Skocz do zawartości
IGNORED

czy nantysemiotyzm jest problemem?

anastazy

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

Antysemityzm jest dużym probleme w polsce ale rząd nic nie robi aby temu zaradzić , poza tym to skandal ze panstwo polskie nie chce oddac organizacjom zydowskim naleznychim majatkow a takze ze nie chce przeprosic za holocaust.

Daj spokój, są ważniejsze bieżące sprawy niż antysemityzm. I powiedz mi dlaczego my, żyjący teraz, mamy płacić za coś co zdarzyło się wiele lat temu ? Czy to myśmy wywołali wojnę ? Myśmy tych żydów wywieźli ? I to my ich mordowaliśmy ? My mamy przepraszać za holokaust ?

Nie tylko żydzi ucierpieli i nie tylko oni są ofiarami wojny.

Bardzo dobrze, że się rząd takimi pierdołami nie zajmuje.

Gość

(Konto usunięte)

Skibus, 17 Lis 2008, 16:39

>Daj spokój, są ważniejsze bieżące sprawy niż antysemityzm. I powiedz mi dlaczego my, żyjący teraz,

>mamy płacić za coś co zdarzyło się wiele lat temu ? Czy to myśmy wywołali wojnę ? Myśmy tych żydów

>wywieźli ? I to my ich mordowaliśmy ? My mamy przepraszać za holokaust ?

>

>Nie tylko żydzi ucierpieli i nie tylko oni są ofiarami wojny.

>

>Bardzo dobrze, że się rząd takimi pierdołami nie zajmuje.

Polscy kolejarze ich wywozili.

Panowie nie dajcie się wpuszczać w maliny.Przecież autor wątku robi sobie jaja.Jemu nie chodzi o antysemityzm!Przecież dla niego antysemityzm nie jest problemem ......ponieważ jest antysemitą.

Antysemi?o?tyzm jako zmyłka dla Redakcji (sprawy trudne i kontrowersyjne traktowane przez dyskutantów po szamańsku).

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

>Ale odszkodowania powinniśmy zapłacić za majątki , poza tym były pogromy demony mogą sie obudzić a

>w polsce co? kryktykują grossa że pisze prawdę.

>>>>

Engineer , technokrata ? nie humanista ?.To na Politechnice nie uczą już pisowni jęz.Polskiego.

Chyba że to język zapomniany przez 40 lat

ja się czuję dyskryminowany, zaszczury i skazany za zarzucanie mi antysemityzmu, czuję antypolonizm wokół mnie i bliskich mi polaków..., co zrobić? dlaczego antypolonizm ogarnia inne kraje skazując nas bezpodstawnie za antysemityzm? kto tworzy ten antysemityzm? kto go sztucznie podtrzymuje?

a moze Pan premier, np wizytą w Izraelu, obiecuje walke z antysemityzmem w polsce? jakim antysemityzmem?

• 2 miesiące później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.