Skocz do zawartości
IGNORED

Odwaga H.Lis w obronie legendy NSZZ S.

noster

Rekomendowane odpowiedzi

Wladz, a masz może jakieś foty maszerujących "Walterowców" pod dowództwem wielkiego polskiego prawicowego patrioty - Jacka Kuronia?

Maszerujących przez wsie, do których specjalnie zawożono ich ciężarówkami i ryczących przy akompaniamancie werbli i fletów rosyjskie i żydowskie piosenki, specjalnie po to żeby pognębić "kułaków"?

dudivan

dla ciebie mam coś specjalnego.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

A my tu sobie z koleżką siedzimy razem przy kompie i mamy z tego polewkę! Hahaha!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)

...To za sprawą Widackiego został powołany.Nikt nie był świadomy jego przeszłości.A przeszedł weryfikacje u Wassermana.Na tej podstawie mam mówić że PiS zatrudniał byłych krwawych ubeków?...

No ale my tu cały czas o tym, gdzie ta lustracja!

A pewny jesteś że u wasermana a nie wcześniej bo w odp. słuzbach to on już wcześniej pracował.

Trzeba było oglądac program Wildstaina "Cienie PRL-u", ale zdaje sie kolesoe z PO takich programów nie oglądają bo to było dawno i w dodatku nieprawda .

Gość

(Konto usunięte)

...Nie to nie jest przypadek przypadkowych ludzi zatrudniał Macierewicz.Niestety nie było to na budowie jego domku do przesypywania pisku lecz w wywiadzie odpowiedzialnym bezpieczeństwo nas wszystkich...

Jasne w końcu wy do dzisiaj z takimi przypadkami współpracujecie i co? Coś się dzieje?;p

A co do Macierewicz....nie przyszło ci do głowy, że z powodu(patrz budowanie kadr resortów siłowych w RP - przykład policja)braku kadr specjalnego wyboru nie miał?!

"A co do Macierewicz....nie przyszło ci do głowy, że z powodu(patrz budowanie kadr resortów siłowych w RP - przykład policja)braku kadr specjalnego wyboru nie miał?!"

O, to Macierewicz wyboru nie miał? A nie jest już najlepszym z najlepszych, otoczonym przez wybranych najlepszych? A moż jeszcze J.Kaczyński współpracował z Lepperem i Giertychem nie dlatego, że to "najlepsza koalicja dla Polski" (cytat z Małego Premiera), tylko że też wyboru nie miał? Faktycznie, w rajstopkach coś drgnęło. Jeszcze rok-dwa i przyznacie w końcu, chłopcy, ze pisowska banda to też byli ludzie, a nie supermeny. Też w rajstopkach, nota bene.

niezle dudki.....program wilnsztaina przypomina rozmowe zydelka z zaproszonymi do studia fanami kabla zydelka.A tylko jeden z nich jest w opozycji- bo te kabelki słuchał.Z tym ze w opozycji moze być tylko jeden.Dudki proste... ja wiem ze jak sie jest wychowany na rydzyku- to wilnsztain to kwiat rozumu i wolnosci.Tak jak ty duduś osiagnałes juz kres zrozumienia.

ale tak mi sie przypomnialo.....Dudus jak ocenisz wystapienie w sejmie posla kuronia ,ktory w odpowiedzi na zapytanie jaiegoś idioty posla z SLD,jak sie okazało, komendanta wiezienia w którym onegdaj przebywał, a który to komendant podobnie jak ty lekcewazyl nieszczescia ludzi z opozycji ,w tym sam fakt przebywania ich w wiezieniu.Taki przypadek mniej wiecej jak twoj.Kuron ze łzami w oczach opisał mu -jak był gwałcony w celi, o czym straznicy i posel SLD (komendant) osobiscie wiedział.Na sali zapadła cisza.sejmowej oczywiscie.Morde zamkneli nawet ci z SLD.Jak i sam komendant.Nikt sie nie spodziewał czegos tak osobistego.ale kuron taki był.Widzialem to osobiscie.I osobiscie jestem pewien ze ty mordy nadal bys nie zamknał.

Gość

(Konto usunięte)

muls, baranie do tego programu o policji/milicji byli zaproszeni goście , którzy z zaproszenia nie skorzystali - pewnie mieli do powiedzenia tyle co ty.

Nie wywracaj kota do góry ogonem stary komuchu!!!TFE !

jacch...ten pogram pewne odcinki ma.. jak wiesz.a jak nie wiesz to sie dowiedz.A tak na mrginesie.. nie ogladam -bo wiem kto wystepuje.Nie ogladam tez misji specjalnej,tv trwam,maryja.jachh.Nie muszem.Ja byłem tego uczestnikiem.

jacch...myslaem ze wychodzisz na prostą.Ogladali, ale juz nie . ..ogladaja.Jaach.wystepuje jeszcze TAKIE cos w przyrodzie.Ale ty nie bierz przykladu.TY ogladaj.Bo jeszce troche a TY zmieni image i z progamow dla ciebie zostanie tylko teleranek.Ktory bedzie prowadzila kotecka.

Gość

(Konto usunięte)

...Ja byłem tego uczestnikiem...

wiem muls...hełm zgubiłeś...jest wyżej.

W sumie to cię rozumie, co masz pisać?

Musiałbyś wpierw przed lustrem stanąć, popatrzyeć sobie głęboko w oczy i rzygnąć!

A tak? Bez samooczyszczenia nie dasz rady.Nawet lustracja nie pomoże, posiedzisz trochę, wyjdzesz a świnia w tobie pozostanie taka sam, no chyba że cię zerżną pod celą, wtedy możesz ten akt zaliczyć na poczet swoich grechów.

Przerpaszam, nie jesteś przez przypadek zwolennikiem PO?

jacch...a nie moglbyś tego jeszcze raz?? meritum brak.A tylko ten wasz ciagły element.... lustra.Wynika to moze se strachu przed własnym widokiem.boisz sie zobaczyc....SWINIE?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.