Skocz do zawartości
IGNORED

Jak obrazić bez konsekwencji..?

naprawiak

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam takie pytanie, troche specyficzne;

Jak obrazic kogoś bez konsekwencji? Jak obrazic kogoś aby nie ponieść za to kary, aby nie miec za to sprawy itd. Mówie tu o obrazie polityka, czy też kogokolwiek, kto mógłby starać się oczyścić na drodze sądowej.

Powiedzmym, że chce kogos nazwac złodziejem, wystarczy, że nie użyje pełnego nazwiska i imienia (choć będzie wiadomo o kogo chodzi) ? A może pisząc nie bezpośrednio, ale np. w temacie na forum (temat dotyczący danej osoby) obrazliwe teksty też podlegam karze?

Potrzeba mi znawcę, chyba przepisów ;)

Na myśli nie mam nic złego, chce powiedziec prawdę, jeszcze nie udowodnioną, więc chcę zrobić to "umiejętnie"...

Pozdrawiam!

ps. obraźliwe teksty będą blokowane :P

https://www.audiostereo.pl/topic/49160-jak-obrazi%C4%87-bez-konsekwencji/

Wypnij na tego kogos tyłek (goły oczywiscie) ale w ustronnym nie publicznym miejscu - przedtem smarując się odpowiednim środkiem nie pozwalajacym na zrobienie zdjęcia.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość ata77

(Konto usunięte)

Czy to prawda, że szanowny kolega założyciel wątku miał w swoim życiu kontakty płciowe z trzodą chlewna i zadażyło mu sie pare razy ukraść rower z pod kltaki pobliskiego bloku?

Mniej wiecej tak.

>Czy to prawda, że szanowny kolega założyciel wątku miał w swoim życiu kontakty płciowe z trzodą

>chlewna i zadażyło mu sie pare razy ukraść rower z pod kltaki pobliskiego bloku?

>

>Mniej wiecej tak.

W ten sposób można jedynie obrazić ortograficznych purystów.

>Witam

>

>Mam takie pytanie, troche specyficzne;

>

>Jak obrazic kogoś bez konsekwencji?

Proponuję nazwać tego kogoś kaczystą - nie ma bardziej obelżywego określenia w języku polskim. Zgodnie ze słownikiem takie słowo w języku polskim nie istnienie, możesz więc przed sądem dowodzić, że ono nic nie znaczy.

a gdzie jest watek zawiadamiajacy o śmierci atoposa ktory był rano na bocznicy i przepadł ?

czy to była proba obrazenia bez konsekwencji :)

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Temat interesuje mnie z czystej ciekawości. na każdym kroku padaja obrazy a jednak tylko częśćz nich kończy się sprawą, czy tez może byc podciągana pod nią.

Boi przecież nazwanie kogoś idiotą jest obraxliwe i pewnie bez wątpienia może trafić na sale rozpraw, ale czy nazwanie go np. włosem koziej dupy, jest także obraźliwe? ;)

mam nadzieję, że nikt się nie obrazi za wrzucenie linka to konkurencyjnego forum.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.