Skocz do zawartości
IGNORED

kolumny do TOSCA 303

marcin_biuro

Rekomendowane odpowiedzi

mam stary wzmacniacz tosca303, chce go podlaczyc pod kompa, potrzebuje do niego jakis 2 kolumn, szperalem po allegro i jest tam sporo roznej masci starych altusow,tonsili,itd Jednak zdecydowalem sie kupic nowe kolumny bo uzywane to wiadomo..... (a wlasciwie niewiadomo jak zagraja)) Tu moja prosba o porade, jakie kolumny podlogowe byście polecili do tego wzmacniacza, niedrogie, jednoczesnie nowe, ktore beda sluzyly tylko do gier (pierdziawki logitecha i creativa odpadaja)

https://www.audiostereo.pl/topic/42582-kolumny-do-tosca-303/

logitechy lepiej zagrają niż tosca 303 z kolumnami. Nie okłamujmy sie, Tosca to nie aż taki dobry sprzęt w dodatku swoje lata ma. Właduj ją do szafy w karton niech leży dla wnuków, będzie wtedy warta coś. ;)

A dlaczego muszą być nowe ??? Tanio możesz kupić tylko syf pt.Voice Kraft.

Ja kupiłem kiedyś używane monitorki "Uhera" i nie jeden był już zszokowany ich dźwiękiem.

A zapłaciłem za nie 250zł. Szukaj używanych kolumn, ale z głośnikami na zawieszeniach gumowych.

teraz tez sa UHER 80 --->

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

uzywek nie chce raczej bo wygladaja niezaciekawie, poobcierane, widac po nich slady ubieglych lat :) a ja mam pokoj nowo wyremontowany, ale moze masz racje, moze sie skusze

Ukryta Zawartość

Człowieku !!! Te kolumny wyglądają jak nowe, za 190zł !!! Pewnie będą grały jeszcze lepiej od moch monitorków.Widzę, że wysokotonowe są te same co w moich. A niskotonowe mają gumowe zawieszenia.

Bierz je ! A będziesz dziękował mi do końca życia ! :-))

kupilem jednak te:

Ukryta Zawartość

:)

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.