Skocz do zawartości
IGNORED

Poszukiwany zywy. Nie martwy.

Gość ata77

Rekomendowane odpowiedzi

mówisz i masz....do kupienia u zachodnich sąsiadów. Na forum zdaje się że jeszcze ma takiego top loadera chyba Piotrek608, ale czy jeszcze ma??

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ile czasu ja będę jeszcze miał potrzebować, by zarobić to wszystko, wygrać i pokupować.

Z tego co tam własciciel wypisuje to mój translator niemiecki mało rozumie, ale z kontekstu wynika że egzemplaż pochodzi z Japoni i własciciel dodaje chyba trafo i kabel do zestawu, ale pewności nie mam i niemieckiego nie znam

PS.

Około miesiąca temu był do kupienia w Austrii DP-S1. Wersja Europejska bez przeróbek w bardzo dobrym stanie. Cena końcowa wyniosła nieco ponad 1.700 Euro a i licytujących było sporo, tak wiec miej to na uwadze.

Ile czasu ja będę jeszcze miał potrzebować, by zarobić to wszystko, wygrać i pokupować.

chick, 15 Gru 2008, 16:53

>Dowiedz się lepiej ile laser kosztuje do niego. Nic nie jest wiecznie

Laser to KSS-151A.

Jeżeli jest niedostępny w polskich serwisach i sklepach internetowych to możesz kupić na ebay.de:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

chick, 15 Gru 2008, 17:27

>147 EURO, drogo

Ja bym powiedział inaczej: Ważne że jeszcze jest!!!

Mam klocka do dziś...chętnie kupię drugiego niech se stoji w szafie a, co:-)..tylko czemu chodza średnio po 1500Euro:-(..nie bardzo w polsce tu zarabiamy aby tyle chować w szafkę...polecam gorąco cudo, mioodzioo..gra tak,ze niekiedy ze łzami w oczach człowiek kładzie się spac, albo wychodzi do pracy...

Laser To KS151A specjalnie dobierany ale warto mimo wsio kupic na e-baju nowy na zaśkę..licho nie śpi.

Idealne zestawienie ten Denon tworzy ze Amplitunerem Diory Tosca303...ja wiem że mnie wyśmiejecie ale na serio pisze..podpiałem to razem w ramach testu po naprawie i wymiekłem.Szczena mieknie.

Ale ogólnie Wzmaki Sony ES,Accuphase,Denon PMA-S1 tez mile widziany..ewentualnie nowy PMA-2000AE.

Gość ata77

(Konto usunięte)

zamiezam podlaczyc go do AVC A1 pre + koncówki, jeszcze nie wiem jakie ale to wtorny temat. A moze zupelnie osobna sekcja stereo? ;) Pozyjemy zobaczymy. Na poczatek trzeba go miec w domowych pieleszach. Jak sie uda nie bede chowal do szafy ;)

Ten model z niemeickij aukcji jak juz ktos napisal rzeczywiscie ma trafo potrzebne do dzialania w sieci europejsckiej wiec nie bedzie problemu. Problemem moze byc to iz czlek nie chce go wysylac mozliwy tylko odbior osobisty wiec wyprawa do Essen Cie czeka w razie zakupu.

Pozdr.

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Rzeczywiscie nie doczytalem. Postaram sie przetlumaczyc choc moj niemeicki nie jest perfekcyjny

Versand nach vorheriger Absprache und auf Kosten des Käufers innerhalb Europas möglich. Bezahlung per Überweisung im Vorraus oder bei Abholung möglich. Leider kein Verkauf an Käufer außerhalb Europas.

Wysylka mozliwa po uprzednim dogadaniu na koszt kupujacego wewnatrz Europy . Zaplata przez przelew (przedplata) lub przy odbiorze. Niestety nie sprzedaja kupujacym poza Eoropa.

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

• 2 tygodnie później...

ata77

Kupiłeś tego Denona DCD-S1 z Essen?? Jak nie wygrałes aukcji to tutaj masz następną szansę:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość ata77

(Konto usunięte)

Nie kupilem. Pod koniec aukcji byla wojna ;). Dzieki za namiary ale nabylem DCD 2700 i czekam na Tuning u Piotka608. Musze jeszcze poczekac. Szczerze mówiac nie zaluje bo zostalo kilka zł. Tylko teraz mam dylemat czy kupowac koncówki do AVC A1 czy odrebnie jakaś integre.

Również myśle że dcd-2700 to dobry zakup pod warunkiem że cena była odpowiednia. Poza tym dcd-2700 jest na tych samych kościach dac co dcd-s1 czyli 4xPCM1702. Dodatkową zaletą jest to, że w środku pracuje laser KSS-240A.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.