Skocz do zawartości
IGNORED

Gdzie w Poznaniu kupić aluminium

jedras

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jak w temacie - szukam miejsca gdzie dostanę blachę aluminium w małych ilościach (np. 0,5m^2). Narazie odwiedziłem sklep na ulicy Wawrzyńca (namiar miałem od rekina - dzieki) oraz na Samotnej (firma Akord). W obu tych miejscach można minimalnie kupić arkusze 1x2m.

Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/40315-gdzie-w-poznaniu-kupi%C4%87-aluminium/

firma z Wawrzyńca ma oddział albo siedzibę na szczepankowie i obok nich jest firma zajmująca się obróbką aluminium i może tam trzeba sprawdzić sam jakoś nie mogłem się na to zebrać ale trzeba by sprawdzić

Z tego co widzę ta firma nazywa się Metal-Stop i rzeczywiście ma siedzibę w Szczepankiwe na Przemyskiej 31. Obok jest firma KAGO (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ) na Przemyskiej 35 więc to chyba o tym mówisz. Właśnie dzwoniłem, Pan mówi, że "może coś znajdziemy".

A ktoś zna jakieś miejsce gdzie prowadzą bardziej regulanrą sprzedaż?:)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

>jedras

W Poznaniu - tam gdzie byłeś od czasu do czasu maja kawałki 1mx1m. Ostatnio jednak dawno nie pojawiały się.

Z tego co mi wiadomo (i szukałem) nigdzie nie kupisz mniej niż arkusz 1x2m. Trzeba zdać się na zakłady, które produkują coś z blachy Al. Ten facet ze Szczepankowa to chyba najbardziej godna polecenia osoba.

firma Metal-stop ma sklep detaliczny na ul. Św. Wawrzyńca 10

Widzialem blachy aluminium o wielkosci gdzies 1m2. Kwestia grubosci.

Co do blokow aluminiowych to facet powiedzial ze moge sobie dociac kawalek jaki potrzebuje i zaplacic wagowo. Ogolnie przejdz sie i zobacz co maja akurat na magazynie. a cena nie jest zabojcza bo troszke ponad 20 zeta za kg.

ps. Zna ktos zaklad ktory tnie aluminium w poznaniu i nie zedrze z kasy ??

W pobliżu przystanku Park Wilsona, niedaleko Dworca Zachodniego, jest uliczka w której znajduje sie hurtownia aluminium - sprzedają na hektary, oraz zakład produkcji bram który ma zawsze kupę złomu, nawet mogą przyciąć. Ustalę adres.

www.myspace.com/loszmi

Ja gdzieś słyszałem, że aluminium można było kupić na Gąsiorowskich 4, to też ta okolica. Niestety blachy tam nie sprzedają (tylko profile itp) - wczoraj byłem. A tą Kanałową jeszcze sprawdzę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.