Skocz do zawartości
IGNORED

Czarny PR - Pomówienie przez Redakcję AS

maciek_m

Rekomendowane odpowiedzi

Zostałem publicznie oskarżony przez Redakcję Audiostereo o uprawienie czarnego PR. A w konsekwencji zbanowany na tydzień.

To poważne oskarżenie.

Prosiłem Redakację przez PW o przykłady - nie dostałem żadnej odpowiedzi.

Zostałem oskarżony publicznie - proszę o publiczne podanie przykładów, albo o publiczne przeprosiny.

> Jacch

Chyba mnie z kimś pomyliłeś. Ja tam utworów akurat nie miałem, co najwyżej parę na bocznicy - ale prawa do tych ostatnich chętnie przepiszę na nowych właścicieli AS, albo i na Ciebie, jak ładnie poprosisz ;-)

paavo, 4 Maj 2008, 20:00

>Hm, to znaczy, że AS = PO, a AH = PIS? Teraz mi jeszcze brakuje objaśnienia, kto jest pragnieniem,

>a kto Sprite?

To proste...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

A moze jakis przedstawiciel Ministarstwa Prawdy skasowalby ten watek, bo autora juz skasowali...tzn zbanowali... po co ma tak stac i straszyc ludzi...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Przecież o to autorowi chyba chodziło, aby watek żył, nie? Jakby nie chciał, to by go nie tworzył. Nie ma znaczenia czy zbanowany czy nie. Tak jest jeszcze fajniej :-)

Za jaki gnój? Spytał sie grzecznie przecież - nie??? Ja to bym najpierw walnał w mordę... A potem sie grzecnie spytał... A on sie tylko spytał :)

PS. Widzę, że Jarek ma nowa fobię... Przedtem cierpiał na fobię braku srajtasmy, a teraz wszędzie widzi swego imiennika :)))

Uważaj Jar1 bo jak ci rekawy w kaftanie na plecach zwiążą to nie będziesz mógł nawet skorzystać z kapitalistycznego dobrobytu użycia powszechnie dostępnej srajtaśmy :)))

jar1, 4 Maj 2008, 19:18

>No, i marsz na swoje pidraczkowe podworeczko ! :-)

Jarek - łysy zgredzie :)

Masz na mysli Audiohobby??? Ale wiesz że Lancaster to mi na anarchistę wygląda! Na takiego prawdziwego - nie takiego jakich sobie wyobraża Jozwa M. vel. Redankcja - dlatego że spał na lekcjach historii :)

I one - te pisdraki tam na Audiohobby wcale tak nie politykujom... Szczerze mówiąc, to one tam som bardziej demokratyczne niż tutaj placioki... A nawet bardziej humanitarne niż TY!

No dobra... może przesadziłem. Może nie bardziej humanitarne niż Ty, ale bardziej humanoidalne niż TY som na pewno :)))

Jeszcze nie widzialem, aby się demokracje zaczynało budowac od obrzucania innych gownem...

Ale jacy ludzie taka i demokracja - pokraków :-)Nawet demokratycznie beda pstrykac w reklamy, by zarobil ON (nasz) a nie ON (tamten) :-)

>foxbat, 4 Maj 2008, 22:54

>autora juz skasowali...tzn zbanowali... po co ma tak stac i straszyc ludzi...

Skoro założył wątek, to chyba jest odwieszony?

Jestem Europejczykiem.

jaro

>>Skoro założył wątek, to chyba jest odwieszony?

nie, po zalozeniu tego watku dostal drugiego bana :) jesli chcesz wiedziec za co dostal bana, albo czy wogole dostal bana, pogadaj z kims z Ministerstwa Prawdy...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.