Skocz do zawartości
IGNORED

Blokowanie możliwości wpisów.

McGyver

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie zostałem zablokowany przez Piotra Rykę:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

A za co? Otóż za to, że nawoływałem do tego, by w wątku o słuchawkach umieszczonym w zakładce stereo NIE ROBIĆ GNOJU kłótniami, marudzeniem na obecną kondycję forum, itp. Żeby w wątku o słuchawkach pisać o słuchawkach, a kłocić się gdzie indziej.

Niestety, Piotr Ryka uważa inaczej. Przeniósł się na forum audiohobby, i tam pisuje merytorycznie (choć nie tylko), natomiast na audiostereo postanowił siać zniszczenie.

LUDZIE!!!! Opamiętajcie się. Nie zasyfiajcie merytorycznych wątków. Jak już się chcecie kłócić, to kłóćcie się na bocznicy.

Ukryta Zawartość

McGivera a ty jak zwykle nie przepuścisz najmniejszej okazji by się tu zareklamować ze swoim świętym oburzeniem. Co powtórka z rozrywki? Nie histeryzuj, chybaś że baba.Co, świat się wali i to z powodu słuchawek?

cynizm, 29 Kwi 2008, 18:32

>>McGyver

>

>Zamieszczam cytat slow, ktore Pan Piotr Ryka napisal na innym forum w odpowiedzi na Twoje slowa:

A może byś tak zamieścił również moją wypowiedź którą Piotr Ryka tak skomentował, co? Ale nie, lepiej zamieścić tylko wyrwany z kontekstu i tendencyjny komentarz. Tak jest wygodniej, bo w ten sposób łatwiej jest przedstawić McGyvera w złym świetle.

Ryka jest po prostu egocentrykiem. Wydaje mu się, że cokolwiek ktoś napisze, to zawsze jest albo o nim, albo przeciwko niemu, albo ze względu na niego. Tymczasem mnie sama osoba PR ani ziębi ani parzy, aczkolwiek jego wpisy o słuchawkach uważam za wartościowe. Mój wpis który wywołał tak ożywioną reakcję PR traktował o moderacji rozumianej jako robienie porządku, sprzątanie, w sensie ogólnym. Cytowanie czyjegoś komentarza do mojej wypowiedzi bez przytoczenia tejże wypowiedzi uważam za manipulację zmierzającą do wywołania fałszywego wrażenia. Dlatego sam przytoczę ten mój wpis:

Gustaw, 20 Kwi 2008, 13:55

>Twórca tego wątku - Piotr Ryka został bez ostrzeżenia, po cichu, zbanowany na tym forum.

>Rozumiem, że takie ciche UB-eckie usunięcie, "sympatycznym strzałem w tył głowy", będzie standardem

>na forum ?

>

>Co się Jozwa z Tobą stało ? Gdzie się u Ciebie podziała, normalna, ludzka przyzwoitość ? Jak mogłeś

>się tak sprzedać ?

>Jak możesz pozwalać na takie działania w stosunku do swoich dawnych znajomych z forum ?

>

>Przypomnij sobie te słowa kiedy staniesz przed lustrem.

>

>W związku sytuacją na forum audiostereo.pl, proszę, po prawie 5 latach mojej bytności na tym forum,

>o usunięcie mojego konta.

>

>Gustaw

Gówno tam wyparował:

Ukryta Zawartość

Radzę dokładnie sprawdzać zanim się nawypisuje pierdół.

Zdaje się że histeryczne reakcje z wyimaginowanych powodów stają się normą na tym forum.

Uważam że moderacja jaką się tu prowadzi jest jeszcze zbyt łagodna i za mało konsekwentna. Wpisy niemerytoryczne i zachwaszczające forum powinny być IMHO usuwane z całą bezwzględnością, a userzy uporzczywie takich wpisów dokonujący ostrzegani, a jeżeli to im nie przemówi do rozumu banowani.

Wtedy może wreszcie zacznie się tu pisać rzetelnie, na temat, i fachowo, zamiast jęczeć, biadolić, i mnożyć śmietnik.

