdzie tam nie widzę rzeczy sprzecznych z prawem. Czy uważasz że ta aluzja dotyczy Ciebie? Można się tego domyślać, ale wprost nigdzie nie ma tam takiego określenia, sprawa karna jest od początku przegrana.

Nie chcę być złośliwy, ale podobnie myśli ponad połowa tego forum, ale ze względu na kulturę i regulamin tego nie piszą. Zgadnij dlaczego tak myślą? Zapytaj kogo chcesz przez przez PW, każdy chętnie Ci na to odpowie. I nie miej do mnie o to żalu.

pozdrawiam

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

A wspomnianego wpisu nie chciałem usuwać bo oprócz aluzji zawierał ciekawą informację związaną z tematem wątku. Nie mam możliwości usunięcia części wpisu, więc wg mojej oceny wybrałem mniejsze zło.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Gość

(Konto usunięte)

mlb, 6 Maj 2009, 01:00

>A wspomnianego wpisu nie chciałem usuwać bo oprócz aluzji zawierał ciekawą informację związaną z

>tematem wątku. Nie mam możliwości usunięcia części wpisu, więc wg mojej oceny wybrałem mniejsze zło.

sprawa jest prosta: nie nadajesz się na moderatora.

Nie usuwasz lżenia mojej osoby tylko dlatego, że się nie zgadzasz z moimi poglądami. Moje poglądy nie powinny Cię interesować.

Kupa gagacka powinna zniknąć natychmiast, a on sam powinien dostać bana na tym forum, bo to nie jest pierwszy raz kiedy jestem obrażany.

Ja nie obrażam NIKOGO.

Dodatkowo w swoim wątku pousuwałeś dość swobodnie moje posty, a zostawiłeś swoje, równie offtopiczne jak moje, po czym mnie zbanowałeś :) Fajnie.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

XYZPawel nagminnie obrazasz duza czesc forum. Podobnie robi to Twoj przydupas rbej. Nie miej wiec pretensji ze od czasu do czasu ktos Ci napisze o Tobie prawde. Obaj wydajecie opinie na temat o ktorym nie macie zielonego pojecia wiec skutek jest jaki jest.

Gość

(Konto usunięte)

discomaniac71, 6 Maj 2009, 09:22

>XYZPawel nagminnie obrazasz duza czesc forum.

Przykłady proszę, a nie fantazje.

To, że moje poglądy Cię obrażają, to nie mój problem tylko TWÓJ. Ty masz ZNACZNIE większe problemy z kulturą.

Na przykład już zdążyłeś obrazić rbeja.

Twojej wiedzy nie chce mi się oceniać, tak jest mizerna.

Paweł, wielokrotnie wystawiasz tyłek pod bat. Teraz dziwisz się, że ktoś Ci przyłożył "klapsa". Jeśli tylko zechcesz to przykłady na to sam znajdziesz w swoich wpisach. Odpowiedz sobie szczerze na pytanie, czy nie mogłeś się tego spodziewać?

Twardy bądź jak Roman Bratny.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Twoje poglady sa Twoje i masz do nich prawo. Z pewnoscia sa sprzeczne z praktyka ale to inna sprawa. Masz racje nie oceniaj mojej wiedzy bo do tego trzeba miec jakies podstawy ktorych Ty nie masz. Rbej zdazyl obrazic wielu forumowiczow zanim uslyszal prawde na swoj temat. Choc faktem jest za czasem przesadzam z epitetami ale lubie mowic wprost co mysle. Podobnie potrafie powiedziec w cztery oczy w przeciwienstwie do wielu moich oponentow.

XYZPawel, 6 Maj 2009, 08:49

>Nie usuwasz lżenia mojej osoby tylko dlatego, że się nie zgadzasz z moimi poglądami.

Manifestacja kontrowersyjnych poglądów niezależnie od tego jakie są w każdym wątku o niemal dowolnym temacie to jest trolling. Przeczytaj co Netetykieta o tym mówi. Łamiesz regulamin tego Forum nagminnie i dziwię się że uchodzi Ci to jeszcze bezkarnie, widocznie Redaktor z jakiś powodów to toleruje. Gagacek oprócz ostrego języka wnosi tu wkład merytoryczny, czego o Tobie powiedzieć nie można.

Co do usuwania postów - staram się usuwać także swoje jeśli są poza tematem wątku i są zbędne.

Gość

(Konto usunięte)

Filut, 6 Maj 2009, 09:45

>Paweł, wielokrotnie wystawiasz tyłek pod bat. Teraz dziwisz się, że ktoś Ci przyłożył "klapsa".

Filutku, mało bystry jesteś.

Myślisz, że trzeba jakiejś specjalnej odwagi albo inteligencji, żeby kogoś nazwać "kretynem" ? Nazywasz to "klapsem" ?!?

W zeszłym roku była podobna sytuacja, długo znosiłem obelgi pod moim adresem, gdy w końcu nie wytrzymałem i zacząłem obrażać TAK SAMO jak mnie obrażano, to dostałem dłuuugiego bana. Tym którym ZACZĘLI mnie obrażać NIE SPADŁ WŁOS Z GŁOWY.

Więc, jak widzisz, na tym forum nie mogę odpłacać agresorom tak jak na to zasłużyli.

Pozostaje mi tylko twarde żądanie przestrzegania regulaminu forum przez moderatorów. Co, jak widać, nie idzie gładko.

Teraz zrozumiałeś ?

Jak Ci brakuje klapsów na dupę to zgłoś się do jakiegoś kolegi, żeby Ci takiego udzielił.

Gość

(Konto usunięte)

mlb, 6 Maj 2009, 10:00

>Manifestacja kontrowersyjnych poglądów niezależnie od tego jakie są w każdym wątku o niemal >dowolnym

>temacie to jest trolling.

bzdura, zawsze się wypowiadam w temacie, ale czasami naturalnie dyskusja zbacza z torów, często nie z mojej przyczyny

>Przeczytaj co Netetykieta o tym mówi. Łamiesz regulamin tego Forum

>nagminnie i dziwię się że uchodzi Ci to jeszcze bezkarnie, widocznie Redaktor z jakiś powodów to

>toleruje. Gagacek oprócz ostrego języka wnosi tu wkład merytoryczny, czego o Tobie powiedzieć nie

>można.

To jest Twoja, kompletnie błędna ocena.

>Co do usuwania postów - staram się usuwać także swoje jeśli są poza tematem wątku i są zbędne.

słabo Ci to wychodzi.

Fakt jest jeden, zostałem obrażony, a Ty to spokojnie tolerowałeś, bo Ci pasują poglądy tego czegoś. A to jest Twój zakichany obowiązek usuwanie obraźliwych wpisów.

Sodówka Ci do głowy uderzyła: "władza" odurza, co widać jak na dłoni. Strach pomyśleć co by było jakbyś mógł bany rozdzielać...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.