Skocz do zawartości
IGNORED

Nowa Opera- fajna jest!

wasylak

Rekomendowane odpowiedzi

Wątek chyba tylko dla lamerów komputerowych (takich, jak np. ja).

Przed chwilą zainstalowałem najnowszą przeglądarkę opery. Co prawda od dawna kumple mówili mi, żebym dał sobie spokój z internet explorerem, ale myślałem sobie- co mi to może dać? Przecież wszystko działa, jak należy?

No i trochę z ciekawości, trochę z racji zupełnie wolnego dopołudnia- skusiłem się na tą operę.

Na razie jedno powiem- przyśpieszenie ładowania stron w stosunku do explorera to po prostu re we la cja!

https://www.audiostereo.pl/topic/46133-nowa-opera-fajna-jest/

swego czasu testowałem kilka dni opere i firefoxa (z tym dodatkiem).

wg mnie szybciej wczytuje firefox (a Jeszce jak dasz dodatek Adblock to nie bedziesz musiał oglądać reklam )

kiedyś gdy miałem wolne łącze posługiwałem się Operą i byłem bardzo zadowolony, ale kiedy posypał się sztywny dysk, to były kłopoty z odzyskiem banku zakładek i poczty (niektóre e-maile i baza adresowa), bo nie ma do odzyskiwania danych z Opery narzędzi

gdy się posypie Outlook lub IE, to narzędzi jest multum do odzysku lub/i naprawy uszkodzonych plików

• Redaktorzy

Używam od dawna Mozilli Firefoxa, ale ostatnio poważnie nadszarpnęła moje zaufanie. Pewnego ranka odpaliłem komputer i miałem goły program: bez historii, bez bookmarków, bez zapamiętenych haseł do niczego. Myślałem, ze mnie na miejscu szlag trafi. Nie mam pojęcia, co się stało. Oczywiście odbudowałem to jakoś, ale przez parę dni byłem praktycznie wywalony z sieci.

Gość

(Konto usunięte)

Tylko OPERA i to już od pięciu lat.

Nowego liska tez mam i nie powiedziałbym , ze szybciej "chodzi"

Jedno co jej mogę zarzucić to niewiedzieć czemu mam kłopoty podczas próby logowania na kurniku i wtedy właśnie uzywam Firefoxa.

Redaktor, 9 Paź 2008, 15:09

>Używam od dawna Mozilli Firefoxa, ale ostatnio poważnie nadszarpnęła moje zaufanie. Pewnego ranka

>odpaliłem komputer i miałem goły program: bez historii, bez bookmarków, bez zapamiętenych haseł do

>niczego. Myślałem, ze mnie na miejscu szlag trafi. Nie mam pojęcia, co się stało. Oczywiście

>odbudowałem to jakoś, ale przez parę dni byłem praktycznie wywalony z sieci.

jak nic spisek degeneratów z konkurencyjnego forum

Redaktor,

mnie też spotkała kiedyś taka niemiła przygoda ;-) warto używać MozBackup, czyli narzędzia do produktów Mozilli, które ułatwia backup danych i chroni tyłek w razie nagłego zniknięcia danych i kontaktów... ->

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ;-)

x.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.