Skocz do zawartości
IGNORED

Audiostereo razem z piano.pl

McGaywer

Rekomendowane odpowiedzi

Co myślicie o połączeniu naszego portalu z muzycznym portalem piano.pl ?

Tam są fajni moderatorzy i fajni ludzie. Tutaj też. Będzie można spokojnie pogadać bez jakiś troli i wichrzycieli.

Najbardziej podoba mi się strefa dla VIP-ów w której nie może pisać byle kto tylko ci wybrani i najlepsi. Tutaj też by się coś takiego

przydało aby jeden z drugim żółtodziób nie przeszkadzał jak piszą bardziej doświadczenie koledzy.

https://www.audiostereo.pl/topic/45096-audiostereo-razem-z-pianopl/

>Co myślicie o połączeniu naszego portalu z muzycznym portalem piano.pl ?

>Tam są fajni moderatorzy i fajni ludzie. Tutaj też. Będzie można spokojnie pogadać bez jakiś troli i

>wichrzycieli.

tak, będzie można spokojnie pogadać, spokojnie pogadać,

a o czym to byś tak spokojnie pogadał?

>stary bej, 20 Sie 2008, 20:14

i można by było znacznie rozszerzyć horyzonty myślowe,

Oj tak. Pewne jasno określone horyzonty myślowe, można sobie bardzo rozszerzyć. I to jak !

Podobnie jak tutaj.

anastazy, 20 Sie 2008, 20:30

>tak, będzie można spokojnie pogadać, spokojnie pogadać,

>a o czym to byś tak spokojnie pogadał?

O muzyce, o fotografii, o nowych płytach, które się tam zachwala, o koncertach.

Tylko czy na takim forum sfederowanym Redaktor pozostałby redaktorem?! Słyszałem, że na tym pianie to jakieś niezłe młode wilczki, mogą wygryźć starego wygę... Na to nie ma zgody!!!

zwolennik łagodności

lenam, 20 Sie 2008, 20:42

Zły Pan Lenam znowu podważa wyjątkowość naszego Pana Redaktora i prowokuje. Chyba mu Pan zazdrości. O!

Nasz Pan Redaktor jest najlepszy na świecie i nie boi się jakiś młodziaków i dzieciarni.

Niech się Pan od Redaktora w końcu odczepi bo będę musiał Pana zablokować w tym wątku.

Pan Redaktor ma dzisiaj dzień dobroci w stosunku do Lenama więc ja też okaże swoją łaskę i odblokuję złego pana Molibdena aby nikt mi nie zarzucił, że w tym wątku nie ma demokracji. Złego Pana Molibdena proszę aby każdy swój następny post konsultował ze mną na PW. Pan Molibden prześle mi co chce napisać, ja naniosę odpowiednie poprawki i ewentualnie wydam zgodę na publikację.

McG powinieneś zostać Redaktorem lub jego społecznym pomocnikiem, albo przynajmniej Moderatorem.

Kwalifikacje odpowiednie już posiadasz.

„Pomnij, że sąd laika, gdy mówi o dziele

O dziele mówi mało; o laiku – wiele!”

— Henryk Elzenberg

Odwaliło Ci?

Podszywasz się pod forumowicza McGyvera i jeszcze będziesz mówił co mi wolno a co nie? Założyłeś prowokacyjny temat w zakładce Stereo, więc nie dziw się, że ktoś w tak dobitnie wyraża swoje zdanie. Nota bene temat raczej na bocznicę...

P.S. Pan Molibden nie jest wcale taki zły, no ale jak się ocenia kogoś mając raptem 2 tygodnie stażu na forum to nie dziwię się.

mark11, 20 Sie 2008, 21:07

>McG powinieneś zostać Redaktorem lub jego społecznym pomocnikiem, albo przynajmniej Moderatorem.

>Kwalifikacje odpowiednie już posiadasz.

Bardzo dziękuję za komplement. Staram się być taki właśnie jak ON. Staram się pomagać przy powierzonych Redaktorowi odpowiedzialnych zadaniach związanych z funkcjonowaniem forum.

Myślę, że moja wzorowa postawa zostanie doceniona, przez Redaktora, Panie Moderatorki i Zarząd SITE S.A.

Swoją wzorową postawę pragnę sławić dobre imię użytkownika tego forum a pokładanych we mnie nadziei nie zawiodę.

Molibden, 20 Sie 2008, 21:07

Proszę Pana. To są ataki personalne i w ten sposób łamie Pan regulamin forum. Zaraz przyjdzie Pan Redaktor i Panu pokaże kto tutaj faktycznie rządzi. Proszę więcej tak nie pisać bo pożałuje Pan swoich słów. Będę udawał, że tego co Pan napisał nie czytałem.

ashirgo, 20 Sie 2008, 21:18

>McGaywer, sztuczki to zabawne, ale radzę używać czegoś, co maskuje Pana ip, bo to się może źle

>skończyć;)

Nie naruszam Prawa i pomagam w przestrzeganiu regulaminu więc o co chodzi ?

> (...)i Panu pokaże kto tutaj faktycznie rządzi.

hahah, a to dobre, coś jak ruska mafia... LOL!

Polityczna poprawność na Audiostero?!

To nie są ataki personalne, a zbieżność nie jest przypadkowa, jak ktoś tego nie widzi to widocznie nie chce...

Pan Redaktor przecież przyzna mi rację!

pomijajac dupowatosc tego wątku chciałbyn aby Redaktor zwrócił uwage ze chłopcy jednak uwielbiaja przebywac na audiostereo :-)))

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Molibden, 20 Sie 2008, 21:23

>Pan Redaktor przecież przyzna mi rację!

No jeżeli sam Pan Redaktor przyzna Panu Rację i łaskawie zadecyduje, że może Pan tak pisać to ja się decyzji Pana Redaktora naszego kochanego przeciwstawiać nie będę.

Do tego czasu obrażam się na Pana bo Pan tak bardzo brzydko mnie zaczepia.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.