Skocz do zawartości
IGNORED

Amplituner stereo Denon DRA-700AE

pachu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie wszystkich melomanow,zastanawiam sie nad kupnem amplitunera stereo Denon DRA-700AE i bardzo prosze wszystkich posiadaczy, badz osoby ktore spotkaly sie z tym amplitunerem o opinie za i przeciw, czy warto inwestowac w taki sprzet??obecnie posiadam wzmacniacz Denon PMA-680R i tuner Denon TU-245 oraz kolumny tonsil mistral czy podejme dobra decyzje zamieniajac obecny wzmacniacz i tuner na amplituner stereo DRA-700AE ??

Za odpowiedzi z gory dziekuje.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/41715-amplituner-stereo-denon-dra-700ae/

pachu

Bawiłem się tym ampli w jakimś MM, miałem wówczas Denona PMA-560 i mini wieże Teac-a seria 300, nie wierze w zabobony ale byłem mocno, bardzo mocno rozczarowany tym co usłyszałem bo też podobał mi sie wizualnie i praktycznie, ale okazało się że, dźwięk płaski, gałke trzeba było do połowy rozkręcić aby coś usłyszeć!? Pomiędzy starym PMA560 przepaść, moje mini Teaca miałem wrażenie że gra dużo lepiej!? Aby nie było że to wina warunków do odsłuchu to stał obok PMA-1500 podłączony do podobnych kolumn nie pamiętam już jakich (różnica kolosalna) a i mini system Denona D-F102 stojący nieopodal też grał lepiej. Hmm odniosłem wrażenie że ten DRA-700AE to kompletna padaka! może był uszkodzony, nie wiem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.