Skocz do zawartości
IGNORED

Petycja o trwałe zablokowanie xyzpawel

gagacek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Sprawa jak w temacie wątku, stawiam ją w "stereo" z powodu oglądalności.

Ja mam dość.

Od pewnego czasu za każdym razem gdy wejdę na forum muszę przeczytać wpisy osobnika o żenująco niskim poziomie merytorycznym, natomiast stale doczepiającego się do innych forumowiczów, non-stop obrażającego innych, rozwalającego praktycznie każdy wątek.

Prymitywizm postaci jest tutaj sprawą drugorzędną.

Nie wiem skąd można mieć tyle czasu i samozaparcia na taka działalność, nie interesują mnie też powody dlaczego tak czyni. Faktem jest ze jego wpisy NIE ZAWIERAJĄ W OGÓLE ŻADNYCH przesłanek merytorycznych, tylko mają na cel podjudzać, skłócać innych, wywoływać zamieszanie.

Nie ustają ataki personalne, ubliżanie innym, próby wywoływania jałowych polemik, ataków, bezsensownego zamieszania.

Regulamin forum został przez tego osobnika naruszony wielokrotnie!!!!!

Nie mnie osądzać, może taki osobnik to był pomysł na nakręcanie licznika, ale biorąc pod uwagę prymitywizm tej osoby to był chyba suma sumarum pomysł chybiony?

Bardzo proszę Redakcję o wykazanie się w końcu poczuciem dobra tych którzy było nie było tworzą to forum, nie wykręcać się sianem tylko zwykłą przyzwoitością i właściwą reakcją.

Bardzo proszę o wpisy pod petycją.

Bardzo proszę bez komentarzy, wystarczy sama kropka. Tych wszystkich którym zależy na tym, aby to forum wróciło do normalności.

Pozdrawiam wszystkich

gagacek

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

Kacperek, jesteś na forum nowy.

Bardzo proszę najpierw sprawdź o co chodzi a później się wypowiadaj. Nie uważasz że tak byłoby rozsądniej/uczciwiej?

Trochę sensu poproszę.

>Nie mnie osądzać, może taki osobnik to był pomysł na nakręcanie licznika, ale biorąc pod uwagę

>prymitywizm tej osoby to był chyba suma sumarum pomysł chybiony?

A są przewidziane jakieś nagrody za nabijanie licznika postów?

tu raczej nie chodzi o licznik bo na audiohobby pisze jako Lenny i juz z sensem

to zwykłe trolisko wiec przestancie w koncu mu odpisywac inaczej po banie odrodzi sie na nowo

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

sav, 11 Paź 2008, 11:19

>podpisuje się

Podpisuj się, sav, podpisuj.

Wystarczy wpisać do wyszukiwarki twojego nicka a łatwo można stwierdzić, że nie masz niczego sensownego do powiedzenia na forum i zajmujesz się głównie chamskim tępieniem troli.

=>Kacperek, 11 Paź 2008, 11:18

Senicz to by mądry facet ale dorwała go choroba raka trzustki i tak to się w ostatnich jego miesiacach we wpisach objawiało brak pewnych hormonów i dupa. Tak że Panowie Gagacek, XYZ nie macie pewnie nic z głową ale ogólne badania warto zrobić, bo bez profilaktyki i rozpoznania przyczyny skończycie jak ś.p. Senicz czyli 2 metry pod ziemią.

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Myślę, że nie muszę specjalnie zaznaczać swojego stanowiska w tej sprawie...

Podobne prośby tyczące tego jegomościa zgłaszane były niejednokrotnie. Jednak, żeby to coś dało, ktoś musiałby dbać o jakąś elementarną przyzwoitość na tym forum. Widać, ten ktoś ma to gdzieś...

MariuszH, 11 Paź 2008, 11:26

>Myślę, że nie muszę specjalnie zaznaczać swojego stanowiska w tej sprawie...

To dlaczego to robisz ? Czyżby z tym "myśleniem" to tylko taka zmyłka ?

Kacperek

>ale to jeszcze nie powód aby zaszczuwać

- ze co proszę? :(

Człowieku, może Ty lubisz takie klimaty, ja nie.

Trochę sensu poproszę.

generalnie podpisuje się pod petycją facet ma frajdę ,że wątki są rozpierniczone i bawi się , ale jeżeli nic z tego nie będzie to naprawdę ignoruj działa od kilku tygodni nie muszę czytać jego pierdół

przepraszam Kacperku, ale widzę że masz MISJĘ:(

Trochę sensu poproszę.

discomaniac71, 11 Paź 2008, 11:29

>Kacperek a co Ty masz do powiedzenia?

Tak. Mam coś do powiedzenia.

Chciałem ciebie zapytać czy jeszcze jesteś tak debilnie nadęty oraz o to czy już pogodziłeś się z gagackiem i innymi sympatycznymi Krakusami ?

PS. Czy kupiłeś już samochód ?

Kacperek, 11 Paź 2008, 11:30

>To dlaczego to robisz ? Czyżby z tym "myśleniem" to tylko taka zmyłka ?

K..a Kacperek, o co ci chodzi? Tu nie dają lizaków za licznik...

Kacperek, uświadom sobie że teraz zachowujesz się jak xyz.

Rozumiem że swoje do swego ciągnie, ale wybacz - nie w tym wątku. Ban.

Trochę sensu poproszę.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Kacperek

11 Paź 2008, 11:32

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 45 / 37 / 0

discomaniac71, 11 Paź 2008, 11:29

>Kacperek a co Ty masz do powiedzenia?

Tak. Mam coś do powiedzenia.

Chciałem ciebie zapytać czy jeszcze jesteś tak debilnie nadęty oraz o to czy już pogodziłeś się z gagackiem i innymi sympatycznymi Krakusami ?

PS. Czy kupiłeś już samochód ?

Czy pogodzilem sie z gagackiem i innymi? Nie bylem nigdy z nimi sklocony - ot kilka uwag na forum zle zrozumienie zartu itp. Czy ja kupilem samochod? A co Cie to k... obchodzi??? Jak masz na swoim koncie 30 kilka wpisow o niczym badz uprzejmy nie krytykowac innych.

Jak już tak kochacie jak całe nasze społeczeństwo karać (ciekawe czy molestujace nieletnich chłopców kobiety bedą miały chemicznie usuwane-co? i jak? )

zamiast profilaktyki, proponuję wprowadzenie łagodnej kary przez admina polegajacej na zablokowanie liczby wpisów do 1 na godzinę na okres tygodnia.Ochłodzi to trochę krewkich i sobie zaoszczędzimy czytania nic nie wnoszących do wątku pyskówek

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

disco, ale to jest klon. Czuje się pewnie, z resztą już pokazał co potrafi, nich sobie poda z xyz ręce. kto przeczyta te wpisy nie będzie miał ŻADNYCH problemów z wyrobieniem sobie o nim opinii.

Ty bez kłopotów bronisz się sam.

Trochę sensu poproszę.

wełniany, mysl. Lepiej niech tutaj kłótnie się skanalizują, zaraz pojawią się wpisy postaci z problemami, (o już są). A chwilowy ban nie zastąpi leczenia.

Trochę sensu poproszę.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.