Skocz do zawartości
IGNORED

Co jest takiego w kolumnach sansui?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Engineer, 20 Lis 2008, 15:55

>No włąśnie! Więc po co targanie wielkich pudeł na odsłuchy pokazy pochwały itd. Wg mnie to tylko

>stare rupiecie.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Targa się je na odsłuchy, pokazy i pochwały itd.

Engineer, Twoja osoba nie ma sensu...

stare kolumny (niektóre!) potrafią oddac to coś z siebie, co nie potrafi wiele nowych konstrukcji... to samo tyczy się innych klocków audio i trzeba podchodzić z dystansem do szufladkowania sprzętu, bo to tylko udowadnia brak wiedzy a przedewszystkim doświadczenia wypowiadającego się...

bez urazy, pokora przede wszystkim...

Powiem jedno.Jestem posiadaczem takich starych rupieci i nie zamienie je na żadne nowe,nawet te za 100 tysiecy.A jak macie coś takiego,to chetnie je sobie wezmę.Wam przecież nie są potrzebne.Tylko ich czasami nie podłączajcie ,bo jeszcze zmienicie zdanie.

Engineer, 20 Lis 2008, 15:29

>Jak na moje oko to coś w duchu altusów z wyglądu , jakieś stare rupiecie.

nie zgadzam się,

są piękne, urzekają swoim wyglądem,

mają w sobie dusze

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

porlick, 21 Lis 2008, 23:25

>>Co jest takiego w kolumnach sansui?

>Będę strzelał: głośniki???

Ja od siebie strzele zwrotnica ale nie jestem na 100% pewny, coz strzal to strzal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.