Skocz do zawartości
IGNORED

Brak kultury norma czy wyjątek?

Tad46

Rekomendowane odpowiedzi

W tej chwili mam cztery doświadzenie z kontaktów "komercyjnych" z użytkownikami Forum. W dwóch sprawach było uprzejmie, w dwóch nieuprzejmie. Na razie wypada 50%, zobaczymy co przeważy. Kontakty kulturalne: sprzedałem dwa wzmacniacze słuchawkowe, kontakt znakomity.

Chciałem za darmo (za zwrotem kosztów pocztowych), oddać przetwornik Sennheisera HD 600. Zgłosił się karol_szymanowski, zadawał pytania, kazał robić zdjęcia. Odpowiadałem, zrobiłem zdjęcia. Kompletna cisza. Kulturalnie to chyba jest powiedzieć: nie, dziękuję?

Zgłosił się Wojtek Piechnik, wysłałem mu przetwornik. 20 zł nie widzę, dziękuję też nie usłyszałem. Nic nie usłyszałem. Pal sześć te 20 zł, ale mój czas pracy jest naprawdę drogi.

Jak obstawiacie, następny kontakt będzie na plus czy na minus??

https://www.audiostereo.pl/topic/43635-brak-kultury-norma-czy-wyj%C4%85tek/
  • Redaktorzy

Jacyś novae collegae - nowi nie w sensie stażu, tylko "nowoczesnego" podejścia do forum. Niektórzy nie odróżniają forum od, bo ja wiem, allegro albo jeszcze gorzej. Cóż, dojrzeją, otrzaskają się trochę, to będą się wstydzić takich numerów.

Tad46, 26 Maj 2008, 17:02

>Chciałem za darmo (za zwrotem kosztów pocztowych), oddać przetwornik Sennheisera HD 600. Zgłosił

>się karol_szymanowski, zadawał pytania, kazał robić zdjęcia. Odpowiadałem, zrobiłem zdjęcia.

>Kompletna cisza. Kulturalnie to chyba jest powiedzieć: nie, dziękuję?

hehe - ktoś oddaje coś za darmo a ktoś jeszcze grymasi - LOL :)

>Zgłosił się Wojtek Piechnik, wysłałem mu przetwornik. 20 zł nie widzę, dziękuję też nie usłyszałem.

>Nic nie usłyszałem. Pal sześć te 20 zł, ale mój czas pracy jest naprawdę drogi.

>Jak obstawiacie, następny kontakt będzie na plus czy na minus??

a to już czyta chamówa!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.