Skocz do zawartości
IGNORED

Alternatywy 4

maka

Rekomendowane odpowiedzi

Jego miejse (serialu) powoli zajmuje forum Audiostereo i jego dozorca Anioł.

Jeszcze przed chwilą widziałem na forum dwa tematy:

Sytuacja na Audiostereo

Audiohobby.pl - jakiś exodus?

I gdzieś je wcieło. Ten drugi udało mnie się przeczytać cały i nie zauważyłem tam nic zdrożnego.

Jeszce chwoila i nikomu nie będzie się chciało tu pisać bo jakiś cenzor z Mysiej wszystko wykastruje.

Pozdr.

Poniżej kopie obu tematów.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Temat nr: 41935

Autor: JFSebastian2 O mnie » Ignoruj » PW »

Data dodania: 2008-04-20 13:22:38

Stat: 880 / 96 / 0 Lista tematów forum BOCZNICA »

Dodaj temat do listy ignorowanych tematów » Co to jest?

BOCZNICA: Sytuacja na Audiostereo

Według mnie banowanie forumowiczów, którzy na pewno więcej napisali na tym forum "w temacie" a nie na bocznicy, jest bardzo niewłaściwe.

A jak zbanowany nie może nawet poinformować o tym dlaczego nie odpisuje swoim rozmówcom, to jest to już chamówa !

Bardzo proszę żeby osoby zbanowane miały czerwone kartki przy nickach. Niech właściciele i tzw. Redakcja zachowują się etycznie

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Temat nr: 41906

Autor: Navi O mnie » Ignoruj » PW »

Data dodania: 2008-04-18 20:13:54

Stat: 163 / 82 / 1 Lista tematów forum NIUSY »

Dodaj temat do listy ignorowanych tematów » Co to jest?

NIUSY: Audiohobby.pl - jakiś exodus?

Widzę jakiś odpływ ludzików tam, coś mnie ominęło?

Odpowiedz » | Zgłoś do moderacji »

Wpisy 1-50 z 64 Strona: [1] 2 Następna

depawelo

18 Kwi 2008, 20:43

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 318 / 446 / 0 odpływ tam, czy odpływ stamtąd ??

Piotrek608

18 Kwi 2008, 20:46

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1591 / 2755 / 67 chyba odpływ z TĄD-->TAM niestety ale jak to forum bedzie tak żygowato chodzic to sie nie dziwię..u Lukara chodziło jak Błyskawica..

Korwin

18 Kwi 2008, 21:28

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1139 / 4227 / 0 Byłem, pisałem, olałem

Pozdrawiam

Zbyszek

Tutaj neonatologia, żłobek i przedszkole a tam sami prorocy i guru.

PS AS wierzę zacznie apiat' chodzić normalnie, w momencie kiedy do naczalstwa wreszcie dotrze, że podcinają gałąź na której usiedli istnieją pewne zasady kompozycji graficznych istnieje coś takiego jak psychologia reklamy wersja Lukarowska była prawie idealna. A SH traktowałem jak Wyspę Utopię jak Ziemię Obiecaną i nabrałem się jak pijana małpa na dupę jeża.

Cooger

18 Kwi 2008, 21:30

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1177 / 388 / 0 Korwin, naprawdę masz mój szacunek :)

paavo

18 Kwi 2008, 21:36

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1578 / 118 / 0 Raczej stabilizacja z perspektywą kohabitacji. AH jest forum in statu nascendi. AS ma swoje problemy. Mimo wszystko wierzę, że młode, prężne i niezależne AH ma sens.

parmenides

18 Kwi 2008, 21:41

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1752 / 2446 / 24 oba fora, ba nawet to trzecie, czwarte i piąte - mają sens. peace- przeciez mozna pisac na kilku forach. po co od razu byc ekstremistą?

wojprzy

18 Kwi 2008, 21:44

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 67 / 18 / 0 Hmm. Wg mnie od mniej wiecej tygodnia nie dzieje sie nic zlego z forum pod wzgledem wydajnosci, zawieszania, szybkosci. Jasne - wiemy, ze nie wyswietlaja sie jeszcze wszystkie watki w danym spisie (niedlugo beda), stronicowanie nie jest zrobione jak byc powinno, ale co do wydajnosci - trudno sie chyba do czegos czepiac.