Powyższe pan Ryka skomentował:

>"Już kiedyś, podczas poprzedniego chwilowego mnie zbanowania, napisałem McGywerowi na priv, żeby na

>mnie nie naskakiwał w moim własnym wątku kiedy nie mogę mu odpowiedzieć. Odpar, że będzie pisał

>gdzie chce i co zechce. Kiedy teraz powtórzył ten zabieg zablokowałem go i napisałem mu, że będzie

>wisiał do czasu aż mnie odblokują, rozkoszując się w międzyczasie błogim smakiem niemożności

>odpowiadania na czyjeś ataki. Wtedy poleciał na skargę do Redakcji.

Tego co zostało napisane w prywatnej korespondencji nie będę ani przytaczał, ani komentował. Komentarza natomiast wymaga twierdzenie Piotra Ryki jakobym "poleciał na skargę do redakcji". Otóż Piotr Ryka nie może wiedzieć czy poleciałem, czy nie poleciałem. Stwierdzenie to jest zatem wyssane z palca, rzucone po to, by wytworzyć wytworzyć fałszywy, negatywny obraz mojej osoby. A ponieważ ja wiem, że nigdzie do żadnej redakcji z żadną skargą nie latałem, to teraz pozwolę sobie Ciebie, Piotrze Ryko nazwać kłamcą i oszczercą. Chciałeś mnie oczernić przed czytelnikami posuwając się do kłamstwa. Bardzo nieładnie z Twojej strony.

Dla tych, co to popadli w zbiorową histerię w momencie sprzedaży forum przez Lukara charakterystyczne są metody polegające na wyrywaniu wypowiedzi z kontekstu, komentowaniu ich w sposób przeinaczający fakty, a nawet posuwanie się do zwykłych kłamstw. Charakterystyczne dla nich jest również to, że są to zwykle osoby które na tematy związane ze stereo, DIY, muzyką, kinem domowym napisali bardzo mało merytorycznych wypowiedzi, a przeważająca część ich wpisów to narzekanie, trollowanie, kłótnie, złośliwości, i masa tego rodzaju śmiecia.

Ukryta Zawartość

cynizm, 29 Kwi 2008, 18:32

>>McGyver

>

>Zamieszczam cytat slow, ktore Pan Piotr Ryka napisal na innym forum w odpowiedzi na Twoje slowa:

A może byś tak zamieścił również moją wypowiedź którą Piotr Ryka tak skomentował, co? Ale nie, lepiej zamieścić tylko wyrwany z kontekstu i tendencyjny komentarz. Tak jest wygodniej, bo w ten sposób łatwiej jest przedstawić McGyvera w złym świetle.

Ryka jest po prostu egocentrykiem. Wydaje mu się, że cokolwiek ktoś napisze, to zawsze jest albo o nim, albo przeciwko niemu, albo ze względu na niego. Tymczasem mnie sama osoba PR ani ziębi ani parzy, aczkolwiek jego wpisy o słuchawkach uważam za wartościowe. Mój wpis który wywołał tak ożywioną reakcję PR traktował o moderacji rozumianej jako robienie porządku, sprzątanie, w sensie ogólnym. Cytowanie czyjegoś komentarza do mojej wypowiedzi bez przytoczenia tejże wypowiedzi uważam za manipulację zmierzającą do wywołania fałszywego wrażenia. Dlatego sam przytoczę ten mój wpis:

Gustaw, 20 Kwi 2008, 13:55

>Twórca tego wątku - Piotr Ryka został bez ostrzeżenia, po cichu, zbanowany na tym forum.

>Rozumiem, że takie ciche UB-eckie usunięcie, "sympatycznym strzałem w tył głowy", będzie standardem

>na forum ?

>

>Co się Jozwa z Tobą stało ? Gdzie się u Ciebie podziała, normalna, ludzka przyzwoitość ? Jak mogłeś

>się tak sprzedać ?

>Jak możesz pozwalać na takie działania w stosunku do swoich dawnych znajomych z forum ?

>

>Przypomnij sobie te słowa kiedy staniesz przed lustrem.

>

>W związku sytuacją na forum audiostereo.pl, proszę, po prawie 5 latach mojej bytności na tym forum,

>o usunięcie mojego konta.

>

>Gustaw

Gówno tam wyparował:

Ukryta Zawartość

Radzę dokładnie sprawdzać zanim się nawypisuje pierdół.

Zdaje się że histeryczne reakcje z wyimaginowanych powodów stają się normą na tym forum.

