Skocz do zawartości
IGNORED

ja przezyliscie ponad 48h przerwe?

pal55

Rekomendowane odpowiedzi

a ja sie zająłem bradziej słuchaniem sprzętu i to cholera w taki sposób ze jakos mi sie moj kochany NADzik spalił Monitorki 9:(((((((((((, ale nie wiem czy głośniki czy kondensatory, jeszcze nie rozkręcałem ich:(((((((((((

hehe - te nerwowe maile krazace miedzy ludzmi "u mnie nie chodzi a u Ciebie?? ... ", "...co sie dzieje - Bin Laden?? ...", etc etc

Po prostu mielismy okazje poznac stopien wlasnego uzaleznienia od forum - u mnie ... jest za duze - trzeba z tym jakos walczyc :)

Panowie, jeszcze dzien i Hienka by nie wytrzymala...

Mysle, ze ta przerwa miala czemus sluzyc...

No i jeszcze te nerwowe pytania. Sova mnie atakuje przed GG, ludzie dzwonia:)

No bo niby Hienka wie wiecej:)

Wazne wydaje mi sie takze to, ze wytrzymac bez forum nie moga takze Ci, ktorzy nie pisza tu albo wcale, albo bardzo malo.

Pozdrawiam ich wszystkich serdecznie.

ps Marek, Romekp - dzieki za maile...

• Redaktorzy

moze i okrutne ale nie zamierzone... po prostu dwa dni temu przestalo dzialac i dopiero wczoraj wieczorem poznalem przyczyne

nie moglem sie przez 2 dni skontaktowac z adminem serwera i stad az taka przerwa

mam nadzieje ze nie bedzie juz takich hocków - w koncu zmiana IP zdarza sie baardzo rzadko

tak czy inaczej przepraszam za przerwe i zapraszam na kolejne narkotyczne działki ALN (AudioLukarNet ;)

pozdrawiam

• Redaktorzy

Ja tylko dostalem drgawek, ale szybko przeszly. Chcąc nie chcąc poswiecilem wiecej czasu rodzinie, alebo czemus w tym rodzaju, i jakos zlecialo. Aha, podczas tych drgawek stlukl sie wazonik - to po stronie strat.

Matko jedyna ! Nareszcie !!!! Już nie mam czego słuchać, przesłuchałem przez te 2 dni całą płytotekę i obejrzałem "Przepowiednię" na dvd, poza tym pracowałem i już wiem, że w przyszłym tygodniu odbieram nowiutkiego Rotela RCD 1072-już nie mogę się doczekać !

A ja się zastanawiam czy jesteście(my) bardziej audiofilami/melomanami czy raczej "forum-filami"...

Ja się staram walczyć wogóle z nałogiem o nazwie "Intenet". Dowód - dzisiaj wszedłem do netu po kilku dniach przerwy :D. Owszem - byłem/jestem trochę "nieswój", ale od czegoś trza zacząć, bo jakby tak dalej było, to doba musiałaby mieć z 30 h...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.