Czy to tylko mi tak dziala z kilku roznych kompow, a Wam nie ?

Korwin

18 Kwi 2008, 21:49

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1139 / 4227 / 0 Jeżeli nie zdeflorowało się przynajmniej jednej dziewczyny i nie rozebrało [za....ąc go na śmierć bezpowrotnie] jednego magnetofonu nie wolno głosić prywatnych seksuologosprzętowych teorii, tak się dziwnie składa,że jedni ludzie książki piszą inni ludzie je czytają i uzupełniają martwą teorie latami żywej praktyki, a tam są wyłącznie sami wszystkowiedzący,którzy sobie na wzajem cynaderki liżą.

Zostałem tutaj mając pełną świadomość, że jestem lokatorem sprzedanym razem z kamienicą usiłuję pod nieobecność Kasjela ciągnąć Jego wątek, zobaczymy co będzie dalej.

Pozdrawiam

Zbyszek

Piotr Ryka

18 Kwi 2008, 22:00

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1012 / 2696 / 0 Korwin

>a tam są wyłącznie sami wszystkowiedzący,którzy sobie na wzajem cynaderki

liżą.

Biorąc w nawias chamstwo twojego wpisu rad bym wiedzieć kto komu i jaką "cynaderkę" na Audiohobby wylizał.

paavo

18 Kwi 2008, 22:02

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1578 / 118 / 0 > Wojprzy

Wydajność jest OK, masz problemy z wyświetlaniem w Safari na Mac OSX, ale gros problemów ma charakter merytoryczny, a nie techniczny ;-)

paavo

18 Kwi 2008, 22:04

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1578 / 118 / 0 > Piotr Ryka

Daj spokój. Był i olał. Co tu dodać?

wojprzy

18 Kwi 2008, 22:06

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 67 / 18 / 0 > paavo

A to sprawdze na Safari jakos we wtorek bo kolo sypiacych MacMini bede siedzial.

Co do merytoryki to sie nie wypowiadam. Technicznie pare rzeczy pozostalo do zrobienia - ale sa to juz w sumie niewielkie rzeczy. Czeka nas cale przepisywanie engine'u Lukara bo teraz jest zeskinowane tylko.

Grunt, ze wszystko chodzi juz na docelowych serwerach i nie muli jak mialo w zwyczaju.

Mam nadzieje zas, ze merytoryka to sie zajma juz sami uzytkownicy AS.

Piotr Ryka

18 Kwi 2008, 22:07

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1012 / 2696 / 0 >Daj spokój. Był i olał. Co tu dodać?

A ja nie pozwolę by ktokolwiek sobie bezkarnie mną gębę wycierał, bo akurat ma dzisiaj taki humor.

paavo

18 Kwi 2008, 22:17

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1578 / 118 / 0 > Wojprzy

Jak będziesz sprawdzał, zwróć uwagę na ogłoszenia. Krzaczą się.

paavo

18 Kwi 2008, 22:25

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1578 / 118 / 0 Piotrze, pewnie nie zauważyłem jakiegoś niuansu w wypowiedzi Korwina, ale pozwól proszę, że podtrzymam swoje wcześniejsze stanowisko. Tzn. że nie warto. Twoje artykuły świadczą o Tobie w wystarczający sposób. Personalne ataki na Ciebie wystawiają raczej świadectwo atakującym.

Korwin

18 Kwi 2008, 22:39

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1139 / 4227 / 0 Do Piotra Ryki nigdy nie kwestionowałem Pańskiej wiedzy i nie pod Pańskim adresem była moja uwaga,

takiej ilości jadu i niekompetencji z jaką się tam spotykałem nie życzę nikomu.Forum Lukarowskie, przetrwa, tutaj ludzie jeśli nie mogą pomóc przynajmniej nie kpią z proszącego.Było minęło i tak jak powiedziałem nie ten ląd nie ta ziemia

Pozdrawiam

a urażonych przepraszam

Zbyszek

Zbig

18 Kwi 2008, 23:45

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1748 / 5088 / 3 >paavo, 18 Kwi 2008, 22:25

>Piotrze, pewnie nie zauważyłem jakiegoś niuansu w wypowiedzi Korwina, ale pozwól proszę, że

>podtrzymam swoje wcześniejsze stanowisko. Tzn. że nie warto. Twoje artykuły świadczą o Tobie w

>wystarczający sposób. Personalne ataki na Ciebie wystawiają raczej świadectwo atakującym.

