Skocz do zawartości
IGNORED

Znikające wątki na forum

Jedrek_23

Rekomendowane odpowiedzi

Jak sądzicie, jesli teraz jest 4 tys wątków na forum to ile ich będzie np za rok, za 2 lub 3 lata?

Jest pewnie wiele tematów które straciły ważność lub zostały założone bez sensu.

Z jakiś czas nawet wyszukiwanie może być mało pomocne bo trudno będzie znaleźć sensowne wypowiedzi w tym gąszczu.

Czy nie uważącie że należałoby to zweryfikować.

Proponuję np. założenie podstrony z numerami wątków. Forumowicze mogliby głosowac na konkretne numery wątków do skasowania. Jęsli uzbieraloby się powiedzmy 30-50 głosów ZA skasowaniem wątku to Lukar mógłby go fizycznie usunąć.

Co wy na to Panowie???

https://www.audiostereo.pl/topic/4030-znikaj%C4%85ce-w%C4%85tki-na-forum/

pytanie:

1) kiedy watek traci waznosc

2) kiedy jest zalozony bez sensu,

nawet gdyby przyjac, ze jakis newbi zalozyl watek i zadal proste pytanie, i zostal przez to zbesztany, bo na to pytanie znajdzie sie odpowiedz w wyszukiwarce - to nawet taki watek ma swoj edukacyjny sens.

Może zamiast usuwania wątków lepiej byłoby wprowadzić opcję kasowania niepotrzebnych już zdjęć, choćby na zyczenie autora danego wpisu- o ile wiem to grafika zajmuje najwięcej miejsca???

Jesli chodzi o edukację w formie najbardziej sensownej to lepszym mi się wydaje napisanie czegoś w dziale artykuły co jest rezultatem najczęściej zadawanych pytań.

Myslę że NOWI idą po prostszej linii oporu i zadają pytania a nie korzystaja z wyszukiwarki.

Nie chce też niszczyć twóczości kolegów, i mam na myśłi stare wątki np. sprzed roku, albo wątki takie jak ten:

Watek numer 3521 założony przez NIELUBIEA.

Czy ktoś sądzi że niesie on głębokie wartości poznawcze albo jest jakąś wyjątkową twórczością. Jeśli tak to z nim nie gadam :)

• 5 lat później...

a ja proponuje aby usuwac wątki na ktore powiedzmy przez 6 mc nikt nie zagladalub na nich pisze, sam nie wiem , i to by miało sens zas glosowania i sranie w banie bedzie zawsze subiektywnym pomysłem jakiegos goscia mow mi widzi mi sie

Moim zdaniem założenie nowego wątku powinno być weryfikowane przez "Zarządzających forum", popularny temat o kablach i wyskakuje że ho ho.

Nowy odtwarzacz CD i wysyp wątków.

Mogłoby być tak automatycznie, np: zakłada forumowicz wątek "jaki kabel do ..........?" i wyskakuje lista tematów już obecnych z dopiskiem (na przykład) "Odśwież dowolny temat z listy".

Podobnie z innymi elementami audio, lub moderator decyduje o potrzebie założenia nowego tematu, zweryfikuje i zezwala lub nie.

Padło bo śmierdziało z zależenia na bocznicy. Smrodzik zupełnie równie nieświeży co świeże niby cos tam, cos tam.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.