Skocz do zawartości
IGNORED

dobre konektory RCA i głośnikowe

gracz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.Przy okazji małego upgread-u wzmacniacza,chciałbym wymienić wszystkie gniazda/jak w tytule+ sieciowe/,co dobrego polecacie?: gdzie można kupić i za ile?Tylko proszę nie wrzucajcie propozycji w stylu srebrne Audio Noty,bo aż tak nie chcę szaleć.

kupowałem tam wtyki neutrika i gniazda sprzedawane jako neutrik ale nimi nie są, ale są porządne i godne polecenia.

Elton ul. Targowa 66, 03-734 Warszawa, tel. (022) 618 37 23

Jeżeli Ci nie po drodze to

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ma to samo i pewnie wysyła ale trzeba być firmą.

Wtyk około 4-5zł tak samo gniazdo RCA

raczej nie warto wychodzić poza ten pułap cenowo-jakościowy

w

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Witaj Ja natomiast polecam Ci z całym sercem Neutrika jak i Nakamichi :) jako Sprzedającego Mogę polecić jedynie Pana Janusza Rogoza. Na prawdę przesympatyczne i uczciwe podejście do klienta takich ludzi brakuje w dzisiejszych czasach , facet doradzi i nic nie wciśnie jeśli potrzebowałbys pomocy . Skontaktuj się z nim ponieważ nie wszystko ma na Allegro. kupywałem u niego klotza na metry oraz neutriki i gniazda RCA , niechce tu nikogo reklamować ale pierwszy raz spotkałem się z takim podejściem do klienta że facet nie zdołał wysłać paczki w czwartek tak jak prosiłem tylko w poniedziałek (jakieś sprawy losowe itp ) ,oczywiście nie miałem niczego za złe. to niedość że zwrócił 7 zł w paczce za 1 gniazdo RCA to dożucił 9-tego neutrika gratis ( jakies 12zł) przy zamówieniu na ~~80-90 zł ... POLECAM tego Pana pod "każdym" względem.

tu masz link :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) jest spoko ale cena dwa razy większa niż konsbud-audio

Ukryta Zawartość

Zadzwoń do Rogoza :) dowiedz się co ma, bo nie wszystko na allegro , co do pewności czy oryginały to z czystym sumieniem to nie ten typ człowieka, wie jaki ma towar a ceny też nie duże , z tego co pamiętam La grange 6,80 pln metr neutriki po 4,70 pln szt.

LaGrange i Neutriki czarne to można kupić choćby w Speckablach (w Poznaniu, a w kraju pewnie w eileu podobnych sklepach) a i koszt wysyłki odejdzie ;)

A co do Konsbuda - mam wrażenie, że firma prowadzi sprzedaż hurtową - jako punkty zakupu podają dealerów w całym kraju. Stąd pewnie i ceny.

• 2 tygodnie później...

Piękny opis blaszek pod kolce :)

"Odpowiedź rezonansowa poniżej słyszalnego widma częstotliwościowego." .....

Ukryta Zawartość

Gratuluję nabywcom owych kosmicznych przedmiotów...

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.