Skocz do zawartości
IGNORED

Audiohobby - czym wy się zachwycacie?

VoiceKraft

Rekomendowane odpowiedzi

Im więcej for (forów?) interenetowych poświęconych tematyce audio tym lepiej dla nas wszystkich. :-)

Konkurencja dobrze robi.

Stereo i Kolorowo - Underground

Mój blog i recenzje różnych urządzeń audio-stereo: stereoikolorowo.blogspot.com

Jeszcze troche i nic poza archiwum (i pyskowkami na AS) nie pozostanie. Jestem glownie czytelnikiem forum AS i od niedawna AH. Niestety to forum od pewnego czasu czyta sie nieprzyjemnie. Poza pyskowkami pozostaje naprawde niewiele tekstu. AH przypomina troche AS z przed kilku lat i mi osobiscie sie to podoba.

Kurcze, czy na tym forum nie ma banów? Moderatorzy przecież mogli by usuwać takich trolli którzy naprawdę nic nie wnoszą a tylko przeszkadzają. Na pewno zrobiło by sie przejrzyściej.

Np banik takiemu twórcy tematów nie mających nic wspólnego ze sprzętem stereo VoiceCraftowi. Voice jeżeli czujesz satysfakcję z tworzenia głupich tematów to idź na jakieś inne forum a to zostaw w spokoju....

Jeżeli to nie na miejscu to proszę o przeniesienie na Bocznicę. Pozwoliłem sobie na założenie tego temtu tutaj ponieważ wiele takich tematów ostatnio tu powstaje i nikt ich nie usuwa, może dlatego że wakacje ludzie nie maja kiedy pisac mniej nas tuaj a w kupie razniej. Wypraszam sobie nazywanie mnie trollem, dlatego Pan sobie tutaj już nie popiszesz w tym temacie . Oczywiście zdejmę blokadę po stosownych przeprosinach na PRV.

W audiohobby może jest "klanowatość" ale to ma zalety jak ktoś opisuje dany klocek to wiemy że ta osoba faktycznie miała z nim styczność, w audiostereo nigdy nie wiesz czy taka nie przepisuje tego z recenzji znalezionej w internecie i urządzenie widziała tylko na zdjęciu (myślę tu głównie o fali nowych userów których wysypało w AS)

No i brak wyskakujących reklam telefonów komórkowych i oczojebnego wystroju - bardzo to cenię dlatego audiohobby jest moim forum audio nr 1

Ja uczestniczę w obu forach i widzę niestety na obu to samo zjawisko.Upadający poziom dyskusji,brak merytorycznych wypowiedzi,zanik aktywności,zmęczenie materiału.

Jedynie tematy polityczne wywołują aktywność.

Ja nie wiem już sam - jestem taki rozdarty.

Na tamtym forum mówią abym nie lubił tego na tym - tamtego.

Wydaje mi się dostaję zapalenia wyrostka z wylewu nienawiści.

A może jak w Tybecie? Kochajmy się wszyscy razem?

Liberalizm kontra Zamordyzm.

"Ten dreszczyk emocji że można coś napisać nie po myśli władzy albo Pani Jadzia będzie miała nienajlepszy humor" vs. "totalnie nudnej swobody i "libertynizmu"".

Jaka potrzeba dominuje w społeczeństwie? Wolności czy bycia zdominowanym?

VoiceKraft, 22 Sie 2008, 18:14

>...

>Wypraszam sobie nazywanie mnie

>trollem, dlatego Pan sobie tutaj już nie popiszesz w tym temacie

>...

Mięczak z Ciebie i tyle.

Wszystkich zbanuj będziesz królem tematu!

Będziesz pytał i odpowiadał.

Będziesz rozsądzał które z twojego JA ma rację.

Będziesz VIPEM.

Będziesz Wielki.

Banuj, banuj, banuj

Poczuj tę moc, siłę

Dzieci NEO normalnie

A na PW to co Ci zbanowani mają Tobie zrobić?

Nie odpowiadaj.

Zbanuj.

• 2 tygodnie później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.