Skocz do zawartości
IGNORED

Problem Z Maya 44 Pci I (mic.)MXL v67i!!

Dj MrK

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich!!

Mój problem polega natym że nienagrywa mi mikrofon niewiem czy to wina mikrofonu czy moze fantom niedziała słychać jeden wielki szum. Jak podłanczam kabel (DH220 stereo jack M - XLR ) do mikrofonu to powinna swiecic dioda ze zasila go, ale tylko ledwo co mrugnie przy podlączeniu i nic dalej się nieświeci!!Sterowniki zainstalowałem,szperałem w ustawieniach i napewno podłanczam kabel w dobre wejście:P.Więc oco chodzi??

p.s.Szukałem wszedzie i pytalem wielu osób, lecz nikt niedałrady mi pomóc rozwiązać ten problem, !!Dlatego Zwracam Się Do Was!!

Pozdrawiam!!

https://www.audiostereo.pl/topic/41277-problem-z-maya-44-pci-i-micmxl-v67i/

Ale nie nagrywa w jakimś programie czy już sprzętowo mikrofon jest nieaktywny?

Czy mikrofon jest aktywny można sprawdzić na konsoli karty. Podłączyć go do Input 1/2 (tylko na tym wejściu będzie działać), poustawiać co trzeba na konsoli i sprawdzić czy jest reakcja, jakiś słupek powinien się wychylać.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.