Skocz do zawartości
IGNORED

Co z tą Trójką - Skowroński odwołany.

Ocasek

Rekomendowane odpowiedzi

o! wiedziałem, że tam czosnkiem śmierdzi... dawaj kilka adresów takich prawdziwie polskich portali. ;-P a - jak myślisz pasztecik - taki Dmowski, to też był Żyd, co?

krzych, 2 Mar 2009, 15:22

>o! wiedziałem, że tam czosnkiem śmierdzi...

A widzisz! To taka fantazja żydowska, bo przecież gdyby chcieli, to mogliby pozacierać za sobą ślady (przewietrzyć portal na koniec), że nikt by nie poznał.

Przedwojenne podręczniki kryminologiczne podkreślają zadziwiający zwyczaj defekowania się oprychów - na miejscu zbrodni.

To jest to samo.

"Tu byłem. Tkaczuk".

>Paszeko

Jozwa jest o wiele bardziej przebiegly !

Zamiast niego defekuje się na miejscu zbrodni - jacch !

Wtedy nie czuc czosnku a tylko zle spalonu wungiel,

ktory przedostaje sie do atmosfery forum

bez obzydliwych skojarzen !

Ten jozwa to ma... amerykanski łeb !

"Poza tym szeregowy członek PZPR, ba, może nawet pierwszy sekretarz, ba, może nawet Komitetu Centralnego, jest nikim przy funkcjonariuszu KGB -"

ba na pewno a nie może to taki paszeko przy Nowaku jest nikim....ba nawet taki rydzyk bez nadajników od KGB byłby nikim...

kosztam, 2 Mar 2009, 16:00

>Jozwa jest o wiele bardziej przebiegly !

>

>Zamiast niego defekuje się na miejscu zbrodni - jacch !

Dawnymi czssy tacy "bezpartyjni fachowcy" służący wielkim panom mieli bardzo malownicze tytułu, np. Wielki Łowczy czy Podstoli.

A jaki tytuł ma jachc? Wielki Srajczy? Wielki Fajdaczy?

Stolcownik?

Glajdus?

>Wtedy nie czuc czosnku a tylko zle spalonu wungiel,

Wungiel? Już tam się nim Unia Euroopejska i Protokół z Kioto zajmą i przestanie glajdzić wunglem!

Co innego wierzbą energetyczną, brykietami słomy albo czosnkowymi Łupinami!

pasztecik ty nie o glutach z niezrównoważonym tylko o nadajnikach...

" O. Rydzyk prowadzi zawsze intensywną działalność przeciwko włączaniu się Polski w struktury Europy. Szczególnie ożywia się wtedy, gdy decydują się losy o przesuwaniu się Polski w stronę zachodu. Wielka akcja propagandowa przed przystąpieniem Polski do NATO (co ma religia do NATO ?). Gdy Rosja przestała przeciwko temu protestować, przestał i o. Rydzyk. Co się działo, gdy ważyły się losy referendum nt przystąpienia Polski do Unii wszyscy jeszcze pamietamy.

- Dzierżawione od armii rosyjskiej nadajniki radiowe za Uralem to przecież nie beczka ropy i wymagało pozwoleń nie na poziomie jednostki wojskowej."

Ale obciach:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-17176-100002093 1236009666_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Stereo i Kolorowo - Underground

Mój blog i recenzje różnych urządzeń audio-stereo: stereoikolorowo.blogspot.com

wladz, 2 Mar 2009, 16:47

>" O. Rydzyk prowadzi zawsze intensywną działalność przeciwko włączaniu się Polski w struktury

>Europy. Szczególnie ożywia się wtedy, gdy decydują się losy o przesuwaniu się Polski w stronę

>zachodu.

Że co? A od kiedy to Ułan-Bator i Tel-awiw są na zachodzie?

> Wielka akcja propagandowa przed przystąpieniem Polski do NATO (co ma religia do NATO ?).

Rydzyk ma łeb na karku i od samego początku wiedział że z tym NATEM to lipa.

NATO już nie ma, nie istnieje. Wprawdzie żyje niby jeszcze ale zdechnąć nie może. Jak Kaczory podpiszą ten Traktat Lesboński i całkiem nas do Ułan Bator wpakują i powstanie Armia Europejska - to ten trup ostatecznie zdechnie a Klintonowa i Czarny Ludź z Białego domu odprawią nad nim pokropek.

>- Dzierżawione od armii rosyjskiej nadajniki radiowe za Uralem to przecież nie beczka ropy i

>wymagało pozwoleń nie na poziomie jednostki wojskowej."

W mordę! Ja mam oscyloskop, noktowizor i licznik Geigera ruski - z tym zestawem to mogę być nawet posądzony o wspólpracę z Ben Ladenem!

taaaa.rydzyk ma leb nie od parady..zarowa.za wasze piniadze buduje uklad rosyjsko- polski.Wykorzystujac do tego zydow.Ale jak sie was troche pozna zarowa...to nie tylko takie rzeczy mozna z wami robic.

muls, 2 Mar 2009, 17:10

>faktycznie zarowa tym oscyloskopem to rzuciłes wszystkich na kolana.

Dla równowagi mam też amerykańskiego Teka.

To chyba wychodzi na to że mam powiązania z Państwem Środka?

pasztecik twoje skarby rodzinne z dziesięciolecia nic do rzeczy...trzymaj pod łóżkiem nikt nie zabierze natomiast dzierżawienie nadajników to już nie pasztet w wieprzowym flaku....nie ja wytykam KGB wszędzie więc wytłumacz a nie gadaj o glutach...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.