Skocz do zawartości
IGNORED

CD-analogowy,ciepły,muzykalny do 2tyś

brodawid

Rekomendowane odpowiedzi

MUSICAL FIDELITY A3 - tutaj też znalazłem wiele pozytywnych opini jest tańszy (nowy) od regi a cena używanego taka sama ale myślę że to właśnie przez dobre opinie o produkcie pewnie nie ma problemów ze sprzedażą

A nic.

To posłuchaj. Tego konkretnie modelu co go chcesz kupić. Bo nie ważne czy on się podoba wszystkim, czy się nie podoba. Dla Ciebie istotne jest jedynie to, czy on się Tobie podoba. A tego nie wiesz. I z cudzych opinii się nie dowiesz.

Mcgyver -masz racje oczywiście że tak ,forum pomaga mi zawęzić poszukiwania opinie urzykowników pomagają rozeznać się w sprzęcie im więcej ich ich jest tym lepiej

A i jeszcze jedno czasem jestem zmuszony kupować w ciemno bo to co do zaoferowania ma moje i okoliczne miasta jest .. powiedzmy niewystarczające dodatkowo sprawe pogarsza brak auta a jeśli się nie ma innego wyjścia to kożysta się z tego co sie ma :))

brodawid

za dwa kawałki mogę ci opchnąć moje zródło

W kilka dni zrobię sobie nowe.

albo wypożyczyć za dobrą flaszkę burbona. abyś posłuchał o czym my tu i tam czasem bajdurzymy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.