Skocz do zawartości
IGNORED

co sadzicie o takim zestawie

pedzacyslimak

Rekomendowane odpowiedzi

zamierzam kupic zestaw stereo i mam pytanie co sadzicie o tym?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

nie jestem audiofilem ale chce dobrze slyszec muzyke; slucham roznych rzeczy od jazzu przez elektronike do grindcore'a; nie che kupowac uzywanego sprzetu i nie posiadam rowniez olbrzymiej ilosci gotowki. dzieki z gory za pomoc.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/48849-co-sadzicie-o-takim-zestawie/

Ja mam podobny zestaw z tym, że głośniki inne. Jestem zadowolony. Słucham od metalu do klasyki oprócz jazzu i jakichś tam elektronicznych łomotów czy disco polo. Mówi się na forum, że CA jest jazgotliwy i suchy. W sumie nie wiem o co tym ludziom chodzi. poszukłabym jednak innych kolumn. Może coś z Paradigma choć akurat z Paradigmem nie słuchałem przed zakupem. O zakupie tego , anie innego sprzętu zadecydował utwór Inifinite Dreams - Iron Maiden. Pzodrawiam

to raczej startowy zestaw CA jak kupujesz to v2, co do kolumn to bym uważał na nowe bowersy, koniecznie wczesniej posłuchaj, Ca gra na pewno jasno, dobierał bym kolumny kontrastowo, ciemniejsze, znajomy kupił taki zestaw ale z tanimi kolumnami rubicon chyba 36ki, troche uspokoiły jaskrawość CA i moim zdaniem nieźle to wypadło.Szukał bym kopułek tekstylnych{miekkich}

Gość

(Konto usunięte)

Niedawno czytałem recenzjetych Bowersów (niedawno to znaczy wprzeciagu ostatniego pół roku)

wychodzi na to że to świetny wybór i przedsmak serii 800. Z wyglądu są niesamowite to chyba oierwsze B&W na widok których nei chce się rzygac.

dzieki za pomoc. piszecie ze te kolumny nie zagraja dobrze z CA. co w takim razie wybrac? zostawic kolumny a zmienic wzmacniacz i cd, czy zostawic CA i kupic jakies inne kolumny. jakies pomysly? zziekuji jeszcze raz wszystkim za pomoc!

Z jednym klubie we Wroclawiu jest naglosnienie B&W, po godzinie i kilku piwach realnie myslalem o uszkodzniu monitora (chyba cos z serii 6xx) wiszacego w bocznej nawie. moje zapedy hamowala kamera skierowana na ta kolumienke, nie wiem z czym to gralo ale takiego pilowania dawno nie slyszalem. Nie wiem czy im naglosnienie robil jakis idiota ktory podbil wysokie opcja "super loudness" na wzmaku Haliłud czy poprostu te kolumny sa dla masochistow. Muzyka byla roznista, bez techno, raczej pop/rock. Wiem ze taki odsluch nic nie daje itp ale z takim pilowaniem nie wiem czy kiedykolwiek i gdziekolwiek sie spotkalem.

dobra! temat stanal w miejscu wiec pytam jeszcze raz - co zrobic? kolumny te ktore wymienilem w zestawie sa na moja kieszen i wizualnie mi odpowiadaja. jedni pisza ze lipa, inni ze sa w porzadku wiec zostane przy nich. co ze wzmacniaczem i cd?(wiem ze musze posluchac jak to gra razem ale chcialbym miec jakas alternatywe)co z tym modelem BW bedzie gralo najlepiej? przypominam ze nie chce kupowac nic "z drugiej reki". dziekuje wszystkim za odpowiedzi i pomoc.

nikt nie odpisuje ale i tak dalej pociagne temat. rozmawialem dzis z jednym fascynetam dzwieku i powiedzial mi ze ze jasnosc grania da sie wyregulowac kablami. odradzil mi jednak kupno cambridga ale zasugerowal pozostanie przy bowersach. znalazlem dzis cos takiego w dobrej cenie i zastanawiam sie czy ktos tego sluchal i wie jak to moze wspolgrac z B&W

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

pedzacyslimak, 12 Lut 2009, 22:04

>nikt nie odpisuje ale i tak dalej pociagne temat. rozmawialem dzis z jednym fascynetam dzwieku i

>powiedzial mi ze ze jasnosc grania da sie wyregulowac kablami.

Mhm.

Oczywiście - kupisz takie, które będą przenosiły jedynie połowę wysokich i już po temacie:) No i wybulisz kilka kzł...

Pozdr.

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

watpie zeby chodzlo mu o ten rodzaj przewodow.ten czlowiek sam robi kable. mysle ze jednak troche sie zna na sprzecie bo nie jest szczawiem kolo 20-stki i w temacie audio "siedzi" juz ladnych pare lat. pozdro

Robi sam i pewno rozdaje?

Za ile oferuje te kable, które tak złagodzą B&W?

Pozdr.

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.