Skocz do zawartości
IGNORED

Szukam fajnych dresików

chris77

Rekomendowane odpowiedzi

wovo>

Powiedziałem sobie że nie zabije się z powodu kobiety i jak narazie porzuciłem pomysł. Co do dresików idzie wiosna i chciałbym ubrać coś lekkiego, przewiewnego, coś w czymś mogę poczuć sie luźno i dobrze, dresy to chyba najlepsza opcja. Jeśli macie jakieś ulubione firmy proszę o foty

jaki masz styl chłopino, bo z tego co wiem to raczej grunge, to proponuje ojówki z nike oprocz znaczka nie bedziesz smierdzial cyną, kukurydza i tjuningofanym BMW, dostepne w kolorach jednolitych, ja mam piaskowy czarne tez chyba widzialem, ale ie dam reki sobie .... dresy, ja cie pierd..... Chris....

Nie podpuszczaj. Może jeszcze w kapciach do tego, jak baćka Łukaszenka? Nie znam nikogo, kto chodzi w dresie po domu, sam używam w tym celu t-shirta lub swetra i dżinów, plus jakieś skórznie na dole. Jak gorąco albo ładny dywan albo kobieta czeka w sąsiedniej alkowie, można boso. I tyle.

chłopie ... jak chcesz się w domu poczuć na luzie to tylko to:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Moje dwie propozycje. Jak widać, ten drugi dresik jest dobry na każdą okazję.

Ukryta Zawartość

post-2580-100005804 1207125767_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Once a CD or download is converted to FLAC, the only way you can achieve the superior sound of WAV files is to go back to the original CD or source for a new rip or WAV download. - "The Absolute Sound" - Charles Zeilig, Ph.D., and Jay Clawson

nedj>

Szczerze mówiąc bardziej mi odpowiada opcja druga. Pierwsza to raczej strój domowy. Druga opcja bardzo szykowna tylko zastanawiam sie czy wybrać wariant z paskami. Jaką rolę w dresach pełnią boczne paski czy to tylko element dekoracyjny czy ma jakieś inne zadanie. Czy w dobrym guście jest mieć paski boczne na dresach czy lepiej ich nie mieć? Kolorystyka też jest ważna czy taki jasny kolor nie brudzi się zbyt szybko?

spilner, 2 Kwi 2008, 12:58

>Chris, nie widzisz nic co by cię na tym drugim zdjeciu - nie wiem - raziło...?

No faktycznie ten koleś... Pan Młody znaczy, taki za niski chyba czy nie?

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.