Skocz do zawartości
IGNORED

H/K PM645 vs H/K 645 Vxi - różnica

bobpoz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich !!!

Jakiś czas temu chciałem kupić zestawa KD, przypadkiem trafiłem tu na forum :) po lekturze, stwierdziłem że bardzije zależy mi na odsłuchu stereo.

Kupiłem na allegero wzmacniacz H/K PM645 (pozytywne opinie), po odpakowaniu paczki nieco się zdziwiłem widząc model PM645 Vxi, stąd moje pytanie o różnice tych dwóch modeli.

Z uwagi, że jestem całkiem nowy w tych tematach, proszę o opinie osób znających te wzmaki.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Vxi to prawdopodobnie wersja amerykanska z opcja video. PM 665 roznil sie od 665 Vxi mniejsza moca i wlasnie opcja video. Moc byla znacznie wieksza bo Vxi mial 150 watt a zwykly 665 90 watt.

Z tego co udało mi się ustalić, PM645 ma 40W na kanał, PM645Vxi 60W na kanał. Moc, póki co mnie specjalnie nie interesuje, bardziej się zastanawiam czy funkcjonalnie (brzmieniowo...), jest między nimi różnica. Z instrukcji obsługi, jaką pobrałem ze strony harmana, w sekcji poboru jest informacja 248W przy 120V, na tabliczne znamionowej mam 178W, wiem jestem zielony, więc proszę się nie denerwować. Z Twojej odpowiedzi, wnioskuję że w Vxi dodatkowo jest wejście A/V, z którego aktualnie korzystam (czekam, za cd Marantza).

• 4 miesiące później...

Mam H/K PM645 i jestem bardzo zadowolony.

PS. * MOC WYJŚCIOWA: 2 x 40 / 70 W ( 8 / 4 OHM );

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.