Skocz do zawartości
IGNORED

Odszedł nasz kolejny kolega Senicz ...

mmos777

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Dink

(Konto usunięte)

Był wielkim pasjonatem elektroniki i elektroakustyki. Z żalem to piszę. Był bez reszty zdeterminowany chyba we wszystkim. 27 października 2007 roku na PW pisał do mnie, dziękując za wsparcie ....udzielanie się na forum to swoista forma żartu. Ale dzięki tym wpisom mam już sporo przyjaciół i znajomych, od których wiele cennych rzeczy się nauczyłem np. Molibden....

...coś z pasjonaty amatora z liczną mieszanina wiedzy i "nawiedzenia"......

Byłem na tym AS i chciałem to "coś" usłyszeć ..... NIESTETY tylko przeczytałem PO ....jak obdzierano go ze skóry i na strzępy ! PANOWIE , nie robi się takich żeczy ! Ktokolwiek by to nie był czy był .....

( * )

• 2 miesiące później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.