Skocz do zawartości
IGNORED

Słuchawki AKG K 530 LTD

cudak10

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!!!

Dzisiaj zakupiłem słuchawki AKG K 530 LTD w Niemieckim Media-Markt za 69Euro co daje w przeliczeniu na złotówki niecałe 250zł. W naszych sklepach ceny zaczynają się od 350zł w górę. Wcześniej miałem Senhaisery HD-580 i musze powiedzieć że te AKG są dużo dzwięk jest pełniejszy bardziej nasycony bas, średnica wspaniała a sopran po prostu bajka. Słuchawki są bardzo wygodne, jeżeli ktoś ma możliwość zakupu tych słuchawek w Niemczech to naprawdę polecam a nawet za te 350zł lepszych słuchawek chyba nie znajdziecie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/41506-s%C5%82uchawki-akg-k-530-ltd/

Witam.

Widzisz, a raczej słyszysz ;-), to jest Twoje zdanie.

Ja porównywałem te AKG z HD-555 i wybrałem te drugie.

Kwestia upodobań i .... ew. sygnału (także ... może upodobań).

Pozdrawiam

Gatar

cudaku jak chciałeś się z nami podzielić swoimi opiniami o tych słuchawkach to na audiostereo istnieje zakłądka opinie tam możesz dodać swoją opinię i ocenę słuchawek :)...Pozdrawiam

A tak nawiasem mówiąć, moim zdaniem to słuchawki te nie są wygodnie...za duże muszle które przy mniejszych głowach uciskają na szczękę...najfajniejszą budowę mają sennheisery eliptyczną...bardzo wygodne idealnie otaczają ucho a jak wiadomo ucho nie jest okrągłe tylko właśnie owalne :)...

sorry, ale twoj opis brzmi bardziej jak dziekczynna promocja produktu nijezeli opis zalet

pozatym tekst ze posaidajac hd580 piszesz o nich ze te budzetowe akg nie masz po:

-pierwsze: dobrego sprzetu

-po drugie: nie wiesz co piszesz.

jedyne co mozesz powiedziec to to ze istnieje dyskusja na temat tego co ci sie bardziej podoba, jednka podtrzymuje zdanie ze za malo slyszales i na zamalej ilosci sprzecie.

Prosze nie pisz tylko czego to nie sluchales,

hd580 deklasuja na dorbym sprzecie owe akg

gdybys napisal k500, k501,601,701 to mozemy nawiazac dyskuje na temat upodoban

530 to poczatkowy model ktory gra obecnie w stajni akg-czytaj kiedys bylo by to np akg 300/301

dla mnie ten wpis to reklama......

Co mi tam, jak będę niebawem w Berlinie to pewnie zdecyduje sie na zakup tych słuchaweczek :-)

Cudak, napisz coś jeszcze o nich: z czym, co, jak itp

Pozd. V

Stereo i Kolorowo - Underground

Mój blog i recenzje różnych urządzeń audio-stereo: stereoikolorowo.blogspot.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.