Uważam że moderacja jaką się tu prowadzi jest jeszcze zbyt łagodna i za mało konsekwentna. Wpisy niemerytoryczne i zachwaszczające forum powinny być IMHO usuwane z całą bezwzględnością, a userzy uporzczywie takich wpisów dokonujący ostrzegani, a jeżeli to im nie przemówi do rozumu banowani.

Wtedy może wreszcie zacznie się tu pisać rzetelnie, na temat, i fachowo, zamiast jęczeć, biadolić, i mnożyć śmietnik.

Powyższe pan Ryka skomentował:

>"Już kiedyś, podczas poprzedniego chwilowego mnie zbanowania, napisałem McGywerowi na priv, żeby na

>mnie nie naskakiwał w moim własnym wątku kiedy nie mogę mu odpowiedzieć. Odpar, że będzie pisał

>gdzie chce i co zechce. Kiedy teraz powtórzył ten zabieg zablokowałem go i napisałem mu, że będzie

>wisiał do czasu aż mnie odblokują, rozkoszując się w międzyczasie błogim smakiem niemożności

>odpowiadania na czyjeś ataki. Wtedy poleciał na skargę do Redakcji.

Tego co zostało napisane w prywatnej korespondencji nie będę ani przytaczał, ani komentował. Komentarza natomiast wymaga twierdzenie Piotra Ryki jakobym "poleciał na skargę do redakcji". Otóż Piotr Ryka nie może wiedzieć czy poleciałem, czy nie poleciałem. Stwierdzenie to jest zatem wyssane z palca, rzucone po to, by wytworzyć wytworzyć fałszywy, negatywny obraz mojej osoby. A ponieważ ja wiem, że nigdzie do żadnej redakcji z żadną skargą nie latałem, to teraz pozwolę sobie Ciebie, Piotrze Ryko nazwać kłamcą i oszczercą. Chciałeś mnie oczernić przed czytelnikami posuwając się do kłamstwa. Bardzo nieładnie z Twojej strony.

Dla tych, co to popadli w zbiorową histerię w momencie sprzedaży forum przez Lukara charakterystyczne są metody polegające na wyrywaniu wypowiedzi z kontekstu, komentowaniu ich w sposób przeinaczający fakty, a nawet posuwanie się do zwykłych kłamstw. Charakterystyczne dla nich jest również to, że są to zwykle osoby które na tematy związane ze stereo, DIY, muzyką, kinem domowym napisali bardzo mało merytorycznych wypowiedzi, a przeważająca część ich wpisów to narzekanie, trollowanie, kłótnie, złośliwości, i masa tego rodzaju śmiecia.

Ukryta Zawartość

McGyver

a to pamietasz klamco? Moze cos jeszcze o cynizmie napiszesz?

Co to, kurna jest??? Mimo regulaminu zabraniającego uprawiania reklamy na forum AudioAcademy ustawicznie zakłada wątki o charakterze promującym jego wyroby, a wy, jak stado baranów nie reagujecie na tak oczywiste łamanie zasad. Czy AA jest jakąś forumową świętą krową? Jest nietykalny czy co? Gdyby ktoś inny tak robił, to natychmiast byście go zgnoili nie przebierając w słowach. Najwyraźniej również na forum są równi i równiejsi. Niesprawiedliwe to i smutne.

pokaż cały temat Audio Academy w Krakowie

grafton 26 Mar 2005, 14:19

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

foxbat, twoja fiksacja na jednym temacie stała się już dawno przypadkiem klinicznym. Facet, obudź się, żyjesz przeszłością. Wywlekasz jakieś wpisy sprzed trzech lat, podczas gdy znakomita większość tych co teraz krzyczą o wolności słowa na forum nie ma nawet takiego stażu na forum. Dla nich to prehistoria.

A jak już o zarzucaniu sobie wzajemnym kłamstw, to proszę, cytaciki z audiohobby:

(244/19/55)

Gotham City

WYŚLIJ PW 2008-04-27 / 21:55

widzisz pawlikowski takie to dziwne zwyczaje dostajesz bana za "piknie sie dzieje..." a tu prosze takie kwiatki i cisza :D

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Warunkiem otrzymania faktury nie jest samo zamówienie kolumn. Warunkiem otrzymania faktury jest ich zakup. Proszę wybrać model z oferty zawartej na stronie:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) uzgodnić z nami kolor forniru, i dokonać płatności. Kolumny zostaną dostarczone wraz z paragonem bądź fakturą.

pokaż cały temat MHZS CD88E - kupno z chin

McGyver 26 Kwi 2008, 23:53

Pod każdym swoim wpisem na AH zamieszczasz deklarację: "audiostereo.pl? dziekuje, nie wchodze"

Widać jednak wchodzisz, hipokryto, wbrew własnym deklaracjom. Ten wątek też jakoś bardzo szybko znalazłeś. A ponoć nie wchodzisz.

