Skocz do zawartości
IGNORED

Audio Show 2008 Nachalna reklama

ASURA

Rekomendowane odpowiedzi

Redakcja nie przesadzacie z tą nachalną reklamą nawet na PW ?

Doskonale z forum Wiemy że takowe targi się odbywają a że w tym roku będą przez wystawców potraktowane po macoszemu, to inna sprawa (jest kryzys i nie ma co szaleć z wystawianiem sprzętów i ponoszeniem nadmiernych kosztów,moim zdaniem będzie skromnie)

Czy tylko ja otrzymałem taką wiadomośc na PW ? czy pozostałym się to podoba ?

">Szanowni forumowicze,

>

>informujemy, że podczas tegorocznej wystawy Audio Show (imprezy, którą świetnie znamy od lat i przy

>okazji której nie raz się spotykaliśmy) Audiostereo po raz pierwszy będzie patronem medialnym i

>będzie miało własny pokój wystawowy. Organizator udostępni nam pomieszczenie, w którym forumowicze

>Audiostereo będą mogli spotykać się, słuchać muzyki i porównywać urządzenia własnego wyrobu (DIY).

>Aby to wszystko ułatwić, zamierzamy umieścić tam również dobry system audio. Szczegółowe informacje

>będą podane w nowej, specjalnej zakładce Audio Show na stronie Audiostereo. Znajdzie się tam również

>wątek dyskusyjny na temat Audio Show.

>

>Pozdrawiamy Was serdecznie-

>Zespół redagujący Serwis Audiostereo

>Monika Derecka

>Elżbieta Polkowska

>Alek Rachwald"

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

https://www.audiostereo.pl/topic/46525-audio-show-2008-nachalna-reklama/

Ja też otrzymałem taką PW i absolutnie mi w niczym nie przeszkadza. AS to impreza robiona przez prywatną firmę za jej prywatne pieniądze. Audiostereo jest patronem medialnym imprezy, jest też prywatnym formu robionym za czyjeś pieniądze. Więc jako patron medialny ma prawo promować imprezę jakch chce. Także za pomocą narządzi dostępnych na własnym formu. To chyba logiczne.

Tak bardzo uraziła Ciebie ta wiadomość??

Masz jakieś problemy ze sobą?? Jeżeli nie byłeś zainteresowany trzeba było skasować nie czytając do końca. A Ty przeczytałeś i jeszcze zaśmiecasz forum głupimi wątkami. Są ludzi którzy pojadą i jedni wystawią swoje sprzęty a inni coś zakupią, sam nawet mam ochotę jechać. Co do kryzysu to mnie nie dosięgnął i podejrzewam że wielu ludzi z forum również.

stempur, 28 Paź 2008, 16:43

"Ja też otrzymałem taką PW i absolutnie mi w niczym nie przeszkadza. AS to impreza robiona przez prywatną firmę za jej prywatne pieniądze. Audiostereo jest patronem medialnym imprezy, jest też prywatnym formu robionym za czyjeś pieniądze. Więc jako patron medialny ma prawo promować imprezę jakch chce. Także za pomocą narządzi dostępnych na własnym formu. To chyba logiczne."

Kolega powyżej ma 100 % rację. Ma prawo i promuje i tyle :-) i czym tu się obruszać?

Swoja droga, to racja. Skrzynka prywatnych wiadomości jest dla prywatnych wiadomości a nie do spamu. najpierw powinno sie spytać czy ktoś sobie życzy spamu czy nie - jak w cywilizowanym świecie komercyjnym. I wcale nie jest prawdą, że audiostereo może sobie tu robić, co chce.

jar1, 28 Paź 2008, 17:48

>Swoja droga, to racja. Skrzynka prywatnych wiadomości jest dla prywatnych wiadomości a nie do

>spamu. najpierw powinno sie spytać czy ktoś sobie życzy spamu czy nie - jak w cywilizowanym świecie

>komercyjnym. I wcale nie jest prawdą, że audiostereo może sobie tu robić, co chce.

Ale co to Ci przeszkadza - ludzie dajcie spokój. Masz telefon komórkowy? I co? Na operatora też jesteś zły,że przesyła pierdoły? A robi to raczej zdecydowanie częściej niż ta jedna wiadomość. Co nie?

Daj spokój. Troche uśmiechu...

blomin, 28 Paź 2008, 17:39

>Monika Derecka

>Elżbieta Polkowska

>a jak to tylko virtualne klony

>Alka Rachwalda?

>żądamy zdjęć!

Proponuje pogooglać, można się miło zaskoczyć:-)

Francuz, 28 Paź 2008, 17:52

Masz telefon komórkowy? I co? Na operatora też

>jesteś zły,że przesyła pierdoły? A robi to raczej zdecydowanie częściej niż ta jedna wiadomość. Co

>nie?

>

>Daj spokój. Troche uśmiechu...

Nie wiem u jakiego operatora masz swój telefon ale jak ja podpisywałem umowę z moim to zaznaczyłem, że nie chcę otrzymywać informacji handlowej i nie otrzymuję żadnych niechcianych smsów.

• Redaktorzy

Przepraszam tych forumowiczów, którym nie spodobała się informacja forumowa, którą przekazałem. Jednak nie oszukujmy się, głównym powodem wpisu Wełnianego było mieć okazję do napisania po raz setny tego, co poniżej:

"[...] Doskonale z forum Wiemy że takowe targi się odbywają a że w tym roku będą przez wystawców potraktowane po macoszemu, to inna sprawa (jest kryzys i nie ma co szaleć z wystawianiem sprzętów i ponoszeniem nadmiernych kosztów,moim zdaniem będzie skromnie)"

Kolega Wełniany zasypywał podobnymi proroctwami zakładkę Stereo, a teraz przeniósł się na Bocznicę. Mam nadzieję, że pojawi się na Audio Show (które jak twierdził niedawno, ma się nie odbyć), żeby przekonać się o swojej pomyłce.

monisia

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

• Redaktorzy

Na marginesie: to, co dostaliście, proszę traktować tylko jako prywatną informację dla forumowiczów Audiostereo o sprawie forumowej, jaką jest nasz pokój i możliwość spotkania na AS. Redakcja nie ma zamiaru ani prawa rozsyłać forumowiczom tą drogą reklam, ani teraz ani w przyszłości.

Redaktor, 28 Paź 2008, 21:10

>Nieładnie, dżentelmeni. P. Monika na pewno nie pragnie takiego rozgłosu. Doceniam zacne intencje,

>ale zdjęcie wycinam.

a kto wczesniej udostepnil w sieci zdjecie? krasnoludki? :D oj panie Alku :P

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.