Skocz do zawartości
IGNORED

Vladek - ty blokersie! :-))

graaf

Rekomendowane odpowiedzi

Re: narsiltm 18 Mar 2008, 13:43

>Graaf moze i ma spoko starych ale jego coreczka czytajac wpisy ojca moglaby sie zlapac za glowe(jak juz

>dorosnie).

>Bo narazie jest tato-profesur albo cos takiego. Jesli uda Ci sie Graafie wychowac ja na naprawde dobrego

>czlowieka, silnego moralnie postaraj sie, zeby nigdy nie miala mozliwosci czytania Twoich wynurzen.

>Dzieci mozna zwodzic bardzo dlugo, nawet dorosle sa przeciez ufne.

no tak mi przykro, że nie mogę Ci podziękować za troskę o moje pociechy, ale niestety Vladziu-blokers mnie zablokował w tamtym wątku

nie zauważyłeś gapciu?

za głowę mówisz? hm

BTW ciekawe za co atopek się łapie, kiedy myśli o swoich starych? :-))

>Dzieci mozna zwodzic bardzo dlugo, nawet dorosle sa przeciez ufne.

hm

jako ojca jakoś niepokoi mnie sposób w jaki o tym piszesz, o tych ufających dzieciach...

czy ty przypadkiem nie jesteś pedofilem? oczywiście takim vladziowym "podświadomym"

taka atopowa odmiana pedofilii

u tego podgatunku same jakieś atopowe przypadki, ciężkie

jak również ciężkie do zwalczenia! ;-))

na takie problemy jak vladziny i in. podobnych pomaga "atopos scalp treatment" , ale on niestety uzależnia i ma ponure narkotyczne efekty uboczne, które my tutaj podziwiamy jako "efekty bocznicowe" atopowej vladziny

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.