Skocz do zawartości
IGNORED

Ratowanie dobrego imienia Forumowicza

Gość rochu

Rekomendowane odpowiedzi

Gość rochu

(Konto usunięte)

Mam pytanie do Administratora/ Pani Administrator (?) w związku z zamknieciem wątku nr: 42259 "Najwybitniejsi forumowicze audiostereo".

administrator napisał 5 Maj 2008, 12:26

"Biorąc pod uwagę Regulamin Forum i Netykietę : a zwłaszcza

§ 6.

1. Użytkownicy zobowiązani są do korzystania Forum, zgodnie z postanowieniami niniejszego Regulaminu, zasadami Netykiety oraz zgodnie z powszechnie obowiązującymi przepisami prawa.

4. Dokonywanie za pośrednictwem Forum jakichkolwiek działań naruszających powszechnie obowiązujące przepisy prawa jest zabronione. W szczególności niedozwolone jest:

a) rozpowszechnianie za pośrednictwem Forum treści naruszających dobra osobiste osób trzecich (w tym innych Użytkowników Forum) lub zagrażające naruszeniem takich dóbr osobistych

5. Niedozwolone jest podejmowanie za pośrednictwem Forum działań sprzecznych z zasadami współżycia społecznego. W szczególności zabronione jest:

a) zachowanie sprzeczne z zasadami Netykiety, w tym formułowanie wypowiedzi stanowiących przejaw braku szacunku wobec innych Użytkowników Forum bądź też zachowania powszechnie uznawane za sprzeczne z zasadami kultury osobistej

Zamykam ten wątek. "

W związku z powyższym zapytam. Czy zarówno ja jak i inni uczestnicy możemy liczyć na równie skuteczną ochronę moich dóbr osobistych na tym Forum przez Administratora/ Panią Administrator (?) ?

Jak dotąd chyba tylko kolega XYZPawel taką ochronę uzyskał.

Jakoś trudno mi sobie przypomnieć sytuację, aby Administratora/ Pani Administrator (?) równie szybko jak i podobnie skutecznie ratowali wcześniej dobre imie i dobre samopoczucie pozostałych Forumowiczów.

Dlatego miło będzie mi uzyskac odpowiedź od Pana Administratora/ Pani Administrator (?) w powyższej kwestii - jak mniemam pozytywną.

https://www.audiostereo.pl/topic/42271-ratowanie-dobrego-imienia-forumowicza/

W zamkniętym wątku nic strasznego się nie działo i miał

charakter raczej rozrywkowy.

W związku z tym ruch administratora był chyba zbyt pochopny

i proponuję go przemyśleć. Zresztą cala dyskusja umierała śmiercią naturalną

i wystarczyło nic nie robić, a tak mamy nowe kwasy :-(.

Jestem Europejczykiem.

Witam,

oczywiscie ze TAK :) zawsze, do usług.

tym razem jednak sytuacja byla wyjatkowa: caly watek - a nie pojedyncze wpisy - naruszal w/w zasady. I choć Pan Paweł nie zwrócił sie o taka ochronę do administracji - została podjęta decyzja o zamknieciu tego watku.

przecież to jest bocznica, taki swoisty Hyde Park,nic specjalnego sie w tym wątku nie działo, były dużo gorsze tematy.Za szybko ingerujecie, nie wspomnę już o zbyt szybkim banowaniu, praktycznie za nic.Jak chcecie mieć poprawne forum, to załóżcie nowe, na tym pewne zasady ustalone są od dawna.Nie róbcie tutaj Białorusi.

Jaro_747, 5 Maj 2008, 13:50

>To już nie można sobie z kogoś jaj robić?

>Przecież niektórzy aż się o to proszą :-).

to juz przestalo sie podobac???

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Być może się redakcja z lekka rozpędziła - aczkolwiek faktem jest, że wzajemne dosrywanie sobie na różne sposoby (często leżące daleko poza granicą dobrego smaku) stało się w pewnym okresie swoistym sportem narodowym Forum (nie tylko bocznicy). Stąd zapewne alergia na takie zjawiska i cokolwiek nerwowa reakcja.

pzdr.

Gość

(Konto usunięte)

Jak to do kogo?Do nas, to bojówki z AH:)

Od lewej: cynizm, koprofil_na_prozacu i zawisza, w głębi w kepi atopos a w kapeluszu lancaster.

Wszystko się dzieje w piątkowe popołudnie przed łikendowym atakiem ;0)

wiem! to jest zbiorka na czerwony tunerek! choc moze panie administratorki wola pewnie rozowy ;) bo zbiorka na tunerek to taka nasza nowa forumowa swiecka tradycja...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

administrator

5 Maj 2008, 13:47

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 75 / 53 / 0

Witam,

oczywiscie ze TAK :) zawsze, do usług.

tym razem jednak sytuacja byla wyjatkowa: caly watek - a nie pojedyncze wpisy - naruszal w/w zasady. I choć Pan Paweł nie zwrócił sie o taka ochronę do administracji - została podjęta decyzja o zamknieciu tego watku.

Jak p.f.pawlikowski grozil pobiciem Baldowi to admistracji nie bylo. Mimo ze z tego co wiem pisal do administratora na priva w tej sprawie. Bez komentarza.

PS Wszyscy trzej mieszkamy w Krakowie wiec sprawa de facto mogla zostac zgloszona na policje.

Gość rochu

(Konto usunięte)

Ja także przyłaczę się do kwestii podniesionej przez Disco.

Wierząc, iż w nowych okolicznościach przyrody jest szansa na zmianę formy tego Forum, wielokrotnie zgłaszałem do moderacji wypowiedzi co poniektórych uczestników, zawierajace treści nie tylko obelzywe wobec ich adwersarzy lecz także sformułowane wręcz wulgarne.

Szanowny Pan Administrator / Pani Administrator (?) nawet nie raczyli poinformować że taka informacja dotarła. O jakiejkolwiek reakcji w postaci wymoderowania zgłoszonego wpisu nawet nie marzyłem.

A tu proszę. W sumie niewinny wątek, a został zamkniety.

Czymże zasłuzył sie kolega XYZPawel? Czymże ujął za serce Pana Administratora / Pani Administrator (?) ?

Czy są Tutaj równi i równiejsi?

Pytam także bo Nieobecni zadać tego pytania nie mają szansy.

>a moze tak gruba kreska? od 2 tygodni dopiero walczymy na tym froncie:)

przepraszam, to jakas karna jednostka?

narobilo sie tego , co to jest JK ? juz sie gubie, zbierzcie tych wszystkich madralinskich w jednym watku ze zdjeciami i adresami domowymi, nipami itd., przeciez miala powazna firma teraz forum robic, a nie jakies pierdu pierdu,co to k... jest? piaskownica?

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

jacch, 5 Maj 2008, 23:23

a czegos sie spodziewal? Dywizji Pancerno-Spadochronowej "Hermann Göring"??

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.