Za to w d... bez wazeliny można wchodzić do woli ;-)

jacch

18 Kwi 2008, 23:49

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1382 / 1667 / 1 Za to w d... bez wazeliny można wchodzić do woli ;-)

Oj, oj chyba nie próbowałeś ani nie doznałeś tego szczęscia.

maciek_m

18 Kwi 2008, 23:52

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 147 / 244 / 0 Korwin, 18 Kwi 2008, 22:39

>Do Piotra Ryki nigdy nie kwestionowałem Pańskiej wiedzy i nie pod Pańskim adresem była moja uwaga,

>takiej ilości jadu i niekompetencji z jaką się tam spotykałem nie życzę nikomu.Forum Lukarowskie,

>przetrwa, tutaj ludzie jeśli nie mogą pomóc przynajmniej nie kpią z proszącego.Było minęło i tak jak

>powiedziałem nie ten ląd nie ta ziemia

>Pozdrawiam

>a urażonych przepraszam

>Zbyszek

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

mówisz np. o powyższym wątku? :))))

polecam lekturę od samego początku

muls

19 Kwi 2008, 04:12

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1151 / 1961 / 0 hahaha ...ryka cynaderki razem z tobA to jest co lubiem najbardziej.Korwin ma racje- ale tez nie ma racji.Zeby bomba wybuchla musi byc masa krytyczna.Podzielona na pol- powoduje....cynaderki.Korwin ma racje nie ma jak ...cynaderki.jak wroce to opisze ci jak mozna zrobic z sluchawek...cynaderki.jak te srednie blyszczace na firmamencie mozna jedna noga.Ale ze tez wpadles na to ze te cynaderki to...ty.TZW logika prosta....ryki?

muls

19 Kwi 2008, 04:14

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1151 / 1961 / 0 aha i oczywiste ze personalne ataki ......

muls

19 Kwi 2008, 04:24

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1151 / 1961 / 0 aaach...piotrze.tak tylko podciagam.

Korwin

19 Kwi 2008, 06:18

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1139 / 4227 / 0 Muls Ty wieaz, że Ciebie lubię cenię i za przykład daję,ale nie mów proszę w moim imieniu potrafię dosknale zrobić to sam. Zacznijmy od samego początku,najpierw nim Kasjel zdążył przenieś swoje lalki i ich szmatki na Jego miejscu pojawił się nowy ojciec dyrektor założyciel - proponowałem aby wątek wócił do Niego bezskutecznie,inne stare zmieniły także gospodarzy, powstało kilka nowych zajmujących się wyłącznie opluwaniem Ziemi Opuszczonej i poradami natury technicznej jak w niej zrobić totalny bajzel ATAK PRZEZ PRZECIĄŻANIE ILOŚCIĄ WPISÓW plus jeszcze inne metody wiwisekcyjne za 99 problemów jakie ma AS odpowiada ten co kazał zmienić strukturę strony jest ona nieczytelna,paskudna pod każdym względem.Pomagałem, pomagam i pomagać będę a nie szkodzić nie nadaję się ani na krzyżowca ani na ajatollacha nie będzie ani krucjaty ani dżichad z moim udziałem, jeżeli miałbym zastrzeżenia o charakterze personalnym powiedziałbym to prosto w oczy i bez mediatorów.

Pozdrawiam

Zbyszek

muls

19 Kwi 2008, 08:11

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1151 / 1961 / 0 korwin.to ja tylko zrownalem te cynaderki z ryka -bo sam sie zglosil.akurat cynaderki som w sam raz.wszystko biore na siebie.

Piotr Ryka

19 Kwi 2008, 12:57

O mnie » Ignoruj » PW »

>nigdy nie kwestionowałem Pańskiej wiedzy i nie pod Pańskim adresem była moja uwaga

Jak to nie pod moim? Przecież wcześniej napisałeś wyraźnie: "a tam są wyłącznie sami wszystkowiedzący, którzy sobie nawzajem cynaderki liżą."

