Skocz do zawartości
IGNORED

Prośba o ocenę twórczości...

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Ja bardzo przepraszam, ale czy na sali jest obecny człowiek, który wytrzymał do końca?

Mój ośmiotygodniowy pies komponuje takie rzeczy na dziecięcym kibordzie

i nawet po ciemku tak nie fałszuje!

Masakra...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Słabe ale intrygujące. Sam kiedyś takie muzyki na Amidze tworzyłem ale mi przeszło gdyż było to dla mnie zbyt pracochłonne i nie miałem jak uzupełnić braków w wykształceniu muzycznym. Stosuj mniej umca-umca.

Popracuj nad samplami bo brzmią sucho i słychać ich niską rozdzielczość oraz słaby sampling (niską cz. próbkowania).

Znowu mnie zablokujesz.. ale co tam.

W naszej firmie ocenili to w następujący sposób:

Justa: Jak w starej komórce.

Petro: Stara amiga. Fajna muza trzymana chyba na 5 calowej dyskietce. ;P

Karolka: Mario Bros albo inna stara gierka.

Tomek: Czas jego świetności minął. Tak to grają 13 letni chłopcy, którzy się bawią na darmowych programikach albo na atari. Jeden rytm.. monotonia.

Sorki.. ale nikomu się nie spodobało.

Tak.. ja tu wkleję swoją fotkę a potem będziesz miał sny erotyczne. Żona się zdziwi czemu nagle stałeś się taki aktywny. Nie za bardzo mam ochotę rozbijać jakieś stare małżeństwa.

Swój urok osobisty pozostawię na inną okazję. :P

Choć jak bardzo mnie podpuścisz to może to zrobię. Pozwól tylko, że zapytam się najpierw mamy i taty.. a.. i radia Zet..

W niedzielę idę do kościoła i jak Proboszcz da mi błogosławieństwo wtedy się zdecyduję. A co!

Gość

(Konto usunięte)

Nie! Jobacz , voce , jazz to nie są merytoryczne profile! mam merytoryczny dosyć aktywny poza bocznica profil ale który to sie nigdy nie dowiesz bo posiadanie więcej niż 1 profil zabronione jest!

Engineer.. No to się zdecyduj:

"Poza tym nie mam żony i jestem bardzo młody!"

"nie jestem dzieckiem, nie mam neostrady

za moich czasów była poczta polska telegraf telefon"

Gość

(Konto usunięte)

Jestem bardzo młody co nie przeszkadzało mi się urodzić w czasach kiedy nie było tpsa lecz poczta polska telegraf telefon " i tyle ty przeżywająca burze hormonów niezaspokojoną 40stko

Telekomunikacja Polska SA powstała w grudniu 1991

Jedno wiem.. 17 lat na pewno skończyłeś.

:PPPPPP

Engineer.. inżynier.. studia... no to zapewne 25 lat też masz już za sobą..

Brak żony..

- to albo jesteś dupa wołowa.. to możesz mieć od 30-40 lat..

- albo po rozwodzie.. tu obstawiam 35-55 lat

- albo wdowiec.. bywa różnie ale.. średnio koło 70.. bo baby żyją dłużej.

38-47 lat.. tak sobie myślę..

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.