Skocz do zawartości
IGNORED

ROTEL RA-810 A wato kupic? szybko prosz

daro896

Rekomendowane odpowiedzi

rozumiem ,że chodzi o ten egzemplarz

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

audiokarma.org

poczekać i poczytać forum, serio, jakoś bym się nie ładował w ten wzmacniacz. tak na szybko przegladając internet to w kilku miejscach zobaczyłem, że on ma 2x 20W ... mało ... dlatego przydała by się wtedy końcówka mocy do niego

audiokarma.org

Może tak ile muszę wydać na sprzed kolumny kable i wzmak żeby zagrał jak najlepiej w pokoju dziennym z szafą kanaą itp czyli słabo akustyczny i nie mam zamiaru go zmieniać. tylko wycisnąć tyle ile się da.

hmm ... moim zdaniem najpierw skieruj kroki do sklepu z audio, gdzie będziesz mógł się chociaż trochę osłuchać. Następnie napiszesz nam czego oczekujesz od dźwięku, bo może tak być, że wystarczy Ci nie droga budżetówka. Po prostu są ludzie mniej wymagający co do jakości dźwięku. Może tak być, że będziesz chciał od razu wskoczyć na wyższą półkę i rozpocząć wstęp do prawdziwego audio. Dlatego b. trudno jest powiedzieć, kup to i to i jeszcze kable takie, dołóż do tego standy, granity i będziesz miał super audio. Tak łatwo to się niestety nie da, jeśli czegoś wymagasz od dźwięku. No chyba ,że tylko chcesz się pochwalić przed kolegami, że masz jakiś super sprzęt o obco dla nich brzmiącej nazwie firmy.

audiokarma.org

słyszałem już np tonsile siesty (nie wiem jak to sie pisze). I bardziej mi sie podobał dźwięk niż z moich kolumn. Był tam lepszy bass przestrzeń itp. Wiec szukam tylko lepszego dźwięku bez większych preferencji.

to w takim razie, może właśnie Siesty +

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

audiokarma.org

Rotel RA-810A to bardzo dobry wzmacniacz . W 1990 r dostał sporo nagród : Kosztował 120 funciaków .

Miałem gdzieś Hi-Choice 3 numer z 1990r z testem wzmacniacza . Jak znajdę to wyślę tobie skan .

kogutaudio, 15 Mar 2009, 20:23

>Rotel RA-810A to bardzo dobry wzmacniacz . W 1990 r dostał sporo nagród : Kosztował 120 funciaków .

>

>Miałem gdzieś Hi-Choice 3 numer z 1990r z testem wzmacniacza . Jak znajdę to wyślę tobie skan .

o widzisz Daro, to może jednak warto hehe

audiokarma.org

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.