A potem napisałeś:

marudzicie! no u mnie jozwa ma duzego plusa! napisalem na PW o reklamowym wpisie McGyvera i wpisu juz nie ma :)

Czyli nie tylko szpiclujesz, ale i latasz na skargę, i donosisz.

Ukryta Zawartość

cynizm, 29 Kwi 2008, 19:27

>> McGyver

>

>To Ty zalozyles watek wyrwany z kontekstu.

>

>Przyjmij do swojej wiadomosci, ze watek Piotra Ryki byl usuniety!

Nieprawda. Kłamstwo. Nigdy nie był usunięty. Zablokowany, to i owszem, aż emocje opadną. Ale nie usunięty. Kontynuujecie przeinaczanie faktów.

McGyver

pewnie lepiej logowac sie jako osoba postronna i naganiac sobie klientow? uwazasz, wiec ze lepiej oszukiwac?

pewnie zaraz zostane zbanowany... btw. McG to jak to bylo z pewnym tjuningiem MusicAngela? :)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Czytających zachęcam do użycia wyszukiwarki i obejrzenia sobie czym zajmował się foxbat kiedy jeszcze wchodził na audiostereo (bo teraz przecież w ogóle nie wchodzi, czyż nie?)

Zobaczycie ile wpisów naprodukował. Zobaczycie, że może promil z tego jest jeszcze jakoś w miarę merytoryczny. Cała reszta to złośliwości pod adresem różnych forumowiczów, a z 90% wpisów to czepianie się mnie. Celem egzystencji bytu wirtualnego zwanego foxbatem jest czepianie się McGyvera. Nieszczęśniku, co byś ty miał w ogóle do powiedzenia gdyby mnie nie było?

McGyver, czy "merytoryczne" wpisy (o ile takie sa) sa przepustka do oszukiwania? Ile musze zrobic "merytorycznych" wpisow by oszukiwac innych? Moze jakis zapis w REGULAMINIE? powiedzmy 100 "merytorycznych" wpisow, mozliwosc zalozenia dodatkowego nicka i bajerowanie jeleni?

McGyver

Chodzi o to, ze jestes ostatnia osoba, ktora powinna pisac "moralizatorsko". A juz o banowaniu w watkach to szkoda gadac.... Powinienes siedziec jak mysza pod miotla i sie cieszyc, ze SITE S.A. pozwala ci prowadzic biznes na swojej wlasnosci... Swoja droga, powinni (SITE) bardziej o swoj image..

McGyver, 29 Kwi 2008, 20:27

>foxbat, zawsze możesz polecieć na skargę i złożyć donos. Przecież wiesz jak to się robi.

to moze przeniesiesz sie na AH jak tu jestes tak niszczony... zostaniesz gwiazda la ressistance!

panowie..nie robcie na bocznicy gnoju...

klocie sie stereo albo mono ale nie tu..

ja jak wchodze na bocznice to zakladam krawat i wycinam wystajce wlosy z nosa...

tu trza poziom trzymac...

rokoko ja przeciagam watki???- to sie nie zgadza

ty przeciagasz pale-to sie zgadza...

a ja kolego to sie nie tluke z nikim...ja ogladam jak sie tluka....kapujesz rokoko(nosisz ruda peruke??)

to tu teraz moderacja sie jakies panie zajmuja??? kurde a ja takie "nieuczesany" :P

Pozdrawiam i przesylam caluski naszym milym moderatorkom :)

Redakca takich marmolkow jak ty...olewa...

czego ty tu szukasz....poprawnej pisowni??..grzybow??..czy guza??

ja takich marmolakow olewam cienkim....nie pisz nic wiecej pod moim adresem..

a donosy...prosze bardzo Valenty...pisz ile ci sie chce...

rokoko, wybacz szumi... to tylko taki chłopek z grubsza ociosany

szumi..

>ja jak wchodze na bocznice to zakladam krawat i wycinam wystajce wlosy z nosa...<

Słomę z butów przydałoby się również usunąć.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.