Skocz do zawartości
IGNORED

Przedstawia się redaktor serwisu

administrator

Rekomendowane odpowiedzi

Czy jest zamiar rozpowszechnienia (reklamy) audiostereo.pl na inne środowiska, jak np ludzi, którzy nic wspólnego z audio nie mają a chcieli by mieć. Tzn. ludzi, którzy kupują mieszkania i domy za gruby szmal i chcieli by sie wyposażyć w sprzęt stereo lub kino domowe. Przedział wiekowy 35 - 50 lat.

administrator, 5 Mar 2008, 13:29

>"to może zablokuj wszystkie podwójne konta - po co dublować nicki na forum"

>

>

>Mam od lukara listę udowodnionych klonów i zastanowię się, co zrobić. Na pewno właściciele klonów

>otrzymają propozycje ograniczenia się do wybranego nicka.

wklajaj!!!

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

"Car audio jeszcze może ujdzie, ale Pc audio to poprostu bezsens bo gadanie o Creative cz logitechu to poprostu zanizenie poziomu. I niech nikt nie mówi że forum sięsamo obroni bo ilu chętnych znalazło sięna tjuning tych głośniczkó do komputera w zakłądce DIY ??"

Tuning głośników komputerowych to oczywiście jak pocztówka z domu udręki, ale są wątki i wpisy poświęcone kartom komputerowym, niekiedy całkiem kosztownym albo profesjonalnym, muzycznym serwerom komputerowym, komputerom w roli uniwersalnych źródeł, a także tym wszystkim czary-mary wokół ściągania, magazynowania i udostępniania plików muzycznych. Osobiście nie mam o tej tematyce pojęcia, ale potzreba widać jest.

jozwa, moim zyczeniem jest zerwanie wszelkich kontaktów z tym serwisem. Piszę tu juz tylko dlatego ze czekam na haslo do bazy danych audiohobby :)

Jezeli serwis wypali to będzie najlepszy serwis w sieci, a jezeli nie to i tak tutaj wiecej nie bedę bywał. Nie jestem fanem takich imprez. Moje wpisy sa wlasnoscią niczyją - publiczną, a tak sie sklada ze poprzez położenie kasy na stół Twoi pracodawcy stali sie ich włascicielami nie pytając nikogo.

....dziwne tylko że Vladowi tak nagle wszystko pasuje....czyżby starczy konformizm ?:)

Szybka uwaga: nie mogę przekształcić tego wątku w czat, siłą rzeczy co jakiś czas będę stąd znikał, więc pytania o istotne i pilne sprawy proszę dawajcie na priva.

"jozwa, moim zyczeniem jest zerwanie wszelkich kontaktów z tym serwisem."

To nie przedstawia żadnego problemu (niezależnie od straty, jaką jest dla forum). Jeśli nie będzisz dokonywał wpisów ale zachowasz konto, nikt nie wykorzysta twojego nicka, ja zaś w momencie uzyskania takiej możliwości go zablokuję bez usuwania (dla uniknięcia impostorów).

Czy na forum szanowny redaktor bedzie sie udzielał pod dwoma nickami, czy tylko służbowym "administrator" lub tym sympatyczniejszym w brzmieniu powszecnie znanym?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

>lancaster

>....dziwne tylko że Vladowi tak nagle wszystko pasuje....czyżby starczy konformizm ?:)

Juz prędzej - Druga Młodość !

Lukar czy jacch z kolegami, to dla mnie - zadne wyzwanie.

Walter (ten, co się ponoc kulom nie kłaniał) oraz Onet, juz - trochę większe.

Zaraz wyślę maila do : jasia_smietany, czułego wojtka, kasi_lublin i Antka_emigranta z ostrzeżeniem :

"Beware !!! Atopos is Comming !!!"

Poczym rozpocznę - Zupelnie Nową, Oszałamiającą i Nieznającą Zadnych Granic Krucjatę, w skali - całego Kraju !

NOTHING SHORT OF THE TOTAL WAR !!!

Hasta la vista, bejbis !

