Skocz do zawartości
IGNORED

wrescie jest nowoczesnie:-)

majo

Rekomendowane odpowiedzi

piekny lejolt forum, zdjecie administratora zwanego takze redaktorem naczelnym na czolowce, czujni cenzorzy, elb, ktory jeszcze nie jest wlascicielem tego forum, ale juz sie tak zachowuje, piekna promocja pieknych nowych klockow i ludzi, ktorzy tyle dobrego zrobili dla naszego hobby... bardzomi sie to podoba. nie podoba mi sie to, ze na eutanazje na tym forum czekam juz tyle czasu. eutanazja na wlasne zyczenie, oczywiscie. wiec czekajac na zloty strzal chcialbym jeszcze raz wyrazic podziw, szacunek oraz czesc redaktorom, zwanym rowniez administratorami, za gud jodz. chcialoby sie powiedziec: gud najt and gud lak. ale jednak...

https://www.audiostereo.pl/topic/41230-wrescie-jest-nowoczesnie/
Gość

(Konto usunięte)

>wojprzy

No nie dokońca tak jak myślisz.

Są tu ludzie, którzy to forum tworzyli, jak ktoś w innym wątku ładnie powiedział, zostawili tu trochę życia-to trzeba uszanować!

A powiedziec im teraz "to weź się wyloguj" takie jakieś chamskie jest.

Rozumie, że Ci nerwy "puszczają", ale adminowi nie powinny.

jacch - nie do konca znasz sytuacje. Nie o moje nerwy chodzi. Majo poprosil o usuniecie konta wiec to zrobilismy. Poniewaz jednak byl zalogowany zanim konto skasowalismy to nie widzial efektu naszej pracy. Zeby ja zobaczyc musial sie wylogowac (zamknac sesje). Zatem calkiem serio i bez zadnych podtekstow powiedzialem zeby sie wylogowal. W doslownym a nie dodatkowym slowa znaczeniu.

Gość

(Konto usunięte)

A to faktycznie inaczej wyglada, ale w kontkście ostatnich wydarzeń mój wpis jak najbardziej aktualny.

A do kolegów:

Nie wiem o co wam chodzi bo zmiane w postaci utworzenia modów, a zmiany właściciela wogóle, jakoś specjalnie nie odczułem, chyba że liczyć poskromienie( a raczej powrót do normalności) vlada.

I zastanówcie się, ile można wytrzymac jak wam ktoś pluje w gębe?

>wojprzy

Ja również poprosiłem o skasowanie mojego konta. Jak widać bezskutecznie. Tak więc czekam...

W temacie nerwów, to w nieco innym wątku Pana poniosły, co było główną przyczyną mojej prośby.

Miło było - szkoda po 4latach się zmywać :(

wojprzy, to jeszcze bym chcial poprosic o skasowanie konta i historycznosci profundo. to - mysl co chcesz - vice versa majo.

ps bede za ciebie trzymal kciuki, wojprzy. jestes rownie wk***iajacy jak glupek wiejski majo. a moze jeszcze bardziej, bo masz saperke w lapach. gud najt end gud luk.

Takie narzędzie PW istnieje - tyle, że nie bardzo wiedziałem do kogo piszę. Odpowiedź wyjaśniła moje wątpliwości, ale zdania nie zmieniłem. Mam i tak dość na głowie ze swoją firmą, żeby się jeszcze udzielać na n forach. No teraz na n-1 forach :)

rzutem na tasme, czyli tuz przed zlotym strzalem chcialbym jeszcze poprosic, by zdjecie redaktora naczelnego na stronie tytulowej bylo wieksze. i jasniejsze. sadze, ze redaktor naczelny jest jasna opuncja tego byznesu, wiec nalezaloby go pokazac w jasnych barwach. nie ciemnych. i jeszcze jedna rzecz - misie. jak redaktor ma kubeczek w lapkach, to niech tam bedzie logo klienta, ktory za to logo zaplaci. za madra mine jozwy nikt nie zaplaci. za napis na jego kubeczku lub czole - kto wie... kto wie... hej, wojprzy, kiedy mnie poslesz w kosmos? bym chcial juz skonczyc ten toksyczny zwiazek.

Dead dog - jak Alek przysle lub sam glosno napiszesz, ze chcesz - nie ma problemu. NIe bana tylko dezaktywacje.

Profundo - jak sie wylogujesz to sie juz nie zalogujesz wiec dezycja o tym kiedy - nalezy tylko do Ciebie.

niegdy nie wnioskowałem o usunięcie konta (deaktywacje itp) :)

1) i co to znaczy "jak Alek przysle" - możesz jaśniej napisać.

2) i co to znaczy - "NIe bana tylko >dezaktywacje"?

3) i jeszcze jedno czym się różni deaktywacja od bana?

Pozdrawiam:)

Koncepcja zlewu nie jest zla. Serio - nie byloby problemu, ze ktos kogos wylaczyl. Problemem bylyby wpisy reklamowe, ktore z definicji powinny zniknac na stale. Ale reszta - czemu nie. Nie wiem kto by tam chcial zagladac, bo to babranie sie w smieciach. Ale koncepcja warta rozwazenia.

>Dead_Dog, 22 Mar 2008, 00:02

Ja cię zdechły_psie nie rozumiem. Jakiś czas temu pisałeś, że się stąd wynosisz,

a dalej się plączesz i lamentujesz. Nie zachowuj się jak stara baba, tylko podejmij

męska decyzję (o ile jesteś mężczyzną).

Jestem Europejczykiem.

Dead_dog - zeby juz tak do konca wyjasnic. Bana dostajesz gdy ciezko podpadasz (od tego czym jest ciezko - jest Alek). Nie przygladalem sie mechanizmom banow na AS wiec tylko domyslam sie, ze nie mozesz pisac wcale lub wiecej niz X postow na jakis czas. Alek jak ma kandydata do bana to zmieniam w bazie stosowne wpisy i .. ban gotowy.

Jesli ktos prosi o usuniecie konta - to wowczas my w istocie dezaktywujemy konto tj. nie mozna sie na nie zalogowac, czyscimy czesc pol opisujacych uzytkownika. Ale konto teoretycznie istnieje (chocby po to, zeby ktos inny nie zalozyl konta o takim samym loginie, choc po dluzszym czasie wygrzewania takiego konta bedzie to mozliwe).

Poniewaz nie widze codziennie na forum i nie czytam watkow to prosby o dezaktywacje kont dostaje od Alka. Dzisiaj, poniewaz jestem na forum i czytam (i pisze..) watki wiec w procesie tym Alek nie musi posredniczyc. Jak napiszesz, ze chcesz konto wylaczyc to Ci je wylacze.

Nie wiem nic i nie przechodza przeze mnie jakies 'wnioski' o ktorych piszesz. Jesli z kims korespondowales to nie ze mna i nie znam ani sprawy ani jej statusu. Jak dostane od Alka sygnal - to zrobie co trzeba. Nie jestem od oceniania wnioskow i nic mi o takowych nie wiadomo.

>Dead_Dog, 22 Mar 2008, 00:20

>Jaro_747 - ja wiem że bardzo mnie pragniesz;) widzieć wywalonego;)

Sam się chłopie zdeklarowałeś. I od tego czasu tylko mędzisz. Jak zaczniesz pisać coś sensownego,

to nie ma sprawy!

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.