Skocz do zawartości
IGNORED

Nic tak nie jednoczy.....

jar1

Rekomendowane odpowiedzi

jar1, 21 Mar 2008, 16:27

>>Gustaw, jakaś równowaga musi być zachowana ;-)

>

>PS. Za to dawny regulamin był rewelacyjny ! Prawda?

Za to teraz jest świetnie. Uuuuu ...... znacznie lepiej i nowocześnie. Tak ! WUNDERBAR !

Ja na forum wchodzę tylko aby czytać regulaminy. To jest najważniejsze.

a tak po prawdzie to nie wiadomo co NOWI mieli na mySli powiadamiajAc o zmianach.Dalej gustawy,maciusie sprzatali by - zamiatali,w przekonaniu ze u u lucara gina w sLusznej sprawie.A tak mordujA sie ,meczA wykorzystywani w nieslusznej.Lepiej czasami nie wiedziec- niektorym.Tu mam pretensje do administracyji co do tej niepotrzebnej,nieumiarkowanej....otwartosci.

muls, 21 Mar 2008, 17:40

Tu mam

>pretensje do administracyji co do tej niepotrzebnej,nieumiarkowanej....otwartosci.

Ja rozumiem, muls. Czerwony kolor z nowego layoutu to Twój ulubiony. Czego to nie robią lata praktyki.

" Tysiące słów, miliony rąk a serce bije jeeeeedno ....... !"

Gość

(Konto usunięte)

muls xxxx- zgodnie z nowym regulaminem mamy być wobec siebie uprzejmi :) i jeszcze buźka.

Jeśli chcesz napisać literke "ą" musisz wcisnąć klawisz "alt" potem "a" , jeśli wciskasz "Shift" wychodzi ci "A", chyba, że chcesz "Ą" wtedy "alt" i"Shift" równocześnie , a potem "A".

Załapałeś?:)

GDZIE SIE PODZIALA funkcja ____WSZYSTKIE____

ktora pokazywala wszystkie strony z danego watku???????

czy tylko u mnie nie ma czy tez wladza nam forum poprawila???

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.