Skocz do zawartości
IGNORED

Jakość dzwięku wkładki technics P24

kuty

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jaka wedlug was jest jakość dzwięku technicsowskiej wkładki P24 w porównaniu z budżetowymi odtwarzaczami cd,czy taka płyta analogowa odtwarzana na tej wkładce bedzie brzmiała lepiej jak otwarzana na odtwarzaczu cd? czy to jest nic niewarta wkładka.przymierzam się do wymiany takiej właśnie wkładki na jakąś z allegro do 150zł i nigdy nie słyszałem lepszej wkładki od tej która mam obecnie,czyli P24 czy jeśli zakupie nową wkładke np.grado black czy różnice w dzwięku będą odrazu zauwarzalne czy nie ma sensu i dopiero od 300zł albo od 500zł za wkładke coś zaczyna być słychać?

Mam to nieszczęsne mocowanie T4P czy mogli byście coś polecić do 150zł na to mocowanie? bo ja niewiem które mają takie mocowanie aktóre nie bo w większości nic nie pisze.

I ta wkładka i gramofony Technicsa wykorzystujące ten typ mocowania to niskie modele tej firmy. Znam dokładnie dźwięk z tej wkładki i mozna go określić jako absolutnie wystarczający na początek. Bas będzie bardzo dobry, zero szumu czy trzasków, wyśmienita żywotność, w końcu to oryginalny Technics. Natomiast w droższych gramofonach Technics stosuje już standardowe mocowania i wkładki.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.