Skocz do zawartości
IGNORED

YBA YA201 czy ktos slyszal?

Flaco

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie?

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/46820-yba-ya201-czy-ktos-slyszal/

moim zdaniem może zagrać za ostro ale nie zapeszajmy, słuchałem yba ale taki klasyczny model z dynkami podłogowymi chyba 72 i było świetnie :) w jakiej cenie zakupiłeś?

Focal + Naim

Bo mylą super przejrzystość YBA z ostrością.

Ciekaw jestem jak to w środku wygląda w porównaniu z Integre lub Passion.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

miałem budżetowe b&w 602 s3 i wiem jaką potrafią przywalić metalicznością na górze, są ostre do długiego odsłuchu i kablami nie stępisz ich na długą metę, yba jest przejrzysta więc każde niedoskonałości nagrania bowersy będą tylko uwypuklały i dlatego śmiem twierdzić że może być to męczącace połączenie.

pozdr

Focal + Naim

Mars: powiem ci tak, pytalem na forum (kilka razy) z czym polaczyc moje kolumny (densen, audiolab, ca, yba) "wszyscy mowia bedzie za ostro"

Ucinam dalej wypowiedz gdyz wszystko na tym forum z wyjatkiem rotela jest oceniane jako za ostro. :))

Znam troche jezyki skandynawskie i prasa z tych rejonow wypowiada sie w jak najwiekszych superlatywach o tym wzmaku. Spotkalem sie nawet z profesjonalna opinja, ze jest to najlepszy wzmak do 15000 nok (6300zl- cena katalogowa w norwegii)

Ja ze wzgledu na ten wyswietlacz dostalem tego wzmaca nowego na gwarancji za 7900 nok (3300zl)... mysle ze za ta cene za ostro nie bedzie :) a jak bedzie to sprzedam na allegro za 3500 :)

Inna sprawa jest ze poza dzwiekiem jest to przepieknie zaprojektowany minimalistyczny mebel. :D

To jest link do przecen w sklepie w ktorym ja zamowilem wzmaka: ceny w koronach, kurs 1 korona= 0.42 gr

(wszystkiego maja tylko jedna sztuke na przecenie)

Ukryta Zawartość

moge pomoc cos zamowic , gdyby kogos naszla ochota na sprzet z oslo.

Co do odsluchu to w piatek pozyczam niezle kabelki ze sklepu hi-fi i bede mogl porownac z CA640, jakims starym NADem, i electrocompaniet eci-1.

Ukryta Zawartość

yba mi też bardzo się podoba, jestem ciekaw jak zagra ten model ale powiem Tobie że prędzej bym 602 wywalił niż wzmak i kupił lepsze monitory, może usher , dynki ....

Focal + Naim

Ukryta Zawartość

te na allegro niecałe 3tys były :) nowa seria ponoć łatwiejsze do wysterowania

Ukryta Zawartość

Focal + Naim

Flaco

dziekuje za komentarz. Mam nadzieje ze YBA ci sie spodoba. Jesli moglbys zrobic zdjecia wzmacniacza, a dokladnie jego srodka i umiescic na forum to byloby naprawde bardzo mile.

Twoj sklep z przecenami... mają Passion400 dzielony. Alez kusi :)

Napisz koniecznie o wrazeniach

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.