Skoro wyłącznie tacy, to ja chyba też, nie?

Muls

Jak zwykle reprezentujesz odbyt w sosie własnym. W dodatku z twórczym zaparciem. Ale że chętnie i z zapałem robisz za ciecia, to cię ci, którym to akurat w danej chwili na rękę - jak Jozwa Maryn, czy Korwin - chwalą. Cieszysz się, ogonkiem merdasz i masz swoje pięć minut. Żałosne.

Zbig

Jak widzę cierpisz nadal. Trzymaj się, jesteśmy z tobą. Na pociechę wylądowałeś w moim "o mnie". Może to cię ukoi?

Redakcja

19 Kwi 2008, 13:06

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1752 / 760 / 0 Chwalenie się znajomościami w "o mnie" nie jest niczym nagannym, to taki nieszkodliwy snobizm :-)

Vires

19 Kwi 2008, 13:10

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 803 / 321 / 0 bardzo ładnie józwa. Bravo. Trzymaj poziom i oby tak dalej.

Horst

19 Kwi 2008, 13:45

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 755 / 225 / 0 czy drogi "Redakcja"'o mówisz to o swoim skromnym "o mnie" :-)

piękny wątek.. co za poezja

("odbyt w sosie własnym", podobno we Francyi jest nawet taka potrawa, z wołu, wołu czy mulsa nieważne)

Horst

19 Kwi 2008, 13:47

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 755 / 225 / 0 "na czele którego stanął Alek Rachwałd [samochwałd?], znany w branży dziennikarz"

ta dam! & urra!

Korwin

19 Kwi 2008, 14:05

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1139 / 4227 / 0 Przykro mi sakramencko ale dla mnie Piotr Ryka pozostał i nadal ciągnie swoje na AS, jest Gardenus na AH, którego mi brakuje na AS ale aby znowu nie doszło do nieporozumień, że wrzucam jak stary kanibal wszystko do jednego gara za większością z większości nie tęsknie i tęsknić nie myślę i jak by mi zalecił Andrzej Maksymilian Fredro zakładam swoje liberum veto,jako głos wolny wolność zabezpieczający, cytując jeszcze Sienkiewicza ..każdy z tych o których pisałem odkroił solidny kąsek z owego postawu sukna a Pana panie Piotrze wśród Bogusławów jakoś nie widziałem

Pozdrawiam

Zbyszek

Piotr Ryka

19 Kwi 2008, 14:49

O mnie » Ignoruj » PW »

Psia krew, nic nie rozumiem. Mógłbyś jaśniej?

Korwin

19 Kwi 2008, 16:09

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1139 / 4227 / 0 Najjaśniej i najkrócej na AS dwa znaczące wątki są Twoje, HS jest przy tych dwóch i może jeszcze jednym pozdrawiam

Zbyszek

Piotr Ryka

19 Kwi 2008, 16:54

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1012 / 2696 / 0 Te wątki były moje. Teraz są Jozwy Maryna, naczelnego manipulatora spod szyldu HI-FI i muzyki, której własne forum ledwie zipało, toteż kupili to.

Piotr Ryka

19 Kwi 2008, 17:13

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1012 / 2696 / 0 A tak w ogóle rozważam, czy nie powrócić na forum "HI-FI i muzyki". Bo skoro oni dopadli mnie tutaj, nie czuję się więcej zobowiązany obietnicą opuszczenia ich Forum, na którym anonimowa redakcja wypisuje tęgie bzdury i aż się prosi by skopać jej rurę wydechową.

jar1

19 Kwi 2008, 17:24

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1622 / 7225 / 0 >A tak w ogóle rozważam, czy nie powrócić na forum "HI-FI i muzyki". Bo skoro oni

>dopadli mnie tutaj, nie czuję się więcej zobowiązany obietnicą opuszczenia ich Forum, na którym

>anonimowa redakcja wypisuje tęgie bzdury i aż się prosi by skopać jej rurę wydechową.

Jakieś szlachetne i rycerskie pobudki?

