Skocz do zawartości
IGNORED

szukam Accuphase DP-75V pomożecie???????

fryg

Rekomendowane odpowiedzi

Przy okazji zakupu warto zorientować się w kwestii dostępności i ewentualnie dokupić zapasowy laser, (prawdopodobnie Sony KSS-272A). Inny typ o zbliżonym oznaczeniu - KSS-273A jest praktycznie niedostępny...

Warto tam zapytać bo ceny na stronie AL są rzadko aktualizowane, a mozna z tego co wiem powalczyć o 20-25% upustu.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

To co prawda DP-75, ale sądzę, że wersja V powinna być droższa najwyżej o jakieś 50-60%, czyli powinna się zmieścić w 3000-3500$. Nie ma też powodu, dla którego w EU ma być drożej.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Witam,

Musisz stale obserwować hifi.pl, ja ponad miesiąc temu "wyciągnąłem" Accu DP75V w rozliczeniu za sprzęt który miałem plus dopłata - jak chcesz poznać szczegóły to pisz na priva.

Pozdrawiam

Artur

Złote myśli "Słońca hajenda" ... "Lampa szumi, winyl trzeszczy, Ellipticor nie dla leszczy". 

dzisiaj dzwoniłem do Nautiliusa i nie bardzo chcieli rozmawiac o serwisie ,raczej byli na nie,mowili ze serwisoja tylko sprzet kupiony u nichi ze czesci do tego modelu moga byc juz niedostepne, proponowali w zamian dp 67 lub ayona CD-2 i szczerze mowiac zgłupiałem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.