Skocz do zawartości
IGNORED

MISSION ELAN E34 za 1.700? ktoś słuchał?

Therion

Rekomendowane odpowiedzi

Wygladają niesamowicie! znalazłem sklep oferujący je za 1.700 PLN (inne 2.400 !!!)

Pytanie, czy nie poszli w kierunku JBL?

Za owe 1.700 byłyby ciekawa propozycją. Wyglądaja na duży bas ;) Jeżeli jeszcze by ładnie grały...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ooops, chyba jednak 1700 za sztukę, bo w sklepach internetowych kosztują 3400PLN. Jedynie na Allegro 2400PLN.

Nie lubie jak ktoś podaje cenę jedej kolumny!

Za 2400 PLN juz nie są tak atrakcyjne, ale może brzmienie powala i warto?

• 3 tygodnie później...

Domyslilem się, że sa to bierne ale wrażenie robią. Dzisiaj słuchałem Mission M35i. Bas zmiótł mnie z kanapy. Aż za dużo go było a pomieszczenie niemałe. Niestety, góra i środek były cieniutkie. Będę ich słuchał jeszcze raz po wygrzaniu.

Ponawiam pytanie o kolumny na zdjęciu. ktos słyszał je?

nie spodziewaj sie basu mission m35i,e34 so to kolumny bardziej kulturalne,co to srednicy m35i,hmmmm...jest schowana za basem ale jest przyjemna ,nie jest ostra,e34 so bardziej audiofilskie mi nie podeszly,(bas)

• 3 lata później...

Witam.Znalazłem ten stary wątek o E34 ponieważ mam okazję je kupić z drugiej ręki czy to są głośniki godne polecenia?? kosztować mają 200 funtów więc nie wiem czy warto w nie inwestować.

• 1 rok później...

Mam takie głośniki i zapewniam cię że basu z nich nie wyciągniesz ponieważ trzy głośniki z dołu są bierne. Jeżeli chodzi o dźwięk to jak dla mnie super i polecam każdemu kto chce słuchać muzyki a nie basu. Podłączyłem do tego subwoofer Tannoy mercury mxsub10 i jest znakomicie. Polecam E34

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.