Piotr Ryka

19 Kwi 2008, 17:30

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1012 / 2696 / 0 >Jakieś szlachetne i rycerskie pobudki?

Skądże znowu. Skoro przyszli tutaj, to sami się proszą. Pobudką jest zemsta, a ta, jak wiadomo, jest rozkoszą bogów.

jar1

19 Kwi 2008, 18:10

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1622 / 7225 / 0 >Skądże znowu. Skoro przyszli tutaj, to sami się proszą.

Przyszli, ale kto?

Piotr Ryka

19 Kwi 2008, 18:13

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1012 / 2696 / 0 Redakcja HI-FI, a któżby.

jar1

19 Kwi 2008, 18:15

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1622 / 7225 / 0 Nie znam, tak jaśniej? Bo józwa był tu już zanim 'oni przyszli tu', chyba?

Piotr Ryka

19 Kwi 2008, 18:16

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1012 / 2696 / 0 A tobie się zdaje, że Site S.A. to taki krasnal co wylazł spod muchomora i zapragnął lukarowego Forum, bo się soku z czarnych jagód za dużo napił?

jar1

19 Kwi 2008, 18:16

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1622 / 7225 / 0 Czyli ten nick "Redakcja" to redakcja Hi-Fi?

Piotr Ryka

19 Kwi 2008, 18:21

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1012 / 2696 / 0 Widzisz Jarek, jak chcesz, potrafisz.

Pamiętaj zawsze o starej maksymie wszystkich służb specjalnych - przypadki nie istnieją.

Redakcja

19 Kwi 2008, 18:45

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1752 / 760 / 0 ROTFL, to jest fajne. Stryj się ucieszy, jak mu powiem, że mu sie biznes powiększył, i że Ryka uważa, że stryjowe łono go tu doścignęło i zgarnęło. Ale ale, czy to znaczy, ze SITE to już nie Walter (i Michnik), czy też to znaczy, że Stryj to Walter (i Michnik)? Hi hi... Proszę wiecej, kochani, bo mam żmudną robotę na poniedziałek, przygotowuję seminarium o zanieczyszczeniach powietrza i ich wpływie na świat żywy na Śląsku, rozumiecie, że to nudne, od czasu do czasu miło będzie się oderwać i rozerwać.

wladz

19 Kwi 2008, 18:49

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 499 / 1 / 0 Szykuje się krucjata.A może wyprawa po świętego Graala.

Piotr Ryka

19 Kwi 2008, 19:38

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1012 / 2696 / 0 Pozdrowienia dla Stryja panie moderatorze obydwu forów. Oczywiście moderatorze całkiem przypadkowy, wyłącznie w ramach seminarium o oczyszczaniu powietrza w Warszawie i okolicy.

Walery

19 Kwi 2008, 20:57

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1562 / 1429 / 3 Piotr Ryka, 19 Kwi 2008, 17:30

>> Pobudką jest zemsta, a ta, jak wiadomo, jest

>rozkoszą bogów.

U la la, jak zwykle skromny Ryka, jak to było? Zero i w dodatku nadęte?

A i Stryjeckie wszędzie widzi;-)

Lancaster też jest Stryjeckim;-)

anatol

19 Kwi 2008, 20:59

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 252 / 62 / 0 tak Józwa wygadałeś się!

to ten Stryjecki "manipulant" nas kupił?

jak pchły z koniem?

buahaha

anatol

19 Kwi 2008, 21:01

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 252 / 62 / 0 teraz to się wszystko kupy trzyma, spisek jak się patrzy, aż miło i w ogóle

józwę jak zaskoczyć prawdą ,to on tak wtedy mówi, jak to wyżej o Michniku,

kto czyta felietony Michalkiewicza od razu się pozna, nie ma bata Stryjecki i te całe HFiM za tym stoi,

muls, jar1, ratuj!!!

camle

19 Kwi 2008, 21:16

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 486 / 697 / 0 to jak? idziemy w niebyt?

Wpisy 51-64 z 64 Strona: 1 [2] Poprzednia

Zbig

19 Kwi 2008, 22:09

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1748 / 5088 / 3 >Piotr Ryka, 19 Kwi 2008, 12:57

>Zbig

>Jak widzę cierpisz nadal. Trzymaj się, jesteśmy z tobą. Na pociechę wylądowałeś w moim "o

>mnie". Może to cię ukoi?