I'll be back !

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

WOVO:(...)dla mnike to co piszesz joza szczegulnie o tych zakładkach to nieporozumienie. Za chwiel zlecą sie

>tytaj dresy z pytaniami "czy lapiej 2x 38cm czy moze 48cm do malucha" a na Pc audio pytania w stylu

>"czy opłaca siętunning głośniczków do komputera za 15,99 zł" . Będzie chlew a forum stanie się

>poprostu niczym innym jak miejscem dla frajerów o audio nie mających pojęcia dla których liczy

>siętylko techno i tym podobne.

>

>A co do layout to po co zmieniać ?? wg. mnie jest bardzo dobry i bardzo funkcjonalny, a po to nowy

>user ma tydzień żeby siez nim zapoznać.

-----------------------------------------------------

pierwszy z brzegu przyklad nietolerancji i bufoniady.

wlasnie takich userow tutja nie trzeba, ktorzy pogardzaja innymi i sieja niepotrzebny ferment, a udaja wielkich audiofili.

ponadto autor jest daje swiadectwo swojej ignorancji wrzucajac wszystko do jednego worka.

ponadto, drogi Wovo - jestes jeden (czytaj:1) i forum sie zmieni niezaleznie od tego co ty akurat sobei myslisz. to nei jest forum dla ciebie, to forum dla wszystkich.

za swoja pelna buty i kwasow wypowied zpowinienes dostac tygodniowego bana.

mozenowy admin sie zastanowi nad tym - tygopdniowe bany w ramach mniejszych kar (wiadomo ze nikt nie usunie konta takiego delikwenta).

Vlad, e tam ....przecież obaj wiemy ze to ekipa nudziarzy....jak ich rozruszasz to stawiam piwo....ale ogladac tego nie bede :)

....dzis jeszcze do 17-18 a potem zapraszam na nowy serwis....tutaj to sobie moze nawet porozrabiasz....nie podpuszczam ale tam nie dasz rady ;)

>jozwa, moim zyczeniem jest zerwanie wszelkich kontaktów z tym serwisem. Piszę tu juz tylko dlatego

>ze czekam na haslo do bazy danych audiohobby :)

po co czekac ? Od 10 godzin zegnasz sie, od paru dni trabisz ze znikasz. Nie urzadzaj scen, nie rob sobie marketingu tylko zniknij i nie gadaj. Na sile swojej bytnosci nie przeciagaj. Nie zmuszaj sie.

shukenja - wszystko co napisałeś jest zgodne z twoim zdaniem, ba i tymi słowy zapoczątkowałeś wizję której wovo się obawiał?! A miał ku temu przesłanki...

Chyba tak..

A czy Jeden (1) czy dodasz 0 lub dwa za jedynką faktycznie nie ma to najmniejszego znaczenia!

administrator, 5 Mar 2008, 14:05

>Pisałem już, że nie będę się udzialał, jak tylko administracyjnie. Toteż nowy nick jest niestety

>adekwatny.

Szczerze mówiąc szkoda :(.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

shukenja - się odezwał obrońca uciśnionych ... a to że jestem jeden (czytaj:1) to akurat dobrze o mnie świadczy bo nie mam klonów, a te twoje bany sobie możesz wsadzić nawet w dupy jeśli tak lubisz.

wojprzy, 5 Mar 2008, 14:17

>po co czekac ? Od 10 godzin zegnasz sie, od paru dni trabisz ze znikasz. Nie urzadzaj scen, nie rob

>sobie marketingu tylko zniknij i nie gadaj. Na sile swojej bytnosci nie przeciagaj. Nie zmuszaj sie.

Napewno z BARDZO WAżNEGO POWODU, analogię do polityki tym razem sobie odpuszczę;-)

Aha, zaczyna się. Ale wedle planów to na admina miały być najazdy, a nie na siebie nawzajem. Oszczędzajcie sobie tych dup, bo wprawdzie to miła część ciała, zwłaszcza u niektórych pań, ale nominalnie kwalifikuje się do wycinki. A po co?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.