Skocz do zawartości
IGNORED

A ja jestem wykształciuchem.... no i co?

jar1

Rekomendowane odpowiedzi

tuska nie porownuję do nikogo. On jest jedyny w swoim rodzaju. takich bredni i klamstw nie pamietam, choć za komuny nie notowałem.

tusk jest gosciem który powie dokladnie wszystko a potem pokazuje ze jego slowo jest warte tyle co efekty jego pracy do tej pory.

muls,

a najbardziej szczwana część tych mas wykorzystuje to do objęcia władzy

i wtedy jednocześnie używa na swych sztandarach słów: CUDa i WOLNOŚĆ, PODWYŻKI i AUTOSTRADY, WYZWOLENIE OD TOTALITARYZMU i DYPLOMATOŁKI

pomagają im w tym media, bo dla nich masy to idealny "target" dla reklam proszków do prania

a finansują to Kulczyki, bo dla nich to świetna okazja do dojenia budżetu

no i włącza się w to obywatelskie społeczeństwo mułów, które "spontanicznie" broni "normalności" na Onecie i AS, czyli od kilku już dni na Onecie i na ... Onecie

WYKSZTAŁCIUCHY KONTRATAKUJĄ!!

wybrałem miejsce gdzie mozna to wklejic- bo na tle generalej głupoty nikt ich nie zauwazy.chyba wiesz do czego jestes ty i macius mi potrzebni.Tylko u was idzie upchnac ta robote .

taaak, trudne slowa:

problem, diagnoza, warstwa, zasklepić, egoizm, odruch, kulturowy (baardzo trudne słowo), repulsja, demonstrować, realny, potencjał, ignorancki, egoistyczny, narcystyczny, inteligencja (baaaardzo trudne słowo), kongenialny, esej, profesjonalna, kompetencja, kontakt.

milej lektury.

....poza tym jest jednym z gosci siedzacych obok komunistycznej agentury i z nia wspólpracujący przy obalaniu demokratycznie wybranego rzadu.

est człowiekiem ktory dostal wrecz sraczki po przegranych dwa lata temu wyborach.

Jest człowiekiem ktory najierw sie zarzekla ze mentalnego rubikonu wspólpracy z sld nigdy nie przekroczy....i tu moze nawet mowil prawdę bo ten etap mial już dawno za sobą...jest człowiekiem opowiadajacym bajki i czynacym realne obbietnice(zniesienie danin np) i nie robiacy tego....no wlasnie nie rozumiem dlazego....ale nie bedac fanem matki kurki na szczęscie nie musze tego ruzumiec :)))))

generalnie panowie tylko 25 procent.Na kurdupla.Musi byc wam ciezko.To rozumiem.Ale przy takim optymizmie chłopaki........spadnie do 5%.wasze zadowolenie jest nam na reke .Siedzcie i cieszcie sie .A nawet wiwatujcie.Jak zostanie dwóch przyjedzie smieciarka i posprzata. A macius jeszcze w srodku bedzie...... cipcip ....a muls ma maszynke w głowie.....

jakiś taki malomówny muls sie nam ostatnio zrobil....cipcipcip, granat, piekarnik, most, nóż, stalin, ziobro....jakieś czaowniki, przymiotniki, zaimki by sie przydaly....choc własciwie moze i cały w tym urok.

jozwa też mi sie bardzo odoba....madry gośc, ale jak mu sie uswiadomi ze wypisuje niescisłości(i to grube-delikatnie mowiąc:)) zaraz znika. Prysk i nie ma jozwy...a za jakiś czas jakby nigdy nic powraca :)

To tez urocze uwazam :)

w przeciwienstwie do was lancio -ktorzy tak jak kurduple- mimo ewidentnych klamstw , pierdół i całej głupoty bijeci tu głowami w asfalt wykonujac samobójstwo ..grupowe.

lancaster, 3 Mar 2008, 15:50

>Wex go najpierw jakoś umarszcz...ja wiem krzyżówki, kostka rubika....walcz z tym jakoś :)

Na tym etapie na którym jest muls to już za późno,

Muls, idź do papierniczego, kup se rolkę krepiny czerwonej i oklej łeb dookoła, żeby choć zachować pozory.

....hmmm...muls niestety nie ma między nami empatii...ja tam np nie rozumiem ani Twoich pomysłów z piekarnikiem i granatem...ani innych myśli samobójczych....a po co doprowadzileś mozg do pelnej oblości....no sorki muls, ale to już Ty wiesz najlepiej....a przynajmniej kiedyś pewnie wiedziales :)

>>lancaster

Z inne bejczki: a co z serwerem? Na maila cie chyba nie złapię to piszę tutaj.... Też chciałbym być poinformowany o ewentualnym niezałatwieniu, bo siedzę i czekam jak głupi aby uruchomić audiohobby.pl....

a propos,

w przypadku tzw. audiofilów, ale chyba nie tylko, zjawiskiem pokrewnym do wykształciucha jest taki typ, którego nauczono, że zgodnie z "nauką" odgrody, szerokopasmowce, lampy, tuby, "nie mogą grać".

wąskie "wykształcenie" zgodnie z obowiązującym kanonem (forsowanym przez trzepiące na tym kasę korporacje) nie pozwala mu dopuścić nawet do myśli, że takie coś może być co najmniej równorzędną technologią

dodatkowo, mógł on mieć kontakt z pojedynczymi egzemplarzami owych "alternatywnych" technologii, które tylko go utwierdziły w tym przekonaniu (co często wynika z tego, że konkretny produkt był po prostu kiepski albo źle zaaplikowany, albo po prostu tak odmienny w charakterze, że słuchacz nie zdążył się przestawić)

i to jest właśnie najważniejsza cecha wykształciucha - uważa on, że prawdziwe jest tylko to, co jest zgodne z popularnymi obowiązującymi teoriami, gdyż nie jest on zdolny zdobyć się na własny odbiór i osąd, a przynajmniej zaakceptować fakt, że jego osąd niekoniecznie musi być prawdziwy lub jedynie słuszny

i dlatego Lancaster i zhornik OTWIERAJCIE WRESZCIE AUDIOHOBBY.PL!!!!

PRECZ Z AUDIOFILSKIMI WYKSZTAŁCIUCHAMI

zhornik, a ja siedze i czekam na DNSy i inne takie. Info z nazwa domeny poszlo juz przed poludniem...na reszte nie poradzę...zaraz tam jeszcze posdskoczę zobaczyc co i jak.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.