Rzeczywiście, robi się całkiem ładna kolekcja. Qubric, teraz PR, do tego ignor od graafa. Jakby jeszcze zdobyć atoposa, to byłby chyba komplet "Nieproszonych Guru Pierwszej Rangi" tego forum, nieprawdaż. Jednak skanów nad łóżkiem wieszał nie będę :-)

W kwestii cierpienia, to proponuję przesłać nasze "o mnie" do pięciu losowo wybranych psychologów. Ciekawe o którym powiedzą, że jest odzwierciedleniem frustracji.

Piotr Ryka

19 Kwi 2008, 23:11

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1012 / 2696 / 0 Najdroższy Zbigu

Ależ ja przy tobie jestem maciupeńki, po prostu mnie nie ma. A już zwłaszcza jak mnie na ścianie sobie nie powiesisz, całkiem zanikam. To taka przypadłość wszystkich tych, co nigdy nie byli moderatorami, będącymi jak wiadomo "Owacyjnie Witanymi Guru Najwyższej Rangi" z Jozwą Marynem na czele. Że mnie w ogóle dostrzegać raczysz, z takiego ekskluzywnego towarzystwa pochodząc, szczerze ci się dziwuję i uniżone wyrazy podziękowania za to składam do nóżek przy tym padając.

Do psychologa wielu najwybitniejszych już mnie odsyłało: Grzesz, muls, a teraz ty. Ale wiesz, iść mi się nie chce, przecież i tak mi nie pomoże, nieprawdaż?

Duża buźka w moderatorskie czoło

Piotr Ryka

19 Kwi 2008, 23:13

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1012 / 2696 / 0 >to jak? idziemy w niebyt?

Jak jeden mąż. Taki to już świat.

klapaucjusz

19 Kwi 2008, 23:16

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 803 / 23 / 0 Stryjecki szykuje jeszcze jedno forum. Z tego, co wiem, nie o sprzęcie, ale blisko tematu :D

Piotr Ryka

19 Kwi 2008, 23:19

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1012 / 2696 / 0 Walery

Oczywiście do ludzi tak szlachetnych i skromnych jak ty zemsta i temu podobne ohydztwa nigdy nie mają przystępu. Oni są ponad tym, a wybaczenie kroczy za nimi jak cień, co widać na załączonym obrazku.

jar1

19 Kwi 2008, 23:22

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1622 / 7225 / 0 No dobra, no to który to Stryjecki? Przyznać się.

jar1

19 Kwi 2008, 23:25

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1622 / 7225 / 0 Tak sobie myślę, że na takim forum jest dużo naprawdę młodych ludzi, nawet bardzo młodych...Skąd oni mają brać wzorce?

paavo

19 Kwi 2008, 23:50

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1578 / 118 / 0 Z Ciebie, Jar1, z Ciebie!

rochu

20 Kwi 2008, 00:50

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1752 / 1423 / 3 Nie udzielam się na Audiohobby ale śledzę dokonywane na nim wpisy często i regularnie.

Muszę przyznać że w tej chwili jest to duzo bardziej interesujące pod wzgledem merytoryki forum aniżeli AS. I co ciekawsze - bardziej spokojne.

Zbig

20 Kwi 2008, 01:18

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1748 / 5088 / 3 Piotr Ryka, 19 Kwi 2008, 23:11

>Najdroższy Zbigu

>

>Ależ ja przy tobie jestem maciupeńki, po prostu mnie nie ma. A już zwłaszcza jak mnie na ścianie

>sobie nie powiesisz, całkiem zanikam. To taka przypadłość wszystkich tych, co nigdy nie byli

>moderatorami, będącymi jak wiadomo "Owacyjnie Witanymi Guru Najwyższej Rangi" z Jozwą Marynem na

>czele. Że mnie w ogóle dostrzegać raczysz, z takiego ekskluzywnego towarzystwa pochodząc, szczerze

>ci się dziwuję i uniżone wyrazy podziękowania za to składam do nóżek przy tym padając.

>Do psychologa wielu najwybitniejszych już mnie odsyłało: Grzesz, muls, a teraz ty. Ale wiesz, iść mi

>się nie chce, przecież i tak mi nie pomoże, nieprawdaż?

>

>Duża buźka w moderatorskie czoło

Daruj sobie to uniżone pieprzenie kolego. Nie jesteś na audiencji u królowej angielskiej. Właśnie tego nie cierpię u takich nadętych bufonów jak Ty. Niby ułożona grzeczność, bułkę przez bibułkę, a tak naprawdę zwykłe podsrywanie komuś bo Jaśnie Pan Ryka nie został odpowiednio doceniony a administrator mu się niedostatecznie głęboko ukłonił, śmiał wprowadzić moderację bez poproszenia o zgodę Jaśnie Pana, no i nie zaproponował o zgrozo honorowego członkostwa.

A do psychologa trzeba pójść samemu, bez czekania na skierowanie od samego cysorza LOL

muls

20 Kwi 2008, 07:51

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1151 / 1961 / 0 ryka... ze akurat mam korek rzeczywiscie, co jak na warunki chinskie jest evenementem -bo raczej idzie tu w druga strone, postaram sie utrzymac korek i drzyznac na KROLA.... po powrocie.Nigdy mi sie nie chcialo ,ale napisze ci cosik o......sluchawkach.

Piotr Ryka

20 Kwi 2008, 12:16

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1012 / 2696 / 0 E, Zbig, nie tego po tobie się spodziewałem, obniżasz loty. O psach pisałeś całkiem z sensem, a tu taka lichota. Oczywiście, że ci podsrywam, bo kiedyś, dawno temu, sam mi pierwszy podesrałeś, to się teraz nie dziw i nie zżymaj. Natomiast zwracając się ku meritum, czyli kwestii zmiany właściciela Lukarlandii i jej traktowaniu przez nowych wielmożów, bądź łaskaw zauważyć, że ja na moderowanie nigdy nikomu zgody nie dałem, nawet osobom zaprzyjaźnionym, a już zwłaszcza nigdy sam tej roli za żadne gratyfikacje bym się nie podjął, ponieważ cenzurowanie czyichś wypowiedzi uważam za czynność uwłaczającą. Tak więc, że użyję twojej figury retorycznej, nie pieprz mi tu łaskawco o jakichś zgodach czy honorowych zaproszeniach, bo doskonale wiesz, że nie o to chodzi.

Wreszcie co się tyczy mojej wizyty u psychologa, całkiem się już pogubiłeś, bo ja nie o skierowaniu pisałem, tylko o braku ewentualnego efektu takowej. Tak więc następnym razem pisząc coś do mnie skup się bardziej, by kupa wyszła ci efektowniejsza.

Piotr Ryka

20 Kwi 2008, 12:19

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1012 / 2696 / 0 muls

O słuchawkach pisuję na Audiohobby.

Piotr Ryka

20 Kwi 2008, 12:21

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1012 / 2696 / 0 rochu

>Nie udzielam się na Audiohobby ale śledzę dokonywane na nim wpisy często i regularnie.

A czemuż to taki pasożytniczy styl bycia?

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/41938-alternatywy-4/#findComment-1074516

A ładnie to tak, wykasować wpis zasłużonego kolegi bez słowa wyjaśnienia?

Gdzie ta kultura i profesjonalizm? Gdzie te chłopy?, Gdzie? :-)Wątek zamknięty w Newsach? ! Ale kaszanka :-))

Panowie ! Nie denerwujcie się. Będziecie ZADOWOLENI...;-)

https://www.audiostereo.pl/topic/41938-alternatywy-4/#findComment-1074853

A bo nie?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/41938-alternatywy-4/#findComment-1074855

"A najgorsze wisz pan jest to, że gołąb a szczególnie brajtszwanc musi leguralnie trzy razy dziennie bujać, choćby nie wiem co. No bujać no! . Wisz pan no. Jak nie buja, to bynajmniej obrasta w tłuszcz i to już nie jest gołąb, ale panie to jest coś gorsze niż kura."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/41938-alternatywy-4/#findComment-1074964

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.