Skocz do zawartości
IGNORED

Ranking! co modne bedzie w tym sezo...

Mr.Zydelek

Rekomendowane odpowiedzi

Co hit a co kit?:-)

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Nie mówcie mi że przekoslawione zdeformowaniem i kalectwem stopy "martensy" pozbawione" pielęgnacji i pracy szewskiej (jak to bywało:))) do marynarki) oraz brak smaku i gustu muzycznego :) ani marii i ludzkiego potu. Apel ludziska myjcie się i uzywajcie dezodorantów!!!!

-> Zydel,

Tylko kto na tej wystawie doceni ręcznie wykonane buty od Lobb'a albo Crocket'a, najlepiej do garnituru szytego na miarę. Jak pamiętam Twoj image, to raczej Ty mi się nie kojarzysz z takim gustem, ale może ktoś Ci już powiedział, że tony złota na owłosionych nadgarstkach i klacie są średnio gustowne :-P

modna ponad sezonowa;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zestaw integra (skarpetki plus sandałki) bardzo popularny wśród braci audiofilskiej

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

qb_1, 18 Paź 2008, 13:37

>Tylko kto na tej wystawie doceni ręcznie wykonane buty od Lobb'a albo Crocket'a,

A tam Lobb ... buty trza obstalowywać u Kielmana :-)

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

-> Elberoth

Owszem, sam się kiedyś skusiłem i jestem zadowolony, ale Weston albo Church robią lepsze wrażenie, a Lobb to jeszcze trochę wyższa półka.

Zaleta Kielmana to bliskość salonu i możliwość zamówienia sobie butów na miarę dość szybko. Na Nowym Świecie jest jeszcze jeden dobry szewc - Bruno Kamiński, może nie tak znany jak Kielman, ale zapewniam, że jakością nie ustępujący...ale wszyscy oni chowają się przy Zydelku :-)

qb_1, 18 Paź 2008, 22:11

>Owszem, sam się kiedyś skusiłem i jestem zadowolony, ale Weston albo Church robią lepsze

>wrażenie, a Lobb to jeszcze trochę wyższa półka.

Nie wiem co to jest dla ciebie "wrażenie" - z mojego doświadczenia wynika, że jeżeli tylko dostatecznie precyzyjnie wyrazisz się co do twoich oczekiwań dot. fasonu na etapie zamawiania, to jakością wykonania buty Kielmana nie ustępują światowej konkurencji.

No i gdy trzeba odświerzyć zelówki, to masz rzut beretem :-) O Kamińskim również słyszałem dobre opinie od kilku osób, ale jeszcze nie korzystałem.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Stawiam na któryś z nowych modeli zydelków.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Człowieku postradałeś zmysły?pytanie do autora wątku,przecież z niektórych wątków wylewa się debilizm,niestety polska to zbiór takich dziwolągów którym coś się w głowach zrodziło,ale przed wpisem się nie zastanowili czy będzie ów wpis na miejscu.

Zapomiałem opisu zydla oleckiego:)

Zydel z drewna gruszy w 4 niebieskie kwiatki impregnowany olejem do podłóg, bardzo solidny. W odróżnieniu od innych naszych zydli jest idealnie gładki i elegancki, nadaje się do nowoczesnych wnętrz.

Zydelek na wzór zydla znalezionego w naszej oborze.

Wymiary: długość (z rączką): 49 cm. szerokość: 18 cm, wysokość: 22 cm.

Dla kolekcjonerów zydelek vintage

oto i on

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

... nie zapomnijcie panowie o najmodniejszych trendach w wystroju wnętrz! moja propozycja - Zedowa pieczara w stylu gejowski barok z elementami "horror-wakuji" ;-) no i ci panowie - rozkosznie rozleniwieni żubrem z puszki - też są stylowo odziani, stosownie do klasy wnętrza, prawda? ;-p

x.

Ukryta Zawartość

post-15374-100003253 1224367560_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Elberoth, 18 Paź 2008, 22:26

>Nie wiem co to jest dla ciebie "wrażenie" - z mojego doświadczenia wynika, że jeżeli tylko

>dostatecznie precyzyjnie wyrazisz się co do twoich oczekiwań dot. fasonu na etapie zamawiania, to

>jakością wykonania buty Kielmana nie ustępują światowej konkurencji.

>

>No i gdy trzeba odświerzyć zelówki, to masz rzut beretem :-) O Kamińskim również słyszałem dobre

>opinie od kilku osób, ale jeszcze nie korzystałem.

Krój :-) Mimo, że generalnie zawsze lubiłem Anglików, to jakoś najbardziej mi pasuje stylistyka Westona, jest zresztą całkiem sympatyczny sklep na Drei Kreuzen Platz :-)

Jeśli chodzi o jakość, owszem, żadnych uwag. Kamiński, podobnie cenowo i jakościowo, chociaż "salon" nie jest tak reprezentacyjny jak Kielman na Chmielnej :-)

John Lobb - cóż, marka na pewno droższa i bardziej znana niż Kielman :-)

litości:-)

areczek, 18 Paź 2008, 23:17

>Człowieku postradałeś zmysły?pytanie do autora wątku,przecież z niektórych wątków wylewa się

>debilizm,niestety polska to zbiór takich dziwolągów którym coś się w głowach zrodziło,ale przed

>wpisem się nie zastanowili czy będzie ów wpis na miejscu.

Może Zydel w świecie nie bywały, bo jak się pojedzie do takiej np. hameryki, to dopiero można łapciuchów spotkać, tam obok ludzi ubranych nieźle, często spotyka się indywidua wychodzące na ulicę w strojach, w których przeciętny polak nie wyszedłby nigdzie :-)

K...wa, myślałem, że chłopaki w Zed'owej pieczarze Shish'ę sobie popalali do tego Żubra, ale po dokładniejszym przyjrzeniu się zdjęciu wykombinowałem, że to noga od stołu :-)

a może sandał do